|
Acum este 16 Apr 2026, 23:47
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Butnariu Veronica
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Marina Scris: 19 Ian 2014, 22:19 |
|
Membru din: 08 Mar 2012, 19:32 Mesaje: 6075 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Mie imi place tare mult, draga Marina. Mult spor la lucru sa ai. Pup dulce.
_________________ Vero - Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate Gargarita anului 2019
|
|
| Sus |
|
 |
|
Starciuc Ana
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Marina Scris: 19 Ian 2014, 22:27 |
|
Membru din: 29 Oct 2013, 00:11 Mesaje: 965 Locatie: Londra Nume forum:1
|
|
Marina, mie imi place foarte mult cum ai inaintat. Aripioare la ac!
_________________ Anecika - Gargarita-Londoneza
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Marina Scris: 19 Ian 2014, 22:32 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Ai inaintat foarte frumos, Marina. Recomandarea mea este sa te si odihnesti, atunci cand reusesti sa prinzi un moment prielnic. Spor la cusut!
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Marina Scris: 19 Ian 2014, 23:27 |
|
Membru din: 21 Ian 2013, 21:14 Mesaje: 4001 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Marina, cu asa program matinal si pe deasupra si 2 ingerasi ai adus cateva episoade. Totusi zic si eu ca Ralu ca trebuie sa te mai odihnesti. Va admir pe voi care sunteti mame, sotii, ca pe langa toate va mai ramane timp si de goblen, iar pe forum sunteti prezente permanent. Mie imi plac episoadele tale pentru care te felicit si iti doresc sa ai mult spor in continuare. Succes! Te imbratisez cu drag.
_________________ Oksanna - Gargarita-Pasarea-Paradisului
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Marina Scris: 20 Ian 2014, 01:21 |
|
|
|
Draga de tine, ce devreme te trezesti! Ai lucrat chiar foarte bine la ce matinala esti.
Aripioare la ac!
Cu drag,
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Marina Scris: 20 Ian 2014, 10:55 |
|
|
|
Mie imi plac tare mult episoadele postate si voi urmari cu placere fiecare episod postat indiferent de marimea lui deoarece stiu ca este cusut cu multa dragoste, daruire. La cat de devreme incepe ziua de munca la tine, draga mea Marina, trebuie sa ai grija si de tine si sa te odihnesti. Aripioare la ac! Pup cu drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Marina Scris: 20 Ian 2014, 11:06 |
|
Membru din: 07 Dec 2011, 21:29 Mesaje: 7471 Locatie: Mangalia Nume forum:1
|
|
Draga mea Marina, imi place ca tot ce faci tu, faci cu mare drag si te apreciez enorm pentru felul cum te imparti si le rezolvi pe toate. Dar totusi, cum au zis si fetele, cand prinzi un moment mai lejer, pastreaza-l pentru tine si incarca-ti si tu un pic bateriile. Pentru ca eu te inteleg perfect, si eu am doi copilasi acasa care imi storc orice energie posibila. Te pup si sa stii ca toate episoadele aduse de tine imi plac enorm de mult si le apreciez pentru ca este munca ta acolo.
_________________ Gigik - Gargarita-de-la-Malul-Marii
|
|
| Sus |
|
 |
|
MINCU DOINA
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Marina Scris: 20 Ian 2014, 15:25 |
|
|
|
Este superb, Marina! Mult spor in continuare si ai grija de tine. Te pup.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Orhidee
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Marina Scris: 20 Ian 2014, 21:04 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Marina, imi place extrem de mult imbinarea dintre culori. Mult spor sa ai, dar im primul rand ai grija de tine. Te pupa,
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Marina Scris: 20 Ian 2014, 22:28 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5564 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Marina, culorile de pe panza ta sunt asa de frumoase. Iti doresc spor din plin si in continuare. Cu drag,
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|