Acum este 01 Aug 2026, 15:25

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Naluca
MesajScris: 15 Iul 2009, 13:46 
Neconectat

Nume forum:1
Naluca by Bica Nistor (1261 mesaje), la 21-02-2009
Doruletz, ma intrebam ce mai faci. Ce mai face Naluca?

Replica: Bica, by Doruletz Mic (1005 mesaje), la 21-02-2009
m-am antrenat, asa cum mi-ai spus. Si, tot asa cum mi-ai spus tu, nu este deloc usor. Dar nu disper.
Acum nu pot scrie mai multe pentru ca merg cu Naluca la un spectacol peste jumatate de ora.

Replica: Doruletz, by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 21-02-2009
sper ca ne vei povesti despre spectacol. Si despre Naluca. Sa petreceti o seara frumoasa!

Replica: Doruletz, by Stefanescu Elena (2609 mesaje), la 21-02-2009
sper ca v-ati distrat la spectacol.
Pupici multi si dulci.
O seara frumoasa.

Replica: Gargaritelor, by Doruletz Mic (1005 mesaje), la 22-02-2009
este culmea! De cand am hotarat sa incerc sa impac niste lucruri in famila Nalucei, nu mai am timp de mine. Naluca ma solicita mult, dar si mama cu problemele ei, trebuie descurcata.
Aseara, spectacolul a fost un rateu. Cand am preluat-o pe Naluca, mama ei tocmai ii aplicase o corectie fizica. A plecat cu lacramioarele in ochi.
Pe drum, m-a intrebat continuu:
- Dor, ea are voie sa ma bata?
I-am spus ca ea este mama ei care o iubeste, dar este atat de obosita de toate cate le are de facut si nu mai are putere sa ii si vorbeasca. Probabil, ceva din comportamentul ei a suparat-o si de aceea a lovit-o. Am rugat-o sa-mi povesteasca. Nu a vrut sa imi povesteasca nimic, ci, brusc, s-a smucit din mana mea si a luat-o la fuga spre blocul ei. Mi-a fost frica ca nu o sa mearga acasa, asa ca am alergat dupa ea. Aveam in picioare niste cizmulite bej, cu toc subtire, dar am uitat ca este polei pe jos. Am luat o tranta de toata frumusetea, mi-am rupt si tocul la cizma. Noroc ca Naluca a mers acasa la ea. Cand am sunat sa aflu daca a ajuns, mama ei, dupa ce a deschis usa sa vada cine este, mi-a trantit-o in fata, dupa ce mi-a spus ca nu sunt in stare de nimic.

Aseara, dupa ce am ajuns la mine in casa, am jurat ca nu mai vreau sa ma mai antrenez in nimic legat de aceasta familie, dar azi dimineata, cand am vazut-o pe Naluca mea, afara, batand cu piciorul intr-o balta inghetata timp de 10 minute, mi s-a mai inmuiat inima. Era singurica, nici un alt copil nu era afara. Iar ea nu avea manusi.
Voi ce credeti?

Replica: Este by Veronica Ene (179 mesaje), la 23-02-2009
cam ciudatica fetita aceasta, Doruletz. Daca o sa vrei sa o ajuti, ai de luptat si cu ea si cu conceptiile mamei.

Replica: Ups! by Tudorancea Rodica (220 mesaje), la 23-02-2009
Care este urmarea, Doruletz?

Replica: Doruletz, by Raluca Popa (852 mesaje), la 28-03-2009
ce mai face Naluca ta? Astazi mi-a ajuns la ureche din intamplare Fur Elise si m-am gandit la voi.

Replica: Urmarea, by Doruletz Mic (1005 mesaje), la 28-03-2009
sau urmarile, nu este/nu sunt de povestit in amanuntime. Sunt doar rateurile mele vizavi de un copil ce refuza sa fie modelat, decat daca toate sunt dupa vointa lui. Reusesc cateodata sa mai faca un pas. Este un pas atat de mic fata de ce imi doresc eu. Faptul ca parintii ii aplica corectii fizice, mai zilnic, o mama stresata de prea multele activitati ce ii stau in/pe spate, un tata absent si abrutizat de munca...
Un succes am inregistrat de 8 martie.
Ca sa incep cu inceputul va spun ca fratele meu se casatoreste in vara. Pentru acest eveniment a strans o suma frumusica, exprimata in euro. Agoniseala de informatician inrait in alte tari... Ne-am intalnit la sfarsitul lui februarie, la muntele nostru ca sa stabilim detalii. Cand am inceput sa scriem numele invitatilor, ipotetici deocamdata, brusc am realizat ca noi ne avem numai pe noi doi, iar in rest, doar prieteni. Am fost atat de nefericiti cand ne-am dat seama ca suntem singuri pe lume si de aici... Nunta din vara s-a schimbat, in conceptie. Adica, in loc sa facem petrecerea la restaurant, o vom face la muntele nostru. Ne-am facut un calcul referitor la autocarul care trebuie a ne aduca prietenii la munte, la cat ne-ar costa daca mancarea s-ar face de catre gospodinele din zona, cat si restul produselor ce le vom pune pe masa, bauturile si inchirierea unui cort, a unor frigidere si a meselor si scaunelor. Le-am invartit pe toate, pe toate fetele si le-am prezentat prietenilor nostri. Asa am capatat planul actual dupa care se va desfasura nunta. Aceasta va avea loc intr-o anume zi, doar daca nu ploua. Daca nu, se va reporta in weekendul urmator. O familie de prieteni ne pune la dispozitie curtea lor de la munte, drept locatie. Ajutorul femeilor din zona - deosebit de amabile. Mancarea va fi numai traditional romaneasca. Pentru cei ce vor dansa dupa muzica moderna, exista o terasa. Pentru restul exista o poiana cu o iarba deasa si verde.
Mai sunt mii de amanunte de pus la punct, dar mai este pana atunci.
Ceea ce vroiam sa va spun este ca acum banii necesari pentru nunta sunt doar jumatate din cat a strans fratele meu. Asa ca, de comun acord, am facut ceea ce ne doream de mult. Am organizat petrecerea parintilor nostri. Adica, am inchiriat o locatie, am vorbit cu o firma de catering si in rest am carat noi tot ce era nevoie ca memoria parintilor nostri sa reinvie. Am chemat de 8 martie toti prietenii parintilor nostri (cati i-am mai aflat) si am facut o petrecere asa cum obisnuiau ei. A fost deosebit de emotionant. S-a dansat mult. Multe dintre prietenele mamei si-a adus si nepoteii cu ele. Unul dintre ei a invitat-o pe Naluca la dans. Dupa ce au dansat, Naluca a venit langa mine si m-a intrebat in soapta: Crezi ca fratele tau este suparat pe mine?
Cand am intrebat-o de ce, mi-a spus ca ea nu vrea ca fratele meu sa fie suparat pe ea pentru ca s-a purtat urat cu viitoarea lui mireasa, anul trecut. Mi s-a parut un pas important pentru ea (v-am scris, in alt topic, cum Naluca, indragostita de fratele meu, ne-a stricat concediul anul trecut, cand a vazut-o pe logodnica acestuia). Am luat-o de mana si am dus-o la fratele meu ca sa il intrebe direct. A fost putin cam incurcata cand i-a pus intrebarea, dar fratele meu a reactionat minunat, zic eu. A invitat-o la dans. Au fost revelatia momentului. Fratele meu stia ca am invatat-o pasii si a cerut sa danseze pe muzica din Grease. A fost un adevarat show. Spre final au intrat in scena si viitoarea mea cumnata, dar si pustiul dansator. Au fost aplaudati la scena deschisa, iar Naluca mea, imbujorata si cu ochii sclipind de fericire facea reverenta de la vals, uitand iesirea asa cum o invatasem.
Am crezut ca este o toana de moment si ca de a doua zi voi avea iar parte de surprize din partea ei, dar, culmea, comportamentul ei s-a schimbat fata de fratele meu si iubita lui. A venit cu o floare de muscata in manuta (ce i-o fi spus mamei ei ca i-a disparut floarea de la muscatele din geam, nu stiu.) si i-a dat-o viitoarei mele cumnatei.
Cam acestea sunt singurele lucruri pe care le pot relata referitor la Naluca mea draga.

Replica: Doruletz, by Bica Nistor (1261 mesaje), la 28-03-2009
sunt fericita ca nu te-ai dat batuta.
Un gand pentru parintii care au crescut doi copii asa frumosi. Am numit pe fratele tau si pe tine.

Replica: Doruletz, by Raluca Popa (852 mesaje), la 29-03-2009
Cam acestea sunt singurele lucruri pe care le pot relata referitor la Naluca mea draga.
Cum sa nu-ti fie draga o fiinta capabila de gesturi atat de frumoase? Ma refer la "muscata impacarii". Sper sa n-o fi certat mama ei.

Replica: Important, by Bica Nistor (1261 mesaje), la 29-03-2009
dar am uitat sa mentionez aseara, cand eram zdrobita de atata munca la tara: gestul vostru de a realiza ceva in memoria parintilor vostri, este deosebit. Cati tineri se gandesc, astazi, sa foloseasca economiile a jumatate de nunta numai pentru a-si comemora parintii?
Banuiesc ca am intuit bine si ca ati facut si o pomenire, nu?
Sunteti doi copii minunati, Doruletz si va doresc sa aveti numai carari de flori. Si este foarte important ca va aveti unul pe altul. Mereu.

Si eu, sper, Raluca, ca Naluca sa nu fi fost pedepsita pentru florea de muscata.

Replica: Doruletz, by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 30-03-2009
sunteti niste oameni minunati, tu si fratele tau.
Iar Naluca sper ca nu a fost certata de mama ei pentru floarea de muscata.

Replica: Multumesc, by Doruletz Mic (1005 mesaje), la 30-03-2009
pentru cuvintele voastre frumoase. Va urez sa va traiasca parintii si sa va bucurati cat mai mult de ei.
Naluca nu a fost pedepsita de mamica ei pentru ca am convenit impreuna o strategie ca sa nu se observe lipsa florii: se ocupa ea de udat si ingrijit muscatele de la fereastra.

Da, Bica, A fost si o pomenire, inainte de venirea invitatilor. Nu am vrut sa se stie. Am dorit doar sa fie o petrecere asa cum faceau parintii nostri.

Replica: Doruletz, by Stefanescu Elena (2609 mesaje), la 30-03-2009
dai te rog Nalucai un pupic de manute din partea mea si a lui Pitic, iar tie iti dam dublu pentru sufletul tau curat si frumos.

Replica: Multumesc, by Doruletz Mic (1005 mesaje), la 31-03-2009
mult, Elena. Si pentru tine o imbratisare, iar pentru Pitic, un pupic pe urechiuse.

Replica: Multumesc by Tender Rose (248 mesaje), la 07-04-2009
pentru urare, Doruletz.
Tu si fratele tau sunteti niste copii extraordinari.

Replica: Doruletz, by Rosculet Adnana (248 mesaje), la 15-07-2009
stiu ca ai scris intr-un topic despre Naluca, dar nu il mai gasesc. Ce face? Este tot in spital?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Naluca
MesajScris: 30 Dec 2013, 12:43 
Neconectat
Site Admin

Readuc topicul pentru gargaritele nou venite in gradina si care isi doresc sa afle cine este Naluca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Dec 2013, 13:54 
Neconectat

Monica, multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2014, 16:31 
Neconectat

Monica, de multe ori parca incepi sa imi citesti gandurile. Dand iama prin topice mai vechi, am zarit cate ceva despre Naluca. Chiar ma intrebam cine o fi.
Oare azi ce face Naluca? Mai o sti cineva? Dar Doruletz Mic? Dar multe alte gargarite de pe la inceputuri???

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2014, 16:54 
Neconectat

Mulţumesc din inimă, draga mea Monica.
În urmă cu doi ani, când am păşit în această grădină, am avut curiozitatea de a răscoli înainte tot forumul.
În acest fel am găsit multe povestioare minunate şi gărgăriţe de o rară frumuseţe interioară.
Dar, cu părere de rău trebuie să spun, că tot prin răscolirile mele am întâlnit şi orgolii ce mi-au întunecat ochii.
De ce oare nu putem fim doar iubire pură?
Încă o dată îţi mulţumesc,Monica.
Pupici pe inimioare, gărgăriţelor veterane, prezente şi viitoare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: