Acum este 28 Iun 2026, 12:22

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 137  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2014
MesajScris: 06 Ian 2014, 14:08 
Neconectat

Nume forum:1
Am venit sa aduc gandurile mele pentru niste gargarite frumoase ca voi si apoi sa plec prin celalalte topice (ca, la capitolul timp, sunt conditionata de o printesa pe care trebuie sa o duc la plimbare, imediat ce se trezeste) numai ca iata ca a trecut ceva timp de cand citesc numai la cafenea. Emotionant inceput aici, in acest an!
Va multumesc ca mi-ati facut ziua un regal, ca m-ati incarcat cu atatea urari si vorbe frumoase, de ma simt regina intr-un regat al bunatatii, bucuriei si iubirii.
Sa ne dea vremea (sau vremurile?) ragazul de a poposi mereu pe florile gradinii impreuna.
Eu va las un semn, in ton cu ultimele postari (asta ca sa nu par iesita din context).

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2014, 14:21 
Neconectat

Dragele mele, pe langa urarile mele de mult bine cu sanatate si cu tot ce ne este de folos, aduc si eu ceva in tema schimbarii noastre interioare (sursa totuldespreraw.ro) care este valabil si pentru mine.

Ce-mi doresc eu pentru tine?

Sper sa lasi deoparte temerile, nesiguranta si sa-ti gasesti curajul de-ati asuma riscuri si sa iti transformi toate visele in realitate.
Sper sa ai curajul de-a pierde din vedere tarmul, sa poti descoperi noi oceane.
Sper ca vei renunta la tot ceea ce te limiteaza si nu te vei mai multumi cu mai putin decat meriti.
Sper sa ai increderea pe care vrei o aiba restul lumii in tine.
Sper ca o sa pui suflet in tot ceea ce faci si munca ta va deveni astfel, o opera de arta.
Sper sa zambesti mai mult si sa te incrunti mai rar; sa ai mai multa incredere si mai putine dubii; sa simti mai mult si sa gandesti mai putin; sa asculti mai atent si sa vorbesti mai putin.
Sper ca o sa iti dai voie sa iei viata mai putin in serios si o sa te bucuri mai mult de ea.
Sper ca o sa iti dai voie sa fii ciudata, sa razi si sa plangi atunci cand simti.
Sper sa ajungi sa vezi lumina din tine si a oamenilor din jurul tau.
Sper ca nu vei mai alerga dupa dragostea si aprobarea altora, ci le vei cauta la tine.
Sper sa iti pastrezi inima smerita si oricat de urat te-ar trata lumea, sa continui sa te uiti la ea cu dragoste.
Sper sa inveti sa tratezi pe toata lumea cu respect si dragoste si fiecare persoana care intra in contact cu tine sa simta ca sunt speciali.
Sper sa te inconjori cu oameni buni, pozitivi, voiosi, frumosi si iubitori.
Sper sa iubesti cu toata inima si indiferent daca vei fi ranit, mintit sau tradat sa nu iti pierzi increderea in dragoste.
Sper sa poti lasa deoparte invidia si gelozia si sa iti indrepti atentia catre cei care au reusit sa obtina lucrurile pe care si tu ti le doresti, cu respect si admiratie.
Sper ca te vei imbratisa si onora pe tine insuti, si te vei iubi la fel de mult cum iti doresti ca ceilalti sa o faca.
Sper va vei invata sa ierti, sa renunti la ura si resentimente, sa poti lasa dragostea, linistea si pacea sa isi faca loc in inima ta.
Sper sa lasi trecutul in trecut cu tot raul pe care ti l-a provocat, sa-i permiti sa te faca mai bun, nu mai amar.
Sper sa gasesti puterea sa iti transformi ranile in intelepciune si toate dificultatile in oportunitati.
Sper sa inveti sa fi recunoscator pentru fiecare experienta pe care ti-o trimite viata in cale.
Sper sa le permiti asa ziselor tale greseli si esecuri, sa te invete ce este recunostinta, rabdarea, umilitatea si compasiunea, si mai sper sa lasi deoparte critica, blamarea si judecarea ta.
Sper sa devii reflexia a ceea ce vrei sa vezi in lume si sper sa faci restul vietii tale sa fie cea mai buna parte a vietii tale.

Sa aveti parte de un an plin de iubire, fericire, abundenta si pace interioara!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2014, 14:50 
Neconectat

Buna ziua dragi Gargarite.
Buna ziua draga Monica.
Adriana, Lenuta, Adnana, Stefania, ma bucur sa va revad .
Gigik, multa sanatate socrului tau.
Ralu, iti multumesc pentru frumoasa poveste.

Va doresc o zi frumoasa asa ca sufletul vostru.

Citat:
Va doresc o zi frumoasa asa ca sufletul vostru.
Si ca al tau, Nico!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2014, 15:50 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite,
Buna ziua, Monica,

Cata lume este la cafenea si ce frumos este, cate vorbe spuse din suflet, cugetari, povesti, obiceiuri, traditii!
Nici nu mai stiu ce sa scriu. Cand am deschis topicul aveam o mie de cuvinte in minte, iar acum... nimic.
Va multumesc tuturor pentru ca mi-ati facut ziua mai frumoasa.
Va doresc sa aveti o zi frumoasa ca voi plina de soare, zambete.
Va imbratisez cu mult drag.

Iar eu, Helen, iti trimit o calda imbratisare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2014, 19:49 
Neconectat

Buna seara, draga Monica.
Buna seara, dragi gargarite.

Abia am asteptat sa vina sotul de la lucru ca sa pot intra in gradina. Astazi am avut o zi minunata datorita voua. Si soarele si-a facut aparitia pe strada mea chiar daca noi asteptam de fapt gerul Bobotezii.

Gigik fii tare ca sa-l poti sustine si pe sotul tau.
Coman Georgiana scrie:
"În viață nu contează unde te afli, ci pe cine ai alături."
Frumoasa vorba ai spus, mi-a mers la suflet.
Nicuta Adriana scrie:
Dalina, hoinarind prin topice nu este asa ca ai descoperit multe frumuseti si amintiri?
Da, Adriana, asa este. Mi-a facut o deosebita placere sa descopar acel magic al trecutului. Poate multe din voi gargaritele veterane, prin prezenta voastra il veti aduce din nou. Ieri cand am inceput sa citesc cautam acul in carul cu fan. La un moment dat uitasem si ce caut, atat m-au captivat povestile de odinioara. Pupa ochisorii aceia de sarafim cum spune Monica, ca sunt topita dupa ei.

Simona, incuie undeva aceasta dulce amintire sa nu ti-o fure nimeni. Eu oftez numai cand citesc. Pupici pe manute de ingeras.

Rralluca, Marina va doresc insanatosire grabnica. Si la mine si-a dat demisia, raceala.
Ralu iti multumesc pentru poveste. Foarte frumoasa.

Monica, Adnana, Stefania va multumesc din suflet.
Elena Jitca scrie:
Nici nu mai stiu ce sa scriu. Cand am deschis topicul aveam o mie de cuvinte in minte, iar acum... nimic.
Va multumesc tuturor pentru ca mi-ati facut ziua mai frumoasa.
Si eu am patit ca tine. Subscriu finalul.

Dalina, si eu imi inchei ziua de lucru inceputa dis de dimineata. Se apropie ora 22:00 si cineva vrea neaparat acasa.
Noapte buna si somn usor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Ian 2014, 08:00 
Neconectat

Buna dimineata, Monica, gargarite harnicute.
Va multumesc pentru gandurile bune.
Monica, intradevar m-am gandit la tine. Multumesc frumos.
Astazi sunt un pic mai bine si sper ca maine sa fie si mai bine.
Va servesc cafeaua.

Si un ceai de salvie.

Sa aveti o zi frumoasa, iar Sfantul Ioan sa va ocroteasca.
Va pup si fug la munca.

Rralluca, Sfantul de astazi sa-ti aduca trena de sanatate.

P.S. Multumesc pentru ceai.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Ian 2014, 08:31 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimineata, draga Monica.

Rralluca, iti multumesc pentru cafea, este delicioasa. Nu refuz nici ceaiul, caci la frigul care este acum in birou, am nevoie de ceva surse de incalzire.
GHIORTU GABRIELA scrie:

Abriela, pentru o dupa-amiaza minunata, cu soare si lumina in suflet iti aduc repede o cafea, proaspata, dar si un pic de culoare alaturi.

P.S. Uite ce am gasit in Inboxul meu azi dimineata:

In aceasta zi din viata ta, cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa stii ca, in timp ce incepi prima saptamana lucratoare intreaga din Noul An, nu ar trebui sa "muncesti" deloc.
Scopul activitatilor tale din cursul unei zile nu este acela de a crea un mod de viata, ci de a crea o viata;
nu este acela de a "lucra", ci de a crea bucurie.
Daca faci ceea ce faci, doar ca sa-ti "platesti facturile", inseamna ca ai ratat scopul principal al Intregii Vieti.

Scopul vietii este acela de a sti si de a exprima Cine Esti.
Daca tu faci altceva decat asta, in timpul zilelor si orelor vietii tale, atunci inseamna ca nu ai folosit acele zile si ore,
intr-un mod de care sa beneficieze sufletul tau.

Suntem aici ca sa cautam folos sufletesc, nu trupesc.
Aceasta prima saptamana a Noului An este o perioada propice pentru a cugeta la acest lucru, nu-i asa?

Oare noi doua nu aveam o promisiune pentru acest inceput de an? Tu mai tii minte ceva in acest sens?
Draga Monica, sa stii ca mailul tau m-a emotionat si voi incerca in fiecare zi, macar pentru cateva clipe, sa am grija si de suflet, sa ma bucur de cei dragi, de lucrurile frumoase din jurul meu, caci problemele si termenele limita nu se vor termina niciodata.

Dragi gargarite, va doresc o zi minunata si spor in tot ceea ce faceti.
Va imbratisez cu drag.

Abriela, eu am reusit astazi sa lucrez putin si pentru sufletul meu. Iti doresc ca sa fi reusit si tu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Ian 2014, 08:52 
Neconectat

La multi ani!
Draga Monica, dragi Gargarite TTT, dragi Gargarite ale acestei gradini, va aduc si eu gandurile mele de bine in noul an, sanatate, multe impliniri profesionale si personale, liniste sufleteasca si cat mai mult timp liber pentru noi si pasiunea noastra comuna. Sa nu bucuram de toate alaturi de familie si prieteni.
Va las o cafeluta si va imbratisez cu drag pe toate.

Elenuta, iti multumim pentru urari si le trimitem inmiit catre tine.
Am o curiozitate. Ce crema se afla intre bezele? O fi de ciocolata? Stiu ca face bine la inima si de aceea o caut... Hi, hi, hi!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Ian 2014, 09:07 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite,
Buna dimineata, Monica,

In primul rand vreau sa urez "La multi ani!" tuturor celor ce-si serbeaza ziua numelui astazi.
Alaturi de o cafea si un ceai las urarile mele pentru voi - va doresc sa aveti o zi frumoasa, calda si o saptamana usoara. Bucurati-va de tot ce va inconjoara.
Va imbratisez cu mult drag.

Helen, eu raman in Jardin d'Acclimatation si mangai fructele de pe cescutele tale.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Ian 2014, 10:32 
Neconectat

Buna dimineata dragi gargarite!
Va doresc tuturor sa aveti parte de o frumoasa zi de sarbatoare alaturi de cei dragi, iar sarbatoritilor zilei, le doresc multa sanatate, fericire si spor la acusor. La multi ani cu ocazia Sfantului Ion!

Leana, Sfantul Ion sau Sfantul Ioan (nu are importanta atata timp cat ne gandim la aceeasi entitate de lumina), sa iti aduca si tie prinos de sanatate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 137  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: