Acum este 23 Iul 2026, 18:50

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 20 Dec 2013, 11:52 
Neconectat

Nume forum:1
Salutare, fetelor!
Chiar daca este ceva mai tarziu, oricum am pregatit o cafea, asa ca va invit si pe voi.

Leana, se simte pana aici atmosfera din fotografie, iar zambetele voastre sunt o dovada la cat de bine va simtiti. Frumoasa intalnire! Si acolo sunteti cu goblenuri. Felicitari si la cat mai multe intalniri de asa fel.
Va doresc tuturor o zi minunata si sa aveti grija de voi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2013, 13:22 
Neconectat

Dragele mele, Gargarite, de cateva minute bune tot citesc stirile de la cafenea. Observ ca stiti sa va faceti viata frumoasa, ca nimicurile ce ne aduc bucurie le adunati incetisor in casa voastra si ca un aer de sarbatoare pluteste peste tot.
M-am incarcat si de intalnirea voastra, iubitele mele din capitala, dar si de atatea multe alte semne frumoase aduse de voi aici.

Eu, Bica sau Mitza-Calatoarea tocmai m-am intors de acasa la copii. Simt ca mi-am luat seva cat sa rezist in continuare intr-o societate noua si cu o limba pe care o invat in anii pensiei. Departe de toate prostioarele (amintirile) din casa mea, departe de casuta mea de la tara, de animalele mele dragi, de gradina din oras, de prietenele mele de o viata am simtit ca o sa cad daca nu imi revad pamantul. Cu ce am strans din pensiile noastre de cand am ajuns in Australia, am reusit sa fac pasul de a mai respira aerul dupa care tanjeam.
M-am incarcat atat de bine, incat de data aceasta zborul tare lung cu avionul nu mi s-a mai parut scurt si parca nici nu ma deranjeaza ca acum sunt inca pe fusul orar din Romania, atata timp cat inca fac fata si la cel de aici.

De aici, va doresc cozonaci crescuti, sarmale forfotind in varza si colindatori multi pe la usi si ferestre. Nasterea sa va faca partase la toate bucuriile la care visati.

Va imbratisez cu mare drag pe fiecare in parte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2013, 15:31 
Neconectat

Dragile mele, dupa o perioada lunga de timp am reusit sa gasesc cateva clipe libere pentru a zbura prin gradina. Mi-am indreptat aripile prima data spre cafenea. Aici am aflat ca Bica a plecat la capatul pamantului, iar mesajul ei m-a emotionat.
Bica, iti urez sa ai sarbatori minunate alaturi de cei dragi tie.
Am vazut si nume noi in gradinita. Le salut pe toate.
Va urez voua, gargaritelor, dar si voua celor de la TTT sa aveti Craciun fericit, liniste si pace.
Va pup.

Ana, noi tocmai am incheiat activitatea si ii asteptam pe cei mici sa vina sa se intalneasca cu Mosul.
Si noi iti dorim sa ai parte, impreuna cu printesa ta si cu cei dragi tie, de un Craciun cu pace si liniste-n inima si casa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2013, 18:13 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite,
Buna ziua, Monica,

In primul rand vreau sa va spun ca am avut o seara minunata datorita intalnirii cu dragutele gargarite de la Bucuresti. Acum la ceas de seara am trecut o fuga pe la cafenea sa las o cafeluta pentru doritoare. Sper sa fie de folos deoarece acum odata cu pregatirea se sarbatori este mai multa treaba decat de obicei.
Va imbratisez cu mult drag si va doresc o seara frumoasa.

P.S. Monica sa stii ca intr-adevar am avut parte de clipe magice la intalnire, iar magia a venit si din partea echipei TTT care ne-a rasfatat cu surprize frumoase.

Helen, ne-ai bucurat inima cu vorbele tale.
Eu, intradevar, am nevoie de o cafea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2013, 18:32 
Neconectat

Buna seara, dragi Gargarite.
Buna seara draga Monica.
Helen, iti multumesc pentru cafea. Este numai buna la ora aceasta cand inca mai am multe treburi de facut.
Eu va aduc in dar zambetul unui omulet de zapada.

Nico, un dar mai frumos nu exista la ora aceasta pentru mine, asa ca iti multumesc din inima. Te rog, pupa manutele carismaticului om de zapada din partea mea. De mai multe ori!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2013, 19:28 
Neconectat

Buna seara dragi gargarite si Monica,

Ma bucur daca ti-a fost de ajutor cafeluta mea. Sa te bucuri de omulet, Nico. Ei sunt tot ce avem mai scump pe lume.
Va imbratisez cu mult drag si va doresc o seara placuta.

Helen, la noi chiar a fost o seara placuta. Eu am facut baie de copii si am sarutat manute multe, multe.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2013, 20:27 
Neconectat

Buna seara, gargaritelor.
Buna seara, Monica.

Cred ca in gradinita, mai este loc pentru o gargarita intarziata, cum sunt eu. Sa stiti ca ultima luna a fost infernala pentru mine, inca mai am cateva zile la munca de tras la foc automat.
Linistea pentru mine va incepe abia din ianuarie si nu va dura mult. Insa nu ma plang, am motivat doar absenta mea de pe forum.
Imi lipseste cafeluta alaturi de voi, insa sa stiti ca fiecare data cand sorb o inghitiura, ma intreb oare ce fac gargaritele mele dragi si frumoase?

Monica draga, va doresc vacanta placuta, iar copiilor ce il asteapta pe Mos, cadouri multe.

Ana, bine ai revenit!
Bica, bunicuta draga, ma bucur ca ai reusit sa respire aerul "dulce" al Romaniei.

Ma duc sa colind si eu putin prin gradina, cu siguranta sunt multe noutati, pe care abia astept si eu sa le aflu.

Va sarut si va doresc o seara placuta.

Citat:
Insa nu ma plang
Elza, semanam. Nici eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2013, 11:33 
Neconectat

Buna ziua dragi Gargarite.
Buna ziua draga Monica.
Cred ca sunteti prinse in ultimele pregatiri inainte de Craciun, asa ca eu va las o cafeluta pentru momentul vostru de relaxare.

Monica, pupaturile au fost aplicate cu mare bucurie de ambele parti.

Citat:
Monica, pupaturile au fost aplicate cu mare bucurie de ambele parti.
Atunci nu te opri ca nici eu nu ma opresc. Jur ca trimit numai pupici dulci.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2013, 22:22 
Neconectat

Buna seara, fetelor!
Acum intr-adevar este o perioada mai aglomerata pentru toate, dar este si frumoasa.
Bica, experienta cu Australia este una inedita, asa ca poti sa te consideri o norocoasa, sa te bucuri din plin ca esti alaturi de copii si sa vezi mereu partea plina a paharului. Imi place ca esti o bunicuta energica si ca ai atatea de povestit.
Pentru cafea, eu consider ca este cam tarziu asa ca va invit la ceai. Este preferatul meu si sper sa se mai gaseasca doritoare.

Sa aveti o seara minunata, iar ingerii sa va vegheze somnul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Dec 2013, 09:30 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimineata, draga Monica.

Este weekend, este vacanta, asa ca va invit sa ne relaxam cu o cafeluta cu iz de sarbatoare:

Sa aveti o zi minunata, cu soare in suflet.
Va pup.

Abriela, pot sa aleg eu stelutele de anason?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: