|
Acum este 06 Aug 2026, 01:47
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Chipul verii - goblen lucrat de Eli si Nela Scris: 16 Dec 2013, 20:56 |
|
|
|
Eli ai cusut mult de cand nu am mai trecut eu prin topicul tau. Mult spor sa ai in continuare. Te pupa,
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vasiliu Letitia
|
Subiectul mesajului: Re: Chipul verii - goblen lucrat de Eli si Nela Scris: 05 Ian 2014, 21:52 |
|
Membru din: 06 Iul 2005, 09:52 Mesaje: 1218 Locatie: Timisoara Nume forum:1
|
|
Eli, cand am vazut prima oara acest model am zis; uite-o pe Laura! Si vestile primite de la ea si ce apare la tine pe panza par sa confirme acest lucru. Sa ai spor!
_________________ Letitia - Gargarita-Blue
|
|
| Sus |
|
 |
|
Simona Ioana Birta
|
Subiectul mesajului: Re: Chipul verii - goblen lucrat de Eli si Nela Scris: 06 Ian 2014, 08:12 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 09:28 Mesaje: 3392 Locatie: bihor Nume forum:1
|
|
Eli, iertare ca ti-am ratat frumosul episod. Indiferent de fotografie iti iese superb. Sa ai spor in toate. Te imbratisez.
_________________ Simona - Gargarita-Margareta-cu-Petale-de-Argint
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Chipul verii - goblen lucrat de Eli si Nela Scris: 06 Ian 2014, 17:28 |
|
|
|
Cat de frumos se contureaza chipul verii tale, Eli! Iti doresc mult spor la lucru in continuare. Pup cu drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagoe Iulia
|
Subiectul mesajului: Re: Chipul verii - goblen lucrat de Eli si Nela Scris: 07 Ian 2014, 12:37 |
|
Membru din: 30 Mai 2011, 07:34 Mesaje: 1103 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Draga Eli, vad ca astazi se implineste anul de cand ai inceput acest frumos si luminos model. Iti doresc mult spor si te pup cu drag.
_________________ Arina - Gargarita-Focul-Saruta-Lumina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Starciuc Ana
|
Subiectul mesajului: Re: Chipul verii - goblen lucrat de Eli si Nela Scris: 07 Ian 2014, 12:42 |
|
Membru din: 29 Oct 2013, 00:11 Mesaje: 965 Locatie: Londra Nume forum:1
|
|
Spor la lucru, Eli! Te pup.
_________________ Anecika - Gargarita-Londoneza
|
|
| Sus |
|
 |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Chipul verii - goblen lucrat de Eli si Nela Scris: 07 Ian 2014, 13:18 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Foarte frumos ai conturat modelul, scumpa mea Eli.mImi place ca ai lucrat ingrijit si cu multa dragoste. Si sper sa rezolvi toate problemele cu calculatorul, caci ar fi pacat sa nu ne prezinti asa frumoase si minunate episoade. Eu te voi urmari cu mult drag, caci vreau sa vad conturat cat mai frumos Chipul verii sau chipul Laurei. Iti doresc mult spor, scumpa mea. Pupici pe inimioara.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Chipul verii - goblen lucrat de Eli si Nela Scris: 07 Ian 2014, 18:40 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Arina, s-a implinit un an deja de la inceperea modelului meu? Tare mult va mai las in asteptare, imi pare rau, dar acesta este sporul meu, n-am ce-i face. Gargarite dragi va multumesc pentru mesajele voastre frumoase. Maine cred ca voi inscrie Chipul verii in concursul anual si veti vedea cei cativa centimetri in plus pe care i-am mai cusut. Va pup.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Butnariu Veronica
|
Subiectul mesajului: Re: Chipul verii - goblen lucrat de Eli si Nela Scris: 07 Ian 2014, 22:35 |
|
Membru din: 08 Mar 2012, 19:32 Mesaje: 6075 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Eli, spor din plin! Se contureaza atat de frumos..
_________________ Vero - Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate Gargarita anului 2019
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Chipul verii - goblen lucrat de Eli si Nela Scris: 16 Ian 2014, 20:37 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
Inscrierea in concurs.   Multumesc, Vero. Va pup.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|