Acum este 28 Iun 2026, 09:17

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 137  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2014
MesajScris: 04 Ian 2014, 10:30 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, dragi gargarite, draga Monica!
Vin si eu la o cafea, caci eu astazi am planuri marete.
Elza, m-a amuzat intentia ta cu privire la certuri. Tot la horoscop (intr-una din zile), zodiei mele i se recomanda sa nu mai fie incapatanata si sa accepte parerile si deciziile celor din jur. In acea zi, sora mea avea planuri cu mine sa mergem nu stiu unde. Am refuzat, cu un nu ferm, dar au urmat insistentele. Si gandidu-ma la ce ascultasem dimineata la horoscop, am zis sa las de la mine si sa fac cum spun altii. La care sora mea, imi replica Ar trebui sa iti pun acelasi horoscop in fiecare zi!.
Vero, nu stiu unde ai auzit tu ca Berbecul va avea un an greu, caci Berbecul meu a auzit ca este un an numai bun. Hi, hi, hi!
Una peste alta, eu cantarul il las deoparte pana aflu raspunsul la intrebarea "De ce exista bec in frigider, daca nu se mananca noaptea?".
Va pup si va doresc o zi minunata cu zambete pretutindeni.

Buna dimineata, draga Onuta!
Uneori cantarul este prietenul ce te ajuta sa nu te intorci la medic (orice gram in plus poate aduce o eroziune ireversibila unei zone osoase proaspat operate). Recunosc insa ca imi place motivatia ta referitor la acest subiect si probabil ca la metabolismul tineretii as fi adaugat-o printre preferatele mele.
O zi plina de zambete si tie!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2014, 10:50 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor.
Buna dimineata, Monica.
Acum ca au trecut sarbatorile si concediile sau zilele libere sunt aproape pe sfarsite ne asteapta un an de munca (la serviciile noastre, acasa si desigur la goblenat), asa ca sa aveti un an plin de realizari.
Cafeaua este nelipsita de pe masa in fiecare dimineata, asa ca acum o servesc la cafenea alaturi de voi.
Previziunile de la horoscop ia sa le mai si ignoram si sa zicem ca totul este roz chiar daca nu e!
Eu zic sa fim mai optimiste. Anii oricum sunt si cu greutati, dar si cu bucurii.
Discutii oricum sunt asa ca sa privim numai partea ,,plina a paharului''.
Sa aveti o zi minunata.

Nuti, uite cum se spune referitor la horoscop: astrele predispun, omul dispune.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2014, 12:01 
Neconectat

Buna ziua dragi Gargarite.
Buna ziua draga Monica.
Elza, iti multumesc pentru cafea.
Letitia, este vorba de "tz"? In acest caz, cred ca Geta are dreptate, dar se potriveste foarte bine Adrianei. Ii voi transmite gandurile voastre frumoase. Si eu tot o imbii, dar timpul nu tine cu ea. Dar, cine stie, poate noul an va fi mai bun si in aceasta privinta.

Buna ziua, draga Nico si fie ca noul an sa fie asa cum spui tu pentru toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2014, 12:54 
Neconectat

Buna dimineata, dragute gargarite,
Buna dimineata, Monica,

Cata agitatie placuta la cafenea!
Cum la noi nicio zi nu incepe fara cafeaua de dimineata, am venit sa beau cafeaua alaturi de voi.
Referitor la previziunile astrale nu stiu ce sa zic pentru ca daca le asculti pe 10 programe ai 10 variante, insa poate este bine sa le ascultam ca pe o imagine de ansamblu. Poate ca nu toate sunt placute, poate ca nu toate vor fi roz in viata, dar chiar daca ne place sau nu viata trebuie traita asa cum este, si cu bune si cu rele, cu greutati, bucurii, fericire, dezamagiri, realizari, impliniri, esecuri. Pana la urma aceasta este viata, o insiruire de evenimente.
Elza, ce cafeluta buna ne-ai adus.
Sorina, multumesc pentru ceai.
Vero, spor la invatat!
Oksanna, sanatate multa si sa fuga gripa de la tine.
Onuta, m-ai amuzat cu horoscopul si frigiderul. Chiar nu mi-am pus intrebarea asta niciodata. Hi, hi, hi!
Oana, condoleante.
Va doresc o zi frumoasa alaturi de cei dragi, cu caldura in suflete.

Helen, horoscoapele pe care le vedem sau auzim peste tot in media, zilnic, sunt informatii comerciale, multe realizate de dilatanti. Oricum, genul acesta de horoscop este doar o frantura dintr-o mare generalitate.
Fiecare este o entitate unica si doar parte din caracteristicile generale ale unei zodii ni se poate aplica sau nu. Exista un topic unde Jeni explica modul de realizare profesionist a unui astfel de horoscop (se iau in calcul data exacta a nasterii, inclusiv minutul si coordonatele geografice ale locului in care s-a nascut persoana respectiva; vezi, este practic imposibil ca doua persoane sa se fi nascut in acelasi loc si minut pentru ca si gemenii se nasc la distanta de minute).
Banuiesc ca greutatile, dezamagirile, nerealizarile, esecurile si restul partii asa-zis negative din drumul nostru sunt parte din lectia vietii. Oare cum altfel am sti sa apreciem bucuriile, clipele de fericire, implinirile si reusitele?
Asa ca vezi tu sunt in sentimentul celor scrise de tine
Citat:
Pana la urma aceasta este viata, o insiruire de evenimente
pe care le putem gestiona si prin modul nostru de a gandi sau actiona.
Sa nu uitam ca Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru:
Caci Dumnezeu l-a facut pe om liber de la bun inceput, astfel ca el era stapan pe puterea sa la fel ca pe sufletul sau, liber sa-L urmeze pe Dumnezeu, fara sa fie constrans de El. Caci la Dumnezeu nu exista constrangere, ci doar o vointa buna. El da sfat bun tuturor. Nu numai in lucrarile noastre, ci chiar si in credinta, libertatea de alegere a omului sub propriul sau control este pastrata de Domnul care spune: Sa fie dupa credinta ta.
Irineu, episcop de Lyons

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2014, 16:08 
Neconectat

Buna, gargaritelor.
Va multumesc de ceai, cafea si ganduri bune. Gripa inca nu a fugit de la mine, dar nu o mai suport nici eu mult. Oricum nu iau medicamente doar cat mai mult lichid, lamaie, miere si din astea.
Inca de dimineata cos si mai spre seara o sa aduc si episoade noi ca sa va arat dovada. Deja saptamana viitoare, luni si marti, este din nou sarbatoare si o sa imi permit sa stau mai mult cu voi. Acum sunt in trecere.
Va imbratisez si sa aveti un weekend placut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2014, 16:47 
Neconectat

Eu va aduc vesti de la Laura cu care ne-am intalnit dupa Craciun.
Plina de tonus m-a rugat sa va strang pe fiecare in brate, sa va tin asa cateva minute, apoi sa va sarut pe fiecare obraz, dupa care sa va zambesc din toata inima. Si sa va simt apoi cum va infloreste inima. Nu pentru ea, ci pentru a primi, in mijlocul ei, sanatate si tot ce aveti nevoie de la noul an adus de Dumnezeu.

Reprezentati singurul ei regret ca nu are internet in casuta-i dintre munti.

Se considera sanatoasa si mentioneaza ca a stiut ca asa va fi pentru ca a simtit mereu ca undeva Sus, Cineva a iubit-o si o iubeste cu toata inima. Acelasi lucru vi-l doreste si voua.

Va aduc unul din imnurile inimii Laurei aici:

La multi ani cu tot ce va doriti, gargaritelor!
Alice&Marian

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2014, 17:31 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite, draga Monica.

Citesc cu mare drag postarile voastre si imi place animatia de la cafenea.
Eu am am petrecut prima parte a zilei la taiatul porcului impreuna cu parintii, sora si bunicii mei. M-am bucurat ca am avut prilejul de a fi impreuna cu totii si sper sa avem mereu timp pentru a lua pranzul impreuna.

Voua va doresc o seara frumoasa si va imbratisez cu drag.
Va pup.

.
Citat:
M-am bucurat ca am avut prilejul de a fi impreuna cu totii si sper sa avem mereu timp pentru a lua pranzul impreuna.
Abriela, experimentez de ani bun, in weekend (cand este posibil), pranzul in familie si iti inteleg sentimentele.
Iti trimit o calda imbratisare si iti doresc sa ai si tu parte de o seara frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2014, 18:26 
Neconectat

Buna seara, draga Monica si dragi gargarite.

Nici nu stiu cand au trecut deja patru zile din noul an, mai este una si de luni la treaba. Inapoi la scoala, teste si incheiat medii ca prea multa vacanta nu ste buna. Hi, hi, hi!
Celor care aveti probleme de orice fel va doresc sa reusiti sa treceti peste ele cu curajul pe care stiu ca-l aveti. Stiti voi, viata merita traita pentru libertate, cer si mare nesfarsita.
Ma bucur nespus sa aflu ca Laura este bine, ii intorc si eu zambetul, sarutul si imbratisarea.

Va imbratisez cu drag pe toate si va doresc o duminica placuta.

Marieta, se confirma teoria ca in spatele oricarui matematician se ascunde un poet (v. urarea
Citat:
viata merita traita pentru libertate, cer si mare nesfarsita
Iti multumesc si iti doresc o duminica placuta si tie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2014, 19:43 
Neconectat

Dragele mele, trec si eu sa va salut.
Helen, ceaiul tau il savurez cu placere caci de cafea nu ma ating, desi parintii mei amandoi sunt fan cafea si tigari, iar savoare o simteam in casa mereu, de mic copil. Eu n-am putut sa suport nici una nici cealalta (si pot spune ca le-am incercat pe amandoua).
Citeam la un moment dat ce scria Ralu, ca de sarbatori a avut parte de vreme urata. La noi in schimb zici ca-i primavara, soare si cald, cu narcise inflorite in gradina, iar marea lina ca o oglinda, de ma intreb oare este normal ca in ianuarie sa fie asa? Normal ar trebui sa fie frig, vant si ploi.
Ma bucura vestile de la Laura. O imbratisare si din partea mea.

Sa aveti o seara placuta in continuare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2014, 19:46 
Neconectat

Buna seara dragi Gargarite.
Buna seara draga Monica.
Alice, iti multumesc. Mi-ai facut o imensa bucurie. Va zambesc si eu cu drag si va imbratisez.
Eu am petrecut astazi o zi minunata alaturi de prieteni dragi. Amanunte putin mai tarziu in alt topic.
Marieta, intr-un fel abia astept sa inceapa scoala. Mi-este dor de copilasii mei.
Va doresc o seara minunata.

Citat:
Va doresc o seara minunata.
Asa sa fie si la tine, Nico!

P.S. Abia astept celalalt topic.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 137  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: