Acum este 23 Iul 2026, 19:42

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 24 Dec 2013, 17:22 
Neconectat

Nume forum:1
Dragi gargarite, draga Monica, va urez in prag de ajun al Sfintei Nasteri a Mântuitorului sanatate, pace alaturi de cei dragi si numai ganduri bune. Fie ca Sfantul Craciun sa ne fie cu folos!
Va imbratisez cu multa căldura.

Simona, in spiritul sarbatorii ce a inceput inca de astazi, te imbratisez cu toata caldura si-ti doresc ca micutul ce se naste in aceasta noapte sa-ti aduca in cale sanatate, liniste sufleteasca si bucurii. Urarile mele o cuprind si pe micuta printesa, Maria-Ioana.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Dec 2013, 10:33 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite,
Buna dimineata, Monica,

Va doresc sa aveti parte de Sarbatori Fericite!

Credinta face orice posibil, speranta ne da putere sa continuam, dragostea face ca orice sa fie frumos. De Craciun, va urez sa aveti tot ce va doriti! Craciun fericit si sarbatori fericite.

Helen, drept ai spus
Citat:
Credinta face orice posibil, speranta ne da putere sa continuam, dragostea face ca orice sa fie frumos.
Iti doresc sa ai prinos din toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Dec 2013, 12:51 
Neconectat

Craciun Fericit!
Draga mea Monica, dragele mele gargarite TTT, dragele mele gargarite ale acestei minunate gradinii, va doresc iubire curata, sfanta si pura, exact asa cum este Nasterea Domnului Nostru.
Fie ca aceasta zi sfanta sa fie mereu in inimile si vietile noastre, sa ne aducem mereu aminte de Sfanta Nastere si sa iubim oamenii si lumea fara a ne astepta sa primim ceva.
Sa daruim iubire.
Eu cu toata inima mea, va daruiesc iubirea mea si multe urari de bine.
Sa aveti parte doar de fericire si multe impliniri alaturi de toti cei dragi inimilor voastre.
Pupici pe inimioarele voastre, scumpele si dragele mele.

Marina, Nasterea Domnului sa iti lumineze calea, sa iti umple casa cu binecuvantari, lumina, bucurie, pace si armonie, iar sfintele sarbatori sa le petreci cu bine, alaturi de cei dragi, in iubire de care este in preaplin in inimioara ta pe care o sarut cu drag si eu astazi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Dec 2013, 14:47 
Neconectat

Craciun Fericit!

Draga Monica, dragele mele, va doresc sarbatori fericite alaturi de persoanele dragi voua.
Casa sa rasune de hohote de ras, masa sa fie plina cu tot ce poftiti, iar iubirea sa pluteasca peste tot in jurul vostru.

Cu mult drag,

Gaby, lumina sfanta venita in Ajun sa iti aduca in suflet si tie un vesnic Craciun.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Dec 2013, 18:51 
Neconectat

Dragele mele gargarite si gargarei, draga Monica si dragi gargarite si gargarei de la TTT, va doresc un Craciun fericit si binecuvantat, iar anul care vine sa va aduca tot ce este mai bun si mai frumos pe acest Pamant.
Va imbratisez cu drag.

Draga Alia, primeste de la Focsani inmiit gandurile tale trimise catre noi si o calda imbratisare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Dec 2013, 10:30 
Neconectat

Craciun fericit, Monica!
Craciun fericit, dragi Gargarite!
Aduc o cafea plina de prospetime, sunteti invitatele mele.
Zile minunate va doresc tuturor.

Clementina, am avut o zi minunata imediat ce am vazut anemonele tale. Sa ai si tu preaplin de bucurii!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Dec 2013, 10:57 
Neconectat

Craciun fericit dragele mele.
Pup dulce.

P.S. Sper ca nu este nici o gargarita implicata in explozia de la Calarasi de ieri seara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Dec 2013, 21:42 
Neconectat

Buna seara, gargaritelor.
Buna seara, Monica.

La ceas de seara si de sarbatoare, poposesc la cafenea, sa va salut si sa va spun ca, Mos Craciun exista. Stiu, voi stiati deja asta, insa poate, la fel ca si mine, uneori uitam ca intra-adevar, exista.
Acum sa va spun si de ce.
Vineri, in ajun de Craciun, imi iau bilet la tren, sa ajung acasa la pitic, dupa o zi de munca.
Trenul, un IR (inter-region), aglomerat peste masura. Nu am avut loc cu rezervare, asa ca am calatorit in picioare, 100 de km. Avand in mana geanta, laptopul si o punguta, cu un mic cadou, ma hotarasc la un moment dat, sa las macar laptopul pe suportul destinat bagajelor de mana.
Si intru in vorba cu o doamna, iar discutia ma prinde atat de tare, incat in gara in care trebuia sa cobor, abia m-am strecurat printre calatori, caci eu eram atenta la subiectul discutiei si nu la faptul ca trebuia sa cobor.
Ma astepta sotul sa mergem la cumparaturi. Va dati seama, ca am uitat laptopul in tren. Am facut cumparaturile, am trecut pe la farmacie si la o ora dupa ce am coborat din tren, ajungem acasa. Iar acasa, pentru ca in geanta de laptop aveam o punga de cadou, imi aduc aminte de el.
Nu vreti sa stiti ce spaima am tras, nu pentru valoarea laptopului, care nu este proprietate personala, este al firmei la care lucrez, ci valoarea informatiei era problema. Munca mea de o jumatate de an, o consideram dusa pe apa sambetei.
Am mers la gara si cu telefoane din gara in gara, la politie, am reusit ca la Slatina, trenul sa nu isi deschida usile, pana ce ofiterii M.A.I, nu verifica vagonul. Nu mai aveam nici o speranta. Insa, telefonul pe care il asteptam sa sune si sa aud ca nu s-a gasit nici un laptop, a venit cu vestea buna. Ofiterul de la politie, impreuna cu fina mea care locuieste in Slatina, mi-au spus: "Doamna draga, astazi este Ajunul Craciunului iar laptopul dumneavoastra este la noi".
Sa stiti ca o bucurie atat de mare am mai avut cand am nascut baiatul. Am simtit o usurare, pe care acum nu v-o pot descrie in cuvinte.
Insa vroaim sa va spun si voua, inca o data, ca Mos Carciun exista, si am primit cea mai mare bucurie, in ajun de Sfanta Sarbatoare.

Va doresc, o seara placuta, calduroasa, cu miros de brad, cozonac si cu luminite multe si colorate.

Elza, nici nu stii ce fericita sunt ca mi-ai certificat prin povestirea ta ca Mos Craciun exista. Sa dea Domnul sa ne intalnim in fiecare zi cu el.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Dec 2013, 16:45 
Neconectat

Dragi gargarite, va multumesc pentru frumoasele mesaje de felicitare.
Elza, la tine a fost un film cu final fericit si ma bucur ca este asa. Eu tot cred ca Mos Craciun exista, iar atunci cand crezi cu adevarat totul devine posibil.
Sa aveti in continuare sarbatori fericite.
Va imbratisez cu drag si va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2013, 11:11 
Neconectat

Buna ziua, draga Monica.
Buna ziua, dragi gargarite,
cu intarziere va spun si eu Sarbatori fericite!
Va invit la un ceai,

si va doresc o duminica linistita, alaturi de cei dragi.
De la munte, va trimite pupici fara zapada,

Dalina, cu zapada sau fara zapada, eu primesc pupicii tai din zbor si iti trimit o imbratisare calda, tie si celor trei minuni ale tale.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: