Acum este 23 Apr 2026, 11:55

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 184  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor
MesajScris: 20 Dec 2013, 01:05 
Neconectat

Nume forum:1
Dragelor, am avut o intalnire frumoasa, plina de voie buna iar timpul a trecut pe nesimtite. Leana ma bucur ca te-am cunoscut, Onuta, Elena si Helen ca v-am revazut.

TTT, va multumim pentru surprizele frumoase.

Promit ca revin maine cu poze dar si mai multe detalii.

Elena, deja mi-ai facut pofta de prajitura, sa te gandesti si la mine cand mananci o feliuta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2013, 10:02 
Neconectat

Dragi gargarite, abia astept sa postati imagini de la intalnirea voastra.
Sper sa am ocazia sa va intalnesc si eu candva.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2013, 10:30 
Neconectat

Fetelor, ma bucur ca ati reusit sa va intalniti. Se vede ca a fost o intalnire reusita.

Onuta, organizam cu mare drag ceva si la Iasi, scuze ca nu am mai scris nimic aici. La mine la servici ultimele doua saptamani au fost cel putin haotice, am ajuns foarte tarziu acasa in fiecare zi, iar week-end-urile abia am reusit sa-mi trag putin sufletul printre curatenii, mancare, doi copii mici care cer atentie si multe altele.

Dupa sarbatori stabilim cu mare drag o data si ne intalnim.

Va pupacesc cu mare drag si felicitari pentru mobilizare si organizare intr-un timp asa scurt.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2013, 12:32 
Neconectat

Dragele mele, cu jind in inima ca nu pot sa ma alatur voua, dar cu bucurie pentru ceea ce faceti voi, eu va doresc intalniri cat mai dese. Fie ca acest Craciun sa fie timp sa va organizati si pentru ceea ce va urma.

Va imbratisez pe fiecare in parte cu mare drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2013, 12:38 
Neconectat

Dragi gargarite, nici nu stiu cu ce sa incep, - am atatea pe limba, insa realizez ca trebuie sa sintetizez si mi se pare foarte greu.
Sa incep cu sfarsitul: desi ne-am intalnit la ora 18, timpul a trecut mult prea repede si m-am desprins cu greu sa plec acasa (pe la 21:30 pentru ca fac cam o ora), cu frustrarea ca inca nu am intrebat tot, nu am aflat tot, nu am spus tot, - inca mai este mult de discutat. Ca-n bancul acela cu babele care ies din inchisoare spunandu-si: ramane sa mai vorbim! Ideea este ca am intalnit 4 fete minunate, cu care am constatat ca sunt pe aceeasi lungime de unda. As vrea sa va arat fotografiile pe care le-am facut, dar si o scurta impresie despre fiecare.

In primul si in primul rand, sufletul intalnirii a fost Elena - Fargarita din Nori, care este vesela si plina de energie in ciuda problemelor deloc usoare pe care le are. Draga Elena iti doresc ca anul care vine sa-ti aduca alinarea sufleteasca de care ai atata nevoie.

In continuare, nu pot sa nu admir gingasia si delicatetea lui Rodic, dar si siguranta si puterea Onutei, doua gargarite minunate, de o modestie si timiditate copilareasca.

Rodic:

Onuta:

In final, doar pentru ca a venit ultima, v-o prezint pe Helen, care cu blandete si intelepciune s-a dovedit a fi o mama buna, prin sfaturile pertinente pe care le-a dat:

Mai multe fotografii de la intalnire, precum si o fotografie de grup, in continuare:

Aceasta ultima imagine, de grup restrans a fost facuta chiar la inceput, de aceea Helen nu apare.

Nu in ultimul rand, as vrea sa va arat cadourile primite de la gargarite, carora le multumesc foarte mult si pe aceasta cale.

Dar cea mai mare surpriza ne-au facut-o Craciunitele TTT:

Dragi gargarite TTT, eu va multumesc din suflet pentru gingasa iconita, care-mi place foarte mult, dar trebuie sa va spun ca ma simt ca un copil rau care a primit un cadou nemeritat. Comparativ cu celelalte fete, eu nu sunt o gargarita meritorie, nu ca n-as avea dorinta si entuziasmul de a coase, dar timpul si viteza de lucru redusa imi dau de furca. Imi pare rau si vad ca sunt mult mai multe gargarite harnicute care merita acest cadou de Craciun, mult mai mult decat mine. Am discutat problema aseara cu fetele si Elena, cea care a initiat aceste intalniri, mi-a spus ca aceasta este dorinta firmei, de a fi alaturi de gargarite la toate intalnirile lor.
Asa ca nu-mi ramane decat sa va multumesc inca o data si sa va asigur ca ocupa un loc de suflet in Ladita mea si sper ca va ajunge in Colectia mea cat mai repede in anul 2014.

Dragi gargarite, mie mi-a placut mult intalnirea noastra de ieri, deoarece am discutat multe, am aflat multe (chiar si cum este cu punctul italian!), am invatat multe. De exemplu, un subiect spinos, care ma arde pe mine, este daca este corect ca eu, care nu voi putea niciodata fi o concurenta redutabila, sa ma inscriu totusi in concurs, pentru ca asta ma mobilizeaza ca sa lucrez continuu pentru episoadele lunare sau ar fi bine sa nu mai incurc degeaba moderatoarele. Draguta Rodic m-a asigurat ca pe ea nu o incurc, caci ea oricum citeste toate topicele De la set la model lucrat. Oricum eu mi-am invatat lectia, ca sa nu lucrez la mai mult de 2 - 3 goblenuri in acelasi timp, oricat este de mare entuziasmul sau tentatia, pentru ca este foarte greu cu episoadele de siguranta si asta chiar este un lucru care ar incurca moderatoarele. Desi, iarasi, Rodic, draguta, m-a asigurat ca nu este un capat de tara, caci ar fi putut fi mai multe concurente si atunci tot aia ar fi fost situatia.
Monica, tu ce crezi? O sa revin cu discutia si in topicul concursului.

Au fost multe discutii interesante. Eu v-am prezentat mult prea putin si de aceea va sfatuiesc pe toate sa treceti peste timiditatea inerenta si sa veniti daca puteti la aceste intalniri, pentru ca discutiile face-to-face sunt altfel decat pe forum.
In final (sper ca nu v-am plictisit prea rau), Rodic, Elena, Onuta si Helen ma bucur mult ca v-am cunoscut, sunteti niste persoane deosebite, cu care-mi va face intotdeauna placere sa ma intalnesc.
Vedeti, eu deja ma gandesc la viitoarea intalnire, unde sper, sa cunosc si mai multe gargarite.
Cu mult drag, va spun tuturor La Buna Re / vedere!

P.S. Si cum nu se putea fara un P.S., sa va spun ceva haios: nestiindu-le pe fete si uitandu-ma in toate directiile incercand sa le detectez, am intrat in vorba cu alte 2 doamne serioase, pe care le-am intrebat daca nu sunt cumva in Clubul gargaritelor. Ele, vizibil incurcate pentru ca nu au inteles ceea ce au auzit, mi-au raspuns ca nu sunt in Clubul calugaritelor. Eu, cu gura pana la urechi din cauza confuziei, am insistat cu Clubul gargaritelor, la care ele cu ochii cat cepele, facand 2 pasi inapoi au zis ca sigur le confund si ca ele asteapta pe alcineva, asa ca, cu zambetul pe buze, le-am gasit o clipa mai tarziu pe adevaratele gargarite.

Leana, multumim pentru cuvintele frumoase. Referitor la intrebari, Rodic a raspuns corect.
Ne-am distrat copios cu relatarea ta din post scriptum.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2013, 12:57 
Neconectat

Va felicit dragele mele pentru reusita intalnirii.
Sunteti frumoase, radioase, bucuroase de ceea ce se intampla.

Leana, iti multumesc pentru imagini si pentru relatarea de la finalul mesajului.
Va imbratisez cu drag,

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2013, 13:13 
Neconectat

Leana, iti multumesc pentru fotografii. In acest fel am fost si eu langa voi macar pentru o clipa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2013, 13:21 
Neconectat

Nu stiu de ce, dar tocmai ultima imagine, cea cu draga mea iconita Rugaciune primita de la TTT, a iesit foarte mica - probabil aveam prea multe ferestre deschise. Mai incerc o data:

Numai bine si o zi minunata tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2013, 13:27 
Neconectat

Dragele mele, ce frumoase sunteti toate si vesele.
Ma bucur pentru voi ca v-ati intalnit. Elena, Rodic, Onuta, Helen imi pare bine sa va revad. Leana, imi pare bine sa te cunosc. Imi inchipui tare haioasa patania ta cu clubul calugaritelor.

Onuta, mi-ar placea o reuniune de gargarite la Iasi.
Oana a propus dupa Sarbatori, mie mi se pare bine asa. Oricum, mai vorbim.

Va pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2013, 15:38 
Neconectat

Dragi gargarite, din cate se vede am ramas ultima cu postarile de la frumoasa noastra intalnire.
Seara mea a inceput cu emotii si surprize mai mari ca la prima intalnire. Dar sa incep cu inceputul. Avand ceva mai mult de munca, am plecat foarte tarziu de acasa cu un taxi. Fiind foarte aglomerat, asa cum era de asteptat, am intarziat la intalnire. Cand am ajuns acolo alta surpriza neplacuta - aglomeratie foarte mare si nu am reusit sa vad gargaritele mele dragi asa ca am intrat intr-o stare de agitatie. Am incercat sa ma calmez spunand ca sunt foarte pregatita cu agenda cu numere de telefon si totul se va rezolva. Dar surpriza! Agenda nu era in geanta. Eram asa de trista si ma gandeam ca am ajuns pana acolo si nu voi reusi sa vad fetele pana cand m-am mobilizat si iata-ma apeland fetele (Nadina si Tina caci aveam numerele lor de telefon salvate in telefon) cerand ajutor. Pentru ca m-au ajutat sa nu ratez o seara minunata, le multumesc din suflet.
M-am bucurat tare mult sa revad fetele dragi, Onuta, Elena, Rodic si sa cunosc o noua si timida gargarita - Leana. Pentru mine a fost o seara de vis plina de surprize, o seara in care am vorbit un pic mai mult ca de obicei (sper sa nu fi deranjat). Fetelor, va multumesc tare mult pentru aceasta seara minunata.
TTT multumesc pentru surprizele minunate cu care ne rasfeti intalnire de intalnire.
Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi.

Si minunatele cadouri de la fete si TTT:

Va imbratisez cu mult drag si astept cu nerabdare urmatoarea intalnire.

P.S. Elena mai ai o feliuta de prajiturica si pentru mine?

Citat:
TTT multumesc pentru surprizele minunate cu care ne rasfeti intalnire de intalnire.
Helen, acesta este felul nostru de a nu rata intalnirile cu gargarite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 184  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: