|
Acum este 28 Iul 2026, 11:00
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
MINCU DOINA
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 17 Ian 2014, 23:20 |
|
|
|
Foarte frumoase si deosebite modele ai adunat in ladita ta, draga Helen. Iti doresc din suflet sa termini toate "proiectele" cat mai repede. Si felicitari pentru premiu. Cu mult drag.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Orhidee
|
|
| Sus |
|
 |
|
Simona Ioana Birta
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 19 Ian 2014, 08:00 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 09:28 Mesaje: 3392 Locatie: bihor Nume forum:1
|
|
Helen, cate frumuseti si ce culori! Abia astept sa le vad in lucru. Sanatate si timp, draga mea!
_________________ Simona - Gargarita-Margareta-cu-Petale-de-Argint
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 19 Ian 2014, 19:29 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Draga Helen, ce frumuseti au poposit la tine in ladita. Iti doresc timp liber si un ac magic. Te imbratiseaza de la munte,
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 19 Ian 2014, 19:38 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Mai sa fie, dar vad ca ai ocupat tot anul. Ai programat foarte bine timpul liber si ai multe modele frumoase de prezentat. Felicitari, scumpa mea. Sunt minunate bijuteriile tale. Abia astept sa mi le prezinti in serial. Eu te voi urmari cu mult drag. La cat mai multe iti doresc. Pupici pe inmioara.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 20 Ian 2014, 11:30 |
|
|
|
Dragele mele Doinita, Simona, Dalina, Marina, va multumesc pentru popas si cuvintele frumoase. Momentan adun provizii (ce sa fac daca fetele de la TTT ne rasfata cu atat de multe modele incantatoare?), iar de cusut vom vedea cu timpul. Sanatate si timp liber sa avem. Va imbratisez cu mult drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 26 Ian 2014, 21:00 |
|
|
|
Frumoase premiile, dar si bucuriile sufletesti. Sa le lucrezi cu placere.
Cu drag,
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 31 Ian 2014, 00:23 |
|
|
|
Helen ai strans asemeni unei furnicute harnica. Sa le cosi cu drag pe toate. Te pupa,
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 02 Feb 2014, 19:20 |
|
|
|
Rodic multumesc frumos. Asa este, eu sunt tare bucuroasa sa le vad in ladita mea. Nadina, de adunat le adun eu ca o furnicuta, dar la cusut cred ca seman mai degraba cu greierele. Hi, hi, hi! Va imbratisez cu mult drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dulovet Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 04 Feb 2014, 21:46 |
|
|
|
Draga Helen te felicit pentru modelele minunate pe care le ai in ladita ta. Sa ai timp si sa le cosi cu placere. Pupici.
_________________ Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la deznadejde.
|
|
| Sus |
|
 |
|
POPESCU AURA
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 09 Feb 2014, 09:34 |
|
Membru din: 11 Iul 2012, 10:26 Mesaje: 2833 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Draga Helen, astazi am pasit prima data prin ladita ta fermecata si am ramas fara replica. Mi-am delectat privirea cu multe modele dragi sufletului meu. Iti doresc sa ai puterea si timpul necesar sa le finalizezi pe toate.
_________________ Aura - Gargarita-Simfonia-Florilor-de-Camp
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|