Acum este 28 Iun 2026, 09:13

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 137  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2014
MesajScris: 03 Ian 2014, 17:54 
Neconectat

Nume forum:1
Oksanna, multa sanatate.

Pentru prag de seara va aduc un motiv de incarcare spirituala si va doresc vizionare placuta.

Să fugi de fapta rea creştine,
Ascult-al Domnului cuvânt
Şi făptuieşte numai bine
Din leagăn până la mormânt

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2014, 18:07 
Neconectat

Hop si eu la cafenea. Am uitat cantarul pe hol, dar data viitoare...
Irela, daca te consoleaza, si saptamana mea de lucru a inceput si daca tu ai un respiro, a mea continua si culmea, se anunta un an al naibii de greu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2014, 18:15 
Neconectat

Dalina, stii vorba Adrianei (daca nu, o cauti pe forum) si poate si tu si eu o sa ne gasim cuvintele sa o readucem pe Adriana pe forum (la pachet cu Mariuca, binenteles).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2014, 18:24 
Neconectat

Letitia, era vorba Adrianei sau a Gargaritei-Ce-Frumoasa-Sunt-Eu-Astazi?
Pentru Adriana trebuie sa vorbim cu Nico.

Eu am gasit in gradina, prima amintire despre Meca Romaneasca: https://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=71&t=2926&p=16277&hilit=prislop#p16277

P.S. La mine, cantarul este ca sa ma fudulesc ca am.

Să fugi de fapta rea creştine,
Ascult-al Domnului cuvânt
Şi făptuieşte numai bine
Din leagăn până la mormânt

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2014, 19:17 
Neconectat

Draga Geta, acum chiar ca sunt in dilema, dar indiferent cui apartine, tot frumoasa e.

Pe Adriana nu stiu daca Nico o poate convinge, dar merita sa incercam.

Cantarul meu? Hai sa nu vorbim de dusmani, sa vorbim de prieteni, am vazut pe forum, nu mai stiu pe unde, o oglinda bestiala. Indiferent de cate kilograme ai te privesti in ea si te vezi... silfida.

Frumoasa imagini cu Meca Romaneasca. Eu, dupa ce Adela a deschis larg usa nostalgiei, m-am delectat citind topicul Roboticii. Este un regal! Draga Robotico, oriunde ai fi, iti doresc tot binele din lume.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2014, 19:59 
Neconectat

Buna seara, gargaritelor.
Buna seara, Monica.

Primiti si rataciti ca mine?
Am vazut ca vorbiti numai despre "chestii" interzise la inceput de an, gen cantar, serviciu. Hai sa va spun ca mie mi-e frica sa ma urc pe cantar, exact asa cum spune Geta, il am doar ca sa ma mandresc cu el. Sa nu va spun ca rochita achizitionata pentru botezul finutei, ce va avea loc pe 18 ianuarie, este deja cam fixa. Asa ca, eu de luni incep o noua batalie. De dimineata imi propusesem ca astazi sa fie startul, dar am cedat la 2 croissante cu unt si la o ciocolata cu alune, si la o portie de frittata si la..? Sa va mai spun sau sa ma opresc?
Cat despre serviciu, teoretic eu sunt in concediu. La 15:30 suna telefonul. Seful. Stie ca sunt in concediu, dar ma roaga daca pot sa ii trimit rapoartele pana maine dupa amiaza, caci are nevoie de ele. Rapoartele ce trebuiau sa fe gata luni. Si poti sa zici nu? Deci Letitia, anul muncitoresc a inceput in forta la toata lumea. O prietena de-a mea zice sa ma bucur ca am de munca, ar fi mai rau sa ma plang ca nu as avea ce face.
Si uita asa, dorinta mea de a coase ceva astazi, dupa ce am desfacut la bagaje o ora, dupa ce alta ora le-am asezat pe toate la locul lor, s-ar fi dus pe apa sambetei, dar, ce credeti? Intre doua rapoarte si o supa de pasare, oare nu merge si o impunsatura, doua? Si uite asa fac de vreo 3 ore, cu o mana la laptop, cu cealalta la goblen.
Ca sa nu crap de ciuda, mai ales cand am citit ca Oksanna are un spor de invidiat, dupa ce am aflat ca si Dalina a avut o zi prielnica de cusut.
Of, ca de n-am face haz, am muri de necaz.

Una peste alta, Letitia, ma bucur tare mult ca esti alaturi de noi. Sesizez intentia ta, de ne face sa descoperim fantasticul de odinioara. Si pentru asta iti multumesc.
Ralu, sa stii ca si eu am dormit vreo 2 zile, destul de mult.

Va sarut.

Elza, exista vreo reteta de cum poti dormi pe saturate? Vreau si eu!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2014, 20:35 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite.
Buna seara, draga Monica.
Bine v-am gasit in noul an.

Va aduc eu un ceai binefacator.

Dragelor, imi este tare dor de voi, dar si de goblenat. Nu am mai cusut nici un punctulet de cand v-am "parasit", din vara.
O multime de proiecte m-au tinut departe de goblen, dar si de calculator, am intrat pasager pe net si am si iesit daca nu aveam treburi importante. Mi-i tare dor sa mai cos putin, dar ma tem ca si anul asta voi sta departe de goblen (alte planuri), si mai mari ca cele de anul trecut.
O sa incerc sa va vizitez mai des si poate sa mai cos cate putin, macar sa termin goblenurile incepute.

Am vazut ca sunt multe gergarite noi si ma bucur mult ca se mareste gradinita asta.
Va pup si va imbratisez pe toate.

Buna seara, draga Sorina. Iti trimit o calda imbratisare si iti doresc mult succes pe toate planurile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2014, 23:14 
Neconectat

Dragele mele gargarite si draga Monica, buna seara!

Va urmaresc zilnic in Cafenea. Am aflat si bune, am aflat si rele. Important, dragele mele, este sa trecem peste ele. Si sa stiti ca suntem mai puternice decat credem. Frumoasa incurajare, nu? Asa mi-am tot zis si mie in ultimele zile. Am fost cam demoralizata in ultima perioada tot ascultand diferite predictii astrale in care Berbecul (adica eu) va avea un an foarte greu, dificil pe toate planurile. Dar ma gandesc ca norocul si-l face si omul, asa ca trag tare sa-mi fie cat mai bine.

Va las, dragele mele, vreau sa dorm mai devreme, sa pot invata maine dimineata cu drag si spor.
Va pup.

Draga Vero, buna seara!
Iti doresc si eu drag si spor la invatat.

P.S. Doar nu vrei sa ne spui ca un Berbec se sperie de ceva dificil! Raspunsul l-ai scris chiar tu:
Citat:
sa stiti ca suntem mai puternice decat credem.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2014, 00:01 
Neconectat

Buna seara!
Mi-am zis ca inainte de culcare sa mai vizitez cafeneaua ca sa ma culc cu sufletul impacat.
Geta, iti multumesc.
Dar voi ce tot discutati de cantare, diete acum la inceput de an si cand inca sarbatorile de iarna nu s-au terminat? O sa incepeti in Postul Mare ca nu este asa mult (glumeam doar). Eu in mare parte nu am probleme cu greutatea, dar, daca mananc la sarbatori mai mult ca de obicei nu ma simt prea bine asa ca trebuie sa mai reduc din mancare vreo saptamana sau chiar 2. Asa ca aveti grija de sanatate si nu de figura, alimentati-va corect ca sa puteti trai frumos.
Vero, tie spor la invatatura.
Sa aveti grija de voi.
Noapte buna!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2014, 08:09 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor.
Buna dimineata, Monica.

Astazi m-am trezit devreme, asa ca profit sa va servesc cafeluta. Este proaspat facuta.
Vero, spor la invatat! Mai ai mult pana termini facultatea? Cat despre predictiile astrale, la Scorpion spune ca va fi un an foarte bun, insa viata conjugala nu-i roza si sunt predispusi la despartire. Eu mi-am promis, sa nu ma cert prea tare cu sotul din acest motiv.
Oksanna, sper ca ziua de astazi iti va alunga gripa.
Sorina, multumesc pentru ceai.
Oana, condoleante.
Geta, multumesc pentru filmulet.

O zi buna va doresc.

Buna dimineata, Elza.
Multe multumiri pentru cafeluta proaspata.
Iti doresc si tie o zi frumoasa, plina de odihna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 137  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: