Acum este 31 Iul 2026, 22:39

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 63 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Fiul lui Dumnezeu - goblen lucrat de Dalina
MesajScris: 12 Ian 2014, 17:44 
Neconectat

Nume forum:1
Dragi gargarite va prezint evolutia goblenului meu:
Episodul 2:

Episodul 3:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2014, 17:48 
Neconectat

Dalina, iti multumim pentru episoadele frumoase.
Spor la lucru in continuare.
Succes!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2014, 17:56 
Neconectat

Draga mea Dalina ai iesit cumva la pensie de la serviciu cu norma intrega sau mici tai ingerasi s-au cumintit si nu mai au viteza, activitate, tipete, haos total si au devenit pacifisti convinsi?
Spun asta, deoarece vad ca ai luat avans si conturezi repede si foarte frumos aceasta minunata icoana.
Oare este liniste la tine?
Sa imi spui si mie reteta, caci la mine este mereu hoas. Nu ca ma plang, caci uneori cand se face liniste, parca ma dor urechile dupa putina galagie, tipete si plansete.
Cred ca, Domnul Emanuel, coase cot la cot cu tine, caci altfel nu imi explic. Hi, hi, hi!
Lasand gluma la o parte, este minunat ce conturezi cu asa mare drag acolo pe panza. Te voi urmari cu mult drag.
Mult timp liber si multa liniste, caci spor vad ca ai.
Pupci pe manutele ingerasilor tai.
Pupici pe inimioara ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2014, 18:37 
Neconectat

Dragele mele va multumesc ca m-ati sustinut in mica, marea mea problema.
Oksanna si eu am facut la fel ca tine, cand am vazut ca am gresit. Diferenta a fost ca la mine era greseala cam mare si eram atat de enervata pe mine de nu imi mai spun. De cate ori am luat in mana acel goblen si m-am uitat intrebandu-ma cum de nu vazusem ca trebuia sa cos pe verticala si nu pe orizontala. Parca am fost legata la ochi.
Simona ma bucur ca te-ai amuzat. Trebuie sa vedem greselile cu optimism ca altfel cine stie pe ce araturi colindam. Oricum am lasat sezutul la locul lui fara corectii, dar daca ma uit in oglinda, nu iti spun ce vad ca iar razi. Pe sotul tau ar trebui sa-l trimiti la un curs la sotul meu, ,,Cum sa intelegem sotiile si pasiunea lor". Al meu cred ca si noaptea viseaza gargarite asa l-am scolit. Hi, hi, hi! La masina ii spune Buburuza. De fapt eu am mare noroc ca si sotul meu are o pasiune asemanatoare mie si stie ce inseamna migaleala.
Helen, dupa doua zile n-am rezistat si am vrut sa-mi vad greseala si bineinteles ca m-a apucat o noua criza si uite asa am invatat sa descos, ca altfel nu mai puteam dormi. Nu iti mai spun ce m-am distrat, ca banuiesti. Efectiv a trebuit sa toc ata si sa fiu atenta la panza, ca atunci chiar ma duceam in oglinda si imi dadeam doua palme. Scuze Monica de vocabular, dar acesta este adevarul.
Arina, multumesc. Este intradevar foarte gingas si pe mine ma incanta combinatia de galben, grena si gri. Modelul acesta are ceva special. Nu are un grad mare de dificultate la cusut.
Anekica, multumesc.
Marina, mare adevar ai grait cu boii. Ce ma cunosti tu pe mine! Daca nu invatam de la copii sa ma calmez chiar nu mai aveam de unde. Am reusit intr-un final sa stric tot si am salvat si panza. Nici nu zici ca am cusut pe ea asa de bine arata.
Iti multumesc pentru pupici, i-am si distribuit deja. Pe al meu il pastrez pentru cand ma duc la culcare, ca sa visez frumos.
Eli, asa este cu greselile, dar orgoliul din mine a dat pe afara. De obicei sunt extrem de atenta. Si cred ca cineva s-a razbunat, ca mie prea nu mi se intamplase. Am mai gresit si eu o ata-doua, si nuante din cauza ca erau simbolurile la fel, dar cu alta inclinatie, dar chiar asa, nu doresc sa se intample la nimeni.
La iconita am spor ca imi este tare draga.
Vero, ce sa mai improvizez ca era ditaimai cusatura. Nu aveam nici o sansa decat sa cos panza in continuare. Glumesc!
Elza, ce ma ghicesti tu pe mine! Si ca sa iti spun ce mormoloaca sunt, pe spate aveam si banda scotch. De fapt una pe fata si una pe spate. Si ca sa fiu cea mai tare din parcare iti spun ca aveam 60 de cm2 lucrati. Ei, ce mai ziceti?
Dar ca sa vedeti ca Dumnezeu exista, stiti cand am aflat de patania mea? Cand am venit de la biserica. Aproape in fiecare vineri (in ultima perioada am cam chiulit motivat) noi mergem seara la biserica unde un var de al sotului este preot. De ani de zile mergem sa ne cautam linistea, pacea sufleteasca si apropierea de divin. In acea seara am reusit sa mergem chiar daca Emanuel a adormit in masina. Cand am venit acasa primul lucru pe care l-am facut dupa ce ne-am dezbracat, a fost sa iau goblenul in mana. Si uite asa, slujba din acea seara m-a facut sa vad mai bine. Pentru asta ii multumesc Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, Amin.
Va imbratisez cu mare drag de la munte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2014, 18:41 
Neconectat

Frumoase episoade. Aripioare la ac, Dalina!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2014, 18:45 
Neconectat

Dalina, inca un pic si scriai un alt Decameron. Hi, hi, hi!
Tu reusesti sa ma amuzi cu felul tau de a scrie. Esti o optimista convinsa. Bravo!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2014, 18:56 
Neconectat

Oksanna, eu iti multumesc pentru vizita. Mai am un pic lucrat, dar asta am sa prezint in urmatorul episod. Daca mai scriu capitole, iar trebuie sa o iau de la capat ca vad ca voi deja ati scris. Mi-am gasit vocatia anul acesta. Scriu mult ca sa-mi compensez dorul de voi de peste saptamana.
Marina, hi, hi, hi, ai vrea tu, ca eu si mai si. Anul acesta mi-am propus sa nu mai pun atat la inima toate cele. Asa ca si daca eu cos si Emanuel mai scrie un perete ce mare scofala. La Paste zugravesc si gata, sau iau pensulica cu vopsea lavabila alba si din trei miscari am terminat zugraveala. Aud doar ce imi convine, mai fac cateodata rosu in gat si pe urma se face liniste. Cealalta liniste incerc sa mi-o gasesc in fiecare zi, iar Fiul lui Dumnezeu chiar mi-o aduce cu fiecare impunsatura de ac. Da, Emanuel mi-a cusut intr-o zi cad eu amestecam intr-o cratita cu mancare. Noroc ca era ata mai scurta ca altfel cosea tot goblenul. Hi,hi, hi!
Sper sa am si de maine acelasi spor dupa ce imi termin indatoririle de mama si sotie. Ca primarii astia vad ca si-au dat demisia si nu vine nici unul nici sa-mi calce rufele nici sa faca curatenie. Hi, hi, hi!
Va pup si va doresc mult spor si voua.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2014, 18:59 
Neconectat

Draga Nico, iti multumesc. Sper sa vin in curand cu un episod mai consistent.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2014, 19:54 
Neconectat

Dalina draga, a fost o placere sa parcug topicul tau, iar Fiul lui Dumnezeu creste vazand cu ochii.

Sa ai mult spor!

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2014, 20:13 
Neconectat

Ma insufletesc si eu cand citesc cum scrii, Dalina, Imi imaginez ca esti ca o caracatita: cu un brat urmaresti copii, cu unul faci ordine, curatenie si alte treburi, cu unul scrii la calculator, iar cu altul lucrezi la goblen.
Esti un fenomen si in continuu ma uimesti. Si nu esti singura, mai sunt si alte gargarite ca tine.
Mult spor si liniste sa ai!

Te pupa si te imbratiseaza,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 63 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: