|
Acum este 31 Mai 2026, 12:02
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Miresele verii - goblen cusut de Larisa Scris: 24 Feb 2010, 09:28 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Ce frumos le conturezi. Aripioare la ac!
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Miresele verii - goblen cusut de Larisa Scris: 24 Feb 2010, 10:11 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Asa, lucrat pe culori si este o minunatie. Spor la acusor si pupici.
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Antoaneta Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Miresele verii - goblen cusut de Larisa Scris: 24 Feb 2010, 13:09 |
|
Membru din: 02 Apr 2005, 00:09 Mesaje: 1559 Locatie: Buzau Nume forum:1
|
|
Foarte frumos se contureaza cosuletul tau cu flori. Si tu, ca si mama ta, ai ales un model superb. Cred ca lucrati ımpreuna, uneori. Ce placut trebuie sa fie sa lucrezi alaturi de cea mai draga fiinta din lume. M-ai dus cu gandul la mama mea care este departe de mine. Iti doresc mult spor la lucru si motorase la acusor.
_________________ Antoaneta - Gargarita-cu-Lipici-la-Pisici
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Miresele verii - goblen cusut de Larisa Scris: 24 Feb 2010, 13:59 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Larisa, lucrezi o minunatie de goblen. Fiecare episod este cu adevarat o surpriza; se contureaza din ce in ce mai mult, din ce in ce mai frumos. Aripioare multe si zurlii iti doresc. Pupici
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cristina Sandu
|
Subiectul mesajului: Re: Miresele verii - goblen cusut de Larisa Scris: 24 Feb 2010, 15:26 |
|
|
|
Larisa, l-am terminat si eu, saptamana trecuta si am fost sa il inramez. Nu mi-a placut deloc ce aveau la atelier, asa ca mai astept cu inramarea. Tie, iti doresc spor mult, mai ales ca o sa vina si culorile deschise la rand.
P.S. Onuta de ce zurlii (nebunatic, smintit)? Cred ca, la voi are si alt inteles. Care?
Nota Admin: Cristina, la urmatoarea postare, scrisa in acelasi mod, iti blocam contul pentru o saptamana.
_________________ Cristinas - Gargarita-Zuza-Zambetul-Florilor
| Ultima oara modificat de Admin pe 24 Feb 2010, 15:44, modificat 1 data in total. |
| Corectat |
|
|
| Sus |
|
 |
|
crutescu elisabeta
|
Subiectul mesajului: Re: Miresele verii - goblen cusut de Larisa Scris: 24 Feb 2010, 16:23 |
|
Membru din: 25 Sep 2007, 06:43 Mesaje: 1513 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Miresele mai au putin si isi vor etala rochitele albe. Spor la lucru!
_________________ Gargarita-Nuna-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Miresele verii - goblen cusut de Larisa Scris: 24 Feb 2010, 21:06 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Larisa, cu acest goblen aduci primavara pe forum. Florile se contureaza incet, incet. Spor la lucru!
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ella B
|
Subiectul mesajului: Re: Miresele verii - goblen cusut de Larisa Scris: 06 Mar 2010, 12:56 |
|
|
|
Larisa, iti doresc sa ai parte de timp si sa ne aduci frumusetea mireselor cat mai repede pe panza ta. Este minunat verdele, alaturi de culorile cosuletului. Ac sprinten si harnicut! Pupici dulci pentru creatoare de margarete.
_________________ Gargarita-Puf-de-Papadie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Miresele verii - goblen cusut de Larisa Scris: 09 Mar 2010, 20:32 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Larisa, nu ne mai arati nimic la miresicile tale? Pupici
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bodnariuc Larisa Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Miresele verii - goblen cusut de Larisa Scris: 10 Mar 2010, 20:18 |
|
|
|
Fetelor, imi cer scuze dar miresicile mele se odihnesc putin pentru ca eu am examene la scoala si foarte putin m-am ocupat de goblen. Mi-e foarte greu sa nu cos, dar ma abtin cat timp am examen ca daca iau miresicile in primire, nu mai invat deloc. Este asa de atractiv si de frumos, si am devenit dependenta de aceasta arta. Daca nu fac o impulsatura pe zi nu sunt sanatoasa. Dar saptamanile astea m-am abtinut ca vreau sa trec cu bine toate examenele la scoala si apoi le reiau serios pe miresicile mele. Va pup pe toate, va urez aripioare la ac. Va doresc tuturor La multi ani si o primavara frumoasa. Promit sa revin repede cu un nou episod.
_________________ Cand insotesti un prieten, nici un drum nu este prea lung.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|