Acum este 21 Apr 2026, 13:15

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 43 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Gargarita anului 2013
MesajScris: 07 Ian 2014, 20:59 
Neconectat

Nume forum:1
A venit timpul sa mai dam o fila din Cartea gargaritelor.
Daca ma intrebati pe mine, 2013 a fost un an cu bune si rele. Am zambit impreuna de pataniile noastre, am fost impreuna cand obstacolele vietii ne-au venit in cale, ne-am bucurat impreuna de succese. Un an in care am cunoscut gargarite noi cu aceleasi pasiuni, un an cu multe intalniri ale gargaritelor (probabil cel mai bun an din acest punct de vedere), un an in care gargareii ne-au demonstrat in cel mai placut mod ca frumosul nu este admirat doar de partea feminina, un an in care am reusit (din nou) sa adaugam o caramida pentru un viitor mai bun. Cu multe altele omise aici, a fost un an plin.
Inainte de a numi Gargarita anului, permiteti-mi sa aduc o particica aleatorie din nominalizarile primite, pentru a ne bucura inca o data de anul ce tocmai a trecut.

Ralu, indeletnicirile tale au fost apreciate de catre toate gargaritele.
Ponea Aurelia Georgiana scrie:
Ralu pentru ca de fiecare data reuseste sa ma surprinda cu cate ceva (fie un nou obiect lucrat manual, fie cu ladita ei impresionanta)
Patruleasa Jeni scrie:
Ralu, magnetica mereu, mai ales prin logica, sinceritate si diplomatie, motiv ca sa te votez.
Taut Mirela scrie:
Ralu, suflet ales, mama devotata, prietena sincera.
Elena Jitca scrie:
Ralu, pentru toate minunatiile care ies din mainile tale.
Frunza Nicoleta scrie:
Ralu care este in continuare "o mana de fier intr-o manusa de catifea" si stie sa aplaneze conflictele cu delicatete si tact;
Bica Nistor scrie:
Ralu, iti multumesc din inima. Vrei, nu vrei, primesti un vot si din partea mea pentru toate lucrurile frumoase din gradina realizate prin aportul tau.
Iulia, ninsoara de pupici sa ne urmareasca pretutindeni.
Ramona Marculescu scrie:
Iulia, ma bucura revenirea ta, cu acelasi aer tonic si de aceea iti acord un vot.
Patruleasa Jeni scrie:
Iulia ai o rezistena remarcabila la pesimism. Te admir si iti acord un vot.
Georgeta Petrea-Manta scrie:
Iulia (mai proaspata decat macii din campie)
Neagu Marcela scrie:
Iulia, o gargarita harnicuta si mereu cu zambetul ei frumos pe chip.
Nico, paunita noastra draga care are cate un cuvant bun pentru fiecare.
Nico (neobosita in a ne arata caracterul si nu orgoliul, in tot ce scrie).
Bica Nistor scrie:
Nico, pentru ca aripioarele tale nu obosesc niciodata in gradina, te votez cu mult drag.
Adnana, cu ani in urma, o gargarita te considera muza sufletului nostru si pe buna dreptate.
Popescu Ileana Gabriela scrie:
Dimineata de astazi mi-a fost managaiata de prezenta scumpei si dragei mele Adnana. Iar ca drept multumire ii aduc un vot.
Frumusica, eu sper sa te vad zburand mai des cu noi.
Cristina Ilina scrie:
Frumusica - pentru intreaga activitate pe forum;
Nadina, prietena noastra draga care in 2013 te-ai intrecut pe tine.
Olariu Ioana scrie:
Nadina, care zboara neincetat prin gradina;
Dragut Raluca scrie:
Nadina, pentru corectitudinea in moderarea concursului anual;
Frunza Nicoleta scrie:
Nadina, micuta noastra Gargarita, care modereaza concursul de goblen intr-un mod exemplar.
Perhinschi Anca scrie:
Nadina (draga mea gargarita tanara, frumoasa si inteligenta, eu sa stii ca sper si sunt convinsa, ca citind aceste randuri iti pot fura acel zambet, care de obicei lipseste cand te vedem si care sunt sigura iti sta atat de bine. Poate la urmatoare fotografie?)
Milos Alexandra-Andreea scrie:
Nadinei pentru numeroasele goblenuri cu care ne incanta.
Simona ne-ai facut zilele mai dulci cu postarile tale.
Bica Nistor scrie:
Simona, la randul meu, iti trimit un vot pentru ca esti o persoana puternica si speciala.
Stefania Crudu scrie:
Simona (nelipsita de la Cafenea).
Bica Nistor scrie:
Simona ai un vot din partea mea pentru frenezia cu care zbori mai prin toate topicurile.
Cristina Ilina scrie:
Simona - pentru frumosii Ingeri, ce ne vegheaza;
Lacramioara, Gargarita-Nume-de-Floare, oare in planurile tale din 2014 nu gasim si vizite mai dese prin gradina noastra?
Frunza Nicoleta scrie:
Lacramioara ce ne aduce zambetul pe buze;
Alia, draga mea, cu siguranta pentru tine a fost un an foarte bun.
Patruleasa Jeni scrie:
Alia esti o persoana pe care o indragesc intuitiv si cum intuitia mea nu prea da gres, iti acord votul meu.
Taut Mirela scrie:
Alia pentru eleganta si intransigenta cu care gestionezi situatiile de criza.
Lenuta, cred ca fiecare din noi am simtit delicatetea ta ascunsa intr-o floarea soarelui.
Ramona Marculescu scrie:
Lenuta, ramai aceeasi discreta prezenta ce ma incanta ca un rasarit de soare si iti ofer votul meu.
Taut Mirela scrie:
Lenuta. Gingasa floare, te votez pentru ca prin intermediul goblenului la care lucrezi simt ca aduci binecuvantarea Maicutei in aceasta minunata gradina.
Lenuta (serialul Binecuvantarea casei este o poveste deosebita in mainile sale)
Dalina, o gargarita plina de sentimente frumoase.
Olariu Ioana scrie:
Dalina, care mi-a incalzit sufletul in cafeneaua noastra;
Lorelai Mirela Dobrescu scrie:
Dalina - un suflet intre suflete;
Dalina (o leoaica fara orgolii nemasurate, dar puternica ca fiinta mentionata)
Ramona Marculescu scrie:
Dalina, imi place concursul inventat de tine. Te felicit pentru creativitatea ce ai starnit-o la gargaritele noastre si te votez.
Frunza Nicoleta scrie:
Dalina, o mamica de nota 10, lucreaza goblen cu mare drag si a moderat un concurs deosebit.
Marina, pupicii tai pe inimioare i-am simtit in fiecare topic.
Marina - o inima discreta de gargarita;
Ramona Marculescu scrie:
Marina ai reusit sa imi atingi inima si de aceea iti acord un vot din toata inima
Frunza Nicoleta scrie:
Marina, o Gargarita sensibila ce saruta fiecare inimioara de Gargarita cu toata dragostea. Modelele ei emana sensibilitate, iar darurile ei demonstreaza inca o data ca iubirea e neconditionata si vine de unde nu te astepti.
Elza, cate zile minunate ne-ai creat in 2013!
Elena Jitca scrie:
Elza, pentru implicarea si organizarea acestei minunate "Ziua gargaritei" care ne-a dat posibilitatea sa ne intalnim, sa ne cunoastem si poate sa legam prietenii pe viata, legaturi tacute, dar care ne ajuta chiar si prin faptul ca stim ca exista.
Popescu Rodica scrie:
Elza, alaturi de vot iti las si mii de multumiri pentru ideea intalnirii;
Boloca Iuliana nicoleta scrie:
Elza, pentru curajul tau nemasurat;
Bica Nistor scrie:
Elza, fiindca mai in fiecare zi deschizi usa Cafenelei, iti aduc un vot.
Eli in 2013 ai fost in gandurile gargaritelor.
Ramona Marculescu scrie:
Eli, nu incetezi sa ma uimesti cu tenacitatea ta. Un vot pentru tine cu mare respect.
Frunza Nicoleta scrie:
Eli, o Gargarita blanda si plina de dragoste pe care o revarsa prin fiecare topic prin care trece. A inceput proiecte ambitioase si sunt convinsa ca le va duce la bun sfarsit.
Tender Rose scrie:
Eli - nufarul inimilor noastre
Alina David scrie:
Eli - pentru veselia ta molipsitoare.
gogu mimi-ovidia scrie:
Eli, pentru florile ei;
Clementina, pentru tine anul ce tocmai a trecut a fost cu succes, nu-i asa?
Butnariu Veronica scrie:
Clementina, somnoroasele tale m-au vrajit.
Vero, Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate, sa speram ca ne vei arata si de acum in colo sclipirile tale.
Bica Nistor scrie:
Vero, cu felicitari pentru ca esti atat de eficienta in moderarea concursului, dar si pentru ceea ce lucrezi, iti trimit un vot.
Vero, cu felicitari pentru modul cum moderezi concursul anual.
Onuta. N-o cunoasteti pe Onuta? Cea mereu dulce care va zambeste indiferent de stare. Am vorbit cu ea si mi-a spus sa va transmit toate urarile ei de bine, cu multumiri pentru gandurile voastre indreptate catre ea.
Tender Rose scrie:
Onuta - zmeura dulce si isteata
Elena Jitca scrie:
Onuta, zmeurica-dulce, pentru sufletul tau cald, nebunesc, pentru sentimentul de "te cunosc de o viata" .
Ion Rodica scrie:
Onuta, pentru veselia pe care o transmite celor din jur.
Elena Jitca scrie:
Onuta (care ne face tuturor diminetile mut mai frumoase)
Butnariu Veronica scrie:
Onuta, pentru dulciurile de la Cafenea dimineata
Ioana, stii cum te vad eu? O gargarita mama a doi gargarei nazdravani si dulci. Unde mai pui si taria de care ai dat dovada?
ganea alina scrie:
Ioana, pentru forta cu care priveste inainte in ciuda tuturor.
Frunza Nicoleta scrie:
Ioana, Gerbera noastra rosie, care reuseste sa lucreze goblen si sa zboare alaturi de noi desi are doi nazdravani ce ii ocupa tot timpul.
Olariu Ioana scrie:
Ioana, pentru mine ramai o gargarita eroina.
Jeni, noi nu vedem Gradina fara Gargarita dintre Astre.
Frunza Nicoleta scrie:
Jeni, draga noastra Gargarita dintre Astre, care mereu are un cuvant bun de spus si o incurajare pentru fiecare;
Olariu Ioana scrie:
Jeni, astazi m-am gandit la tine, iar acum simt sa iti trimit un gand de bucurie.
Ovidia, suflet frumos ce stai ascuns intr-o delicata lebada.
Frunza Nicoleta scrie:
Ovidia, o persoana tenace ce lucreaza goblen dupa goblen cu o daruire pe care o admir, care reuseste sa transmita cate un gand bun fiecarei Gargarite din gradina, care ne poarta prin excursii de vis si ne incanta cu gradina si animalutele ei.
Guraliuc Mihaela scrie:
Ovidia ai toata admiratia mea pentru modul in care iti ingrijesti florile si rezultatele se vad.
Frunza Nicoleta scrie:
Ovidia ce are grija sa nu uitam de sarbatoritii gradinii gargaritelor.
RamonAli, te-am simtit cam retrasa in anul ce tocmai a trecut. Sper doar sa fie o impresie gresita si sa te vedem mai des zburand alaturi de noi.
Popescu Ileana Gabriela scrie:
Toate panselutele din lume (si evident un vot) pentru gargarita speciala ce ne-a oferit un 1 Mai minunat: multumesc, draga mea, RamonAli.
Milos Cosmina Elena scrie:
RamonAli - pentru ca ai facut posibila intalnirea;
Geta, numele ce-l porti spune totul despre tine.
Perhinschi Anca scrie:
Geta, Gargarita-Alinare a acestei gradini, postarile tale ma fac sa ma umplu de lumina si pace sufleteasca si de aceea le caut de fiecare data cand intru aici. Eu iti multumesc.
Neagu Marcela scrie:
Geta, pentru ca mereu ne incanta si ne emotioneaza cu povestile ei pline de talc.
Rodi, gargarita noastra plina de iubire si emotii, ai fost si tu in gandurile gargaritelor in 2013.
Patruleasa Jeni scrie:
Rodi, sunt atrasa de personalitatea ta si ceea ce scrii reuseste sa ma miste placut. Iti acord votul acestei luni si tie.
Elena Jitca scrie:
Rodi, prin explozia de bucurie pe care ai adus-o in sufletele tuturor.
Adelina, gandul catre tine vine la pachet cu ideea ca gargaritele au puterea de a merge mai departe luand cu ele doar partea frumoasa a lucrurilor.
Adelina - un copil cu suflet mare;
Abriela, gingasia ta s-a vazut in nominalizarile gargaritelor.
Abriela - gentilete la superlativul absolut.
Olariu Ioana scrie:
Abriela, doar m-am gandit la un suflet cald.
Mireille, gargaritele au simtit dulceata cuvintelor tale, dar probabil si-ar fi dorit sa le simta mai des.
Grozavu Andreea scrie:
Mireille - de care mi-e atat de dor;
Adela, inainte de toate, permite-mi cu iertare sa aduc o postare ce ne-a trezit multora din noi interesul, dar si dorinta de a cunoaste mai mult aceasta gradina magica.

Cu ani in urma, un tanar ii cerea mana iubitei pe o partie, dupa ce a desenat cu schiurile o inima uriasa in zapada.
Cu ani in urma am aflat cat poti suferi cand te desparti de sotul tau la doar 25 ani.
Cu ani in urma, adulmecam urmele Nalucei prin dragostea lui Doruletz Mic.
Cu ani in urma, Bica ne povestea exemple din viata ei si noi eram tot mai bogate.
Cu ani in urma, colectia exclusivista cu cai si-a inchis usa pentru ca cineva a fost ranit.
Cu ani in urma, o fata a citit un raspuns aiurea aici si a plecat in lume.
Cu ani in urma, am fost cu toatele la cea mai frumoasa petrecere mondena din Bucuresti, gratie unei gargarite.
Cu ani in urma, Adnana era muza sufletului nostru, zilnic.
Cu ani in urma, aflam cum poarta in inima o romanca din SUA, Pastele ortodox.
Cu ani in urma, o gargarita a plecat la Lumina si atunci am citit cele mai frumoase mesaje postate pentru ea.
Cu ani in urma, un tanar ii cerea mana iubitei in fata unei statui din Bucuresti.
Cu ani in urma, am aflat ca sotul unei gargarite scria pe forum de parca ar fi fost sotia lui, desi ea se ridicase de ceva timp la Lumina.
Cu ani in urma, un tatic, sot de gargarita, ne-a spus in direct de magia nasterii fetitei lui in ziua de Craciun.
Cu ani in urma, o ziarista de la un cotidian central era prietena noastra.
Cu ani in urma, am aflat ce au facut zanele TTT la TOB, Bucuresti.
Cu ani in urma, ne vizita Gargarelul Fotograf.
Cu ani in urma, trei gargarite, prietene din Italia faceau terapie si se intretineau lucrand goblen.
Cu ani in urma, o gargarita ne povestea cum facea voluntariat pentru batranii din creierii muntilor.
Cu ani in urma, o gargarita invatatoare si una educatoare predau tainele goblenului copiilor.
Cu ani in urma, aveam o gargarita doctor pe langa noi ce ne ghida sa ne trecem spaimele legate de boala.
Cu ani in urma, mamicile aveau povestile lor despre cei mici.
Cu ani in urma, aici era omul ce ne-a invatat sa zambim.
Cu ani in urma, aici uitam de timp.
Olariu Ioana scrie:
Adela, sunt atat de nestiutoare!
Bica, Bicuta noastra draga!
Dragut Raluca scrie:
Bica, pentru tot ce esti tu.
Olariu Ioana scrie:
Bica, slovele aduse de tine mi-au facut cafeluta mai dulce.
Anecika, imi doresc sa ne intalnim des prin gradina si sper ca 2014 va fi un an foarte bun.
Vicol Oxana scrie:
Anecika, (o gargarita noua, dar a dat dovada de multa indemanare in ceea ce priveste goblenul lucrat)
Monica, nu ai lipsit din lista nominalizarilor.
Taut Mirela scrie:
Monica, zana noastra buna, draga doamna a sufletului meu, pentru ca m-ai reinvatat cat de important este sa spun multumesc si sa fiu multumita.
Oksanna, aparent gargarita noua, ai intrat in sufletele noastre.
Adela Aura Vlad scrie:
Oksanna (surprinzator de repede am simtit-o ca fiind prietena mea)
Dragut Raluca scrie:
Oksanna, pentru frumoasa ei intrare in gradina;
Olariu Ioana scrie:
Oksanna, ma bucur sa iti vad urma pasilor prin gradina.
Helen, gargarita delicata, sa speram ca ne vei bucura si de acum incolo de dulceata cuvintelor tale.
Dragut Raluca scrie:
Helen, pentru blandetea cu care lasa o vorba buna prin topice;
Alina David scrie:
Helen - o prezenta deosebita la cafenea, dar si in topice. Pentru asta ai un vot.
Frunza Nicoleta scrie:
Helen, o Gargarita neobosita, ce zboara sprintar prin topice lasand un parfum suav. A inceput cu avant modele mari si complexe, pe care sunt sigura ca le va finaliza in timp record.
Adela Aura Vlad scrie:
Helen (o adiere placuta in gradina).
Kina, daca ai sti cate comori ascunde gradina noastra!
Boloca Iuliana nicoleta scrie:
Kina, care m-a uimit cu minunata colectie.
Daniel, gargarelul nostru harnic ce ne prezinti cu pricepere frumoase modele.
Tacutu Ileana scrie:
Daniel - un gargarel nou, dar care lucreaza modele complicate.
Milos Cosmina Elena scrie:
Daniel - te admir pentru ca ai o asemenea pasiune.
Nuti, o prietena dincolo de virtual.
Tacutu Ileana scrie:
Nuti - pentru rabdarea infinita si modelul greu pe care si l-a ales: Cina cea de taina;
Ramona, de cand te-am citit prima oara te-am vazut o gargarita 2 in 1: directa si in acelasi timp delicata.
Perhinschi Anca scrie:
Ramona, si nu este un vot de compatimire in urma celor citite in colectia ta, ci un vot pentru ceea ce reprezinti tu pentru mine, pentru aceasta gradina, pentru sufletul tau sincer si cred ca ar fi imposibil ca cineva sa nu-ti poata fi prieten cu aceasta sinceritate dezarmanta.
LENUTA PATRASCU scrie:
Ramona, floare de leandru, puternica si rezistenta la toate incercarile.
Alina David scrie:
Ramona - esti pentru mine o carte deschisa in care ne povestesti bucuriile tale, dar si momentele mai putin placute. Am admirat Pofticoasa ta, dar mesajul meu pe care l-am scris cu chiu cu vai o ora s-a risipit inainte sa ajunga in topicul respectiv. Internetul bata-l vina.
Ai toata admiratia mea pentru felul tau deschis si sincer si un vot.
Oana, mamica la patrat si prietena tuturor gargaritelor? Am dreptate?
Tender Rose scrie:
Oana - mama2 primiti votul meu alaturi de un sarut de la o evreica cu inima mare.
Roza, sa speram ca vom simti mai des parfumul florilor tale.
Perhinschi Anca scrie:
Rosa, printesa trandafirilor cu suflet mare un vot se indreapta si catre tine.
Iunia, Gargarita-Atingere-Calda-de-Iubire, oare 2014 te va tine mai des alaturi de noi?
Neagu Marcela scrie:
Iunia, o tanara gargarita de nota zece de la care as avea multe de invatat in arta goblenatului.
Nela ai fost in gandurile gargaritelor.
Neagu Marcela scrie:
Nela pentru ca mi-e alaturi in topic cu lucrul la finuta mea. Lucreaza foarte frumos si repede.
Irela, regina a florilor mov, ne-ai atins sufletele cu dulceata vorbelor tale.
Tender Rose scrie:
Irela - infanta florilor mov din gradina noastra
Tacutu Ileana scrie:
Irela, pe care o admir pentru sporul la cusut pe care il are.
Irina, cum ii scriam si Kinei, gradina noastra ascunde multe comori. Numai sa le descoperi si sa vezi ce bogata te vei simti.
Tacutu Ileana scrie:
Irina - o gargarita noua dar foarte activa!
Leana, floare delicata a iubirii!
Guraliuc Mihaela scrie:
Leana, desi esti o gargarita noua esti una activa.
Dragut Raluca scrie:
Leana, pentru curajul de a participa la intalnirea gargaritelor;
Sonia, Gargarita Lumina-si-Mirt, poate 2014 va fi mai bun cu noi.
Alina David scrie:
Sonia - atat de gingasa si delicata. Mi-au fost de mare ajutor sfaturile tale culinare. Iti multumesc din suflet si iti trimit un vot.

Dragele mele, sper ca v-a placut aceasta lectura. Mentionez inca o data, nominalizarile sunt aleatorii si nu sunt postate toate cele existente din 2013.
Si pentru ca PC-ul meu inca nu isi doreste sa imi faca pe plac, tabelul l-am facut pe o foaie. Am sintetizat apoi si iata lista gargaritelor care au peste 10 nominalizari.

Votul a fost strans, dar tocmai micile detalii fac diferenta, nu-i asa?

Nadina, ma bucur sa fiu prima care te felicita pentru titlul obtinut. Un titlu pe merit, pentru tot ceea ce ai facut in aceasta gradina.
Mai mult, ma bucur ca am reusit sa iti aduc aceasta bucurie tocmai de ziua ta.

La multi ani, draga mea! Sa ne traiesti, iar viata sa te tina la fel de plina de speranta, la fel de frumoasa si delicata!

Pentru tine,

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Gargarita anului 2013
MesajScris: 07 Ian 2014, 21:18 
Neconectat

Nadina, te felicit si eu. Micuta gradinii noastre a devenit Gargarita anului 2013.
Onuta, tie iti multumesc in mod deosebit pentru ca ai resuit sa ne arati cat de frumoase ne sunt sufletele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Ian 2014, 21:31 
Neconectat

Nadina, felicitari!
Onuta, iti multumesc pentru cum ai reamintit cat de speciala este fiecare gargarita in parte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Ian 2014, 21:36 
Neconectat

Felicitări din inimă, scumpa mea Nadina. Meriţi acest titlu pentru frumuseţea sufletului tău.
Felicitări, draga mea Onuţa, că ne-ai reamintit ce suflete speciale are această minunată grădină.
Pupici pe inimioare, scumpele mele prietene.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Ian 2014, 21:49 
Neconectat

Onuta, am citit cu mare drag toate postarile pe care le-ai adunat aici. Cred ca tocmai ai realizat o pagina de istorie a Forumului. Te felicit pentru munca depusa.

Nadina, zborul tau in gradina in acest an care a trecut este rasplatit cu frumosul titlu pe care il meriti din plin.
Felicitari!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Ian 2014, 23:33 
Neconectat

Uraaaa, am o surioara!
Nadina, draga mea, te felicit pentru acest titlu minunat, sa te ajute Dumnezeu sa iti pastrezi frumusetea inimii tale mereu. Te imbratisez cu caldura si poate voi avea ocazia sa o fac si in realitate.

Onuta, zmeurica dulce, pot doar sa iti multumesc pentru munca pe care ai depus-o in a face acest topic (mi-e mi-a luat 3 zile sa il creez pe primul). Sincer, eram chiar ingrijorata ca poate nici anul acesta nu am o surioara, dar mi-a revenit zambetul repede. Te pup dulce, de departe.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Ian 2014, 23:49 
Neconectat

Nadina, draga mea, felcitari!
Onuta, iti multumesc pentru frumoasele amintiri. Sunt convinsa ca ai avut ceva de munca, dar ai toata admiratia si recunostinta mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Ian 2014, 23:56 
Neconectat

Onuta, te felicit pentru ca ai reusit sa culegi voturi pline de ganduri bune de prietenie si sa ni le prezinti cu atata originalitate.
Multumiri!

Nadina, te felicit pentru frumosul titlu si iti multumesc pentru ca mi-ai fost alaturi in doua proiecte, Rugaciune si Ingerul iubirii, iti multumesc pentru ca ai spus prezent la cele doua intalniri de la Bucuresti si iti multumesc pentru ca esti o gargarita prietenoasa.

Va imbratisez cu mult drag si va las ceva cremos:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Ian 2014, 09:31 
Neconectat

Draga Onuta, iti multumim pentru ca ne-ai reamintit ce suflete curate si frumoase se gasesc in gradina noastra.
Draga Nadina, sincerele mele felicitari pentru titlul castigat pe anul 2013. Il meriti pe deplin.
Va pup si va imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Ian 2014, 09:48 
Neconectat

Onuta multumim pentru nominalizarile alese si aduse in acest topic, nominalizari care ne readuc speranta ca inca mai exista suflete calde, curate.
Nadina, te felicit din tot sufletul pentru titlul obtinut si iti doresc sa il porti cu placere si drag in aceasta gradinita.
Imbratisez cu drag toate gargaritele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 43 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: