|
Acum este 10 Aug 2026, 01:02
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi-goblen cusut de Eli Scris: 06 Ian 2014, 16:30 |
|
|
|
Eli, Alia ati inceput un model tare dragut si ne-ati adus episoade frumoase. Va doresc aripioare la ac. Pup cu drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi-goblen cusut de Eli Scris: 06 Ian 2014, 17:04 |
|
Membru din: 07 Dec 2011, 21:29 Mesaje: 7498 Locatie: Mangalia Nume forum:1
|
|
Eli, Alia, avem o bucurie dubla datorita voua. V-ati apucat amandoua de un model foarte dragalas si simpatic. Alia, la tine pe panza a aparut deja prietenul lui Bambi, care este foarte micut si simpatic. Abia astept sa vad urmatorul tau episod. Eli, sunt foarte curioasa cum arata primul tau episod, te astept curand cu el. Fetelor, va urez mult spor si sa aveti parte de un acusor turbo. Va pup si va imbratisez.
_________________ Gigik - Gargarita-de-la-Malul-Marii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi-goblen cusut de Eli Scris: 06 Ian 2014, 19:36 |
|
|
|
Alia ai adus un prim episod plin de culoare. Imi place cum ai conturat primul personaj al frumoasei povesti. Aripioare la ac!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Starciuc Ana
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi-goblen cusut de Eli Scris: 07 Ian 2014, 02:49 |
|
Membru din: 29 Oct 2013, 00:11 Mesaje: 965 Locatie: Londra Nume forum:1
|
|
Eli, Alia, va doresc mult spor si o sa va urmaresc cu drag. Aripioare la ac!
_________________ Anecika - Gargarita-Londoneza
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi-goblen cusut de Eli Scris: 07 Ian 2014, 08:11 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5577 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Eli, Alia, mult spor si ac sprinten. Un topic tare simpatic care ne aduce aminte de copilarie. Cu drag,
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagoe Iulia
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi-goblen cusut de Eli Scris: 07 Ian 2014, 12:13 |
|
Membru din: 30 Mai 2011, 07:34 Mesaje: 1103 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Alia, Eli, mult spor va doresc si abia astept sa vad conturata pe panza silueta lui Bambi. Va pup cu drag.
_________________ Arina - Gargarita-Focul-Saruta-Lumina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi-goblen cusut de Eli Scris: 07 Ian 2014, 13:36 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Dragele mele Alia si Eli, ce frumos model lucrati voi aici si ce minunat a inceput sa se contureze. Imi place tare mult acest gingas si copilaresc model. Va voi urmari cu mult drag. Va doresc mult timp liber si mult spor. Pupici pe inimioare.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi - goblen cusut de Eli si Alia Scris: 07 Ian 2014, 18:31 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Alia, ma bucura faptul ca voi lucra acest model alturi de tine si sper sa fiu cat de cat in pas cu acul tau. Foarte frumos este acest prim episod, iar prietenul lui Bambi este tare gingas. Sa stii ca eu tot din acel colt am inceput modelul, dar voi lucra pe diagrame. Mult spor sa ai. Gargarite dragi va pup si va multumesc pentru urari. Alaturi de voi, voi lucra cu placere si spor, sper, acest model.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Butnariu Veronica
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi - goblen cusut de Eli si Alia Scris: 07 Ian 2014, 22:21 |
|
Membru din: 08 Mar 2012, 19:32 Mesaje: 6075 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Spor la lucru, dragele mele!
_________________ Vero - Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate Gargarita anului 2019
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi - goblen cusut de Eli si Alia Scris: 12 Ian 2014, 18:30 |
|
|
|
Eli si Alia, va doresc sa aveti spor si cat mai multe episoade frumoase.
Cu drag,
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|