|
Acum este 31 Iul 2026, 19:57
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Fiul lui Dumnezeu - goblen lucrat de Dalina Scris: 19 Ian 2014, 14:35 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Dragele mele va multumesc pentru vizita si incurajari. Rodi, nu puteam sa las problema in vizor si sa cos pe langa ca mi se ridica parul pe cap daca o vedeam. Am eliminat-o si asa am scapat de stres. Gigik, ma bucur nespus ca ai gasit ceva din tine la mine. Cat despre galagie, ce sa iti mai scriu ca deja vezi la tine. Intre cei mici ai mei sunt 3 ani, 4 zile si o jumatate de ora, diferenta. Cum sunt inca mici si cu temperamente diferite uneori ma gandesc ca am cea mai grea meserie de pe lume. Dar am parte si de momente unice si asta ma face cea mai fericita mamica din lume. Helen, lasa ca te vad eu cand apar nepoteii. Daca se poate gemeni. Hi, hi, hi! Letitia, ce ai spune daca dupa o astfel de intalnire intre soti, l-ai gasi pe al tau cu goblenul in mana? Hi, hi, hi! Cat despre Mos, cred ca a vazut ca am fost cuminte de aceea a fost asa darnic. Sunt asa de mandra de noul meu finut si este deosebit de frumos. Te invit sa-l vazi in ladita. Doinita, Ovidia, va multumesc. Va imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Fiul lui Dumnezeu - goblen lucrat de Dalina Scris: 19 Ian 2014, 14:37 |
|
|
|
Draga Vero, iti multumesc. Trimit o imbratisare de la munte, catre tine.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Fiul lui Dumnezeu - goblen lucrat de Dalina Scris: 19 Ian 2014, 15:23 |
|
|
|
Felicitari, Dalina!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Fiul lui Dumnezeu - goblen lucrat de Dalina Scris: 19 Ian 2014, 16:20 |
|
|
|
Multumesc, Nico.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Fiul lui Dumnezeu - goblen lucrat de Dalina Scris: 19 Ian 2014, 16:27 |
|
Membru din: 21 Ian 2013, 21:14 Mesaje: 4001 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Felicitari, Dalina, pentru finalizarea acestui model deosebit.
_________________ Oksanna - Gargarita-Pasarea-Paradisului
|
|
| Sus |
|
 |
|
Starciuc Ana
|
Subiectul mesajului: Re: Fiul lui Dumnezeu - goblen lucrat de Dalina Scris: 19 Ian 2014, 16:56 |
|
Membru din: 29 Oct 2013, 00:11 Mesaje: 965 Locatie: Londra Nume forum:1
|
|
Draga Dalina, felicitari pentru finalizarea acestei superbe iconite.
_________________ Anecika - Gargarita-Londoneza
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Fiul lui Dumnezeu - goblen lucrat de Dalina Scris: 19 Ian 2014, 18:21 |
|
|
|
Oksanna, Anekica, va multumesc. Va imbratisez cu drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Fiul lui Dumnezeu - goblen lucrat de Dalina Scris: 19 Ian 2014, 18:26 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Draga Dalina, felicitari pentru aceasta iconita deosebita. Esti o gargarita tare harnicuta si te apreciez pentru modul tau de a face fata tuturor provocarilor din viata ta. Iti doresc sa ai mult spor si la urmatoarele proiecte. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Fiul lui Dumnezeu - goblen lucrat de Dalina Scris: 19 Ian 2014, 19:20 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Draga mea Dalina, daca nu eram asezata pe scaun sigur picam pe jos, vazand ca l-ai terminat. Pana la urma, te rog, sa recunosti. Cine te-a ajutat mai mult la cusut: Domnisoara Rianna sau Domnul Emanuel? Sa nu spui catelul, ca nu te cred. Si nu incerca sa ma pacalesti, ca sa stii ca te vad. Eu cred, ca ai doi ingerasi foarte cuminti daca ai reusit sa il dai gata atat de repede. Doar tu ai ramas setata pe repede-inainte. Ce zici, imi dai dreptate. Pai, cred si eu! Lasand gluma, ti-a iesit foarte frumos. Felicitarile mele, scumpa mea mamica. La cat mai multe modele terminate cat mai repede. Pupici pe manutele micilor si cumintilor tai ingerasi. Pupici pe inimioara ta, scumpa mea.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Fiul lui Dumnezeu - goblen lucrat de Dalina Scris: 19 Ian 2014, 19:53 |
|
|
|
Dragele mele, Abriela si Marina, va multumesc pentru cuvintele ce mi-au mers la inima. Cred ca mieluselele l-au terminat draga Marina. Hi, hi, hi! Este gata de joi, dar astazi am reusit sa pun mana pe un calculator. Tare mi-as dori sa am acelasi spor si la urmatorul model. Cred ca am nevoie de ceva praf magic. Apropo de copii cuminti, ma uit la peretele meu din fata patului si ma gandesc ca parca am mai vazut asta undeva, oare la ce gargarita? Tu o cunosti? Si ca sa fie peretele mai frumos si aproape de religie, Riana a completat scenariul cu o oaie ca prea era pictura abstracta. Era sa-mi vina rau cand am vazut, dar ce mai conteaza. Musafiri nu avem, vecine la cafea nici atat ca eu o beau cu voi asa ca nu ma mai stresez, mai bine cos. Ma gandesc ca pana la Paste o sa fie un adevarat serial. Va imbratisez cu drag si ma bucur ca Fiul lui Dumnezeu v-a placut.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|