Acum este 21 Apr 2026, 22:22

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Colectia unei gargarite trecatoare
MesajScris: 26 Feb 2010, 15:41 
Neconectat

Nume forum:1
Sunt pe forum de mai mult timp si mereu am scris frumos si cu drag pentru fiecare gargarita.
Astazi se pare ca am gresit, sa ma consider mai egala cu Minerva, drept care m-a jignit. Eu nu am vrut sa fiu impertinenta si mi-am cerut si scuze.
De cateva luni m-am pregatit sa postez colectia mea. Pentru ca Elena lucra la Angelica si pentru ca imi este draga, am vrut sa termine ea Angelica, intai si sa o duca la colectia ei si apoi sa imi incep si eu colectia. Vroiam sa incep cu Angelica pentru ca de cateva luni de cand este gata, ii caut o rama si tot nu gasesc nimic. Nici o rama nu mi se pare frumoasa pentru ea, la cat imi este ea draga mie. Vroiam sa o vedeti pe ea prima ca este neinramata si apoi sa le asez in colectie si pe cele inramate.
Aduc Angelica si plec ca sa nu mai plang. Asa este in viata, - amarit te nasti, amarit mori.

Ultima oara modificat de Admin pe 26 Feb 2010, 17:19, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Colectia unei gargarite trecatoare
MesajScris: 26 Feb 2010, 16:13 
Neconectat

Alina, te rog sa nu fii suparata. Icoana ta este foarte frumoasa si ma bucur ca am vazut-o terminata. Asteptam noi goblenuri in galeria ta.
Pupici multi
P.S. Aici, pe forum, cred ca suntem toate egale, asa ca nu-ti face probleme.

Ultima oara modificat de Admin pe 26 Feb 2010, 17:19, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2010, 16:31 
Neconectat

Gargarita-Trecatoare, cred ca supararea ta ar trebui sa se transforme in ceva constructiv. Indiferent de motivul care a dus la aceasta suparare, nu cred ca cineva a incercat sa te jigneasca cu rea intentie. Aici suntem toate prietene, nu avem orgolii sau ambitii, dar asa cum se intampla de multe ori, mai apar divergente sau opinii contradictorii, dar asta nu inseamna ca nu ne respectam si nu ne iubim.

O Gargarita Trestie cu Doua Flori te numeste pe tine Gargarita-Trecatoare si te roaga sa revii pe forum ori de cate ori simti nevoia sa fi alaturi de prieteni, ori de cate ori deasupra capului tau se abat norii negrii ai supararii. Citeste-ne, asculta-ne si vei vedea ca aici vei fi primita ca intr-o familie adevarata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2010, 16:33 
Neconectat

Ce frumos ai spus tu, Cristina! Esti o scumpa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2010, 16:59 
Neconectat

Este minunata Angelica ta. Cred ca numai o fiinta sensibila si calda poate sa coasa asa o minunatie.
In curand cred ca colectia ta se va mari si ne-am bucura daca ai imparti cu noi aceasta bucurie.
Sunt convinsa ca Minerva nu a vrut sa te jigneasca, dar in scris, unele cuvinte suna mai dur. Eu stiu ca si eu sufar de o sensibilitate excesiva si, cateodata, orice cuvant aruncat la repezeala ma deprima instantaneu. Nu sunt suficient de puternica sa trec usor peste.
Pe tine te admir ca ai putut sa-ti spui of-ul cu voce tare, iar Angelica este langa tine sa te aline. La fel suntem si noi.
Stii ca esti asteptata cu drag in aceasta gradina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2010, 18:12 
Neconectat

Draga Gargarita trecatoare si draga nasica (pentru ca tu esti cea care mi-ai dat numele), este nemaipomenita Angelica si astept sa vad si celelalte modele.
De ceva timp ma gandesc pe unde zbori si te rog sa nu fii trista pentru ca nu esti singura care a plans cand a citit un mesaj de aici.
O calda imbratisare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2010, 18:27 
Neconectat

Alina, nu fi trista. Asa cum au scris fetele, aici toate suntem egale, indiferent de varsta, studii sau experienta in ale goblenatului.
Important este sa fim alaturi deoarece ne uneste aceasta pasiune minunata, lucrul la goblen.
Ma aseman si eu putin cu tine. De multe ori ma afecteaza cate o replica, dar incerc sa trec peste gandindu-ma ca nimeni nu face asta intentionat. Sunt replici de moment, sub un anume impuls si poate si, eu la randul meu, am dat astfel de replici.
Te rog frumos, nu pune la suflet. Minerva, sunt convinsa ca nu a vrut sa te supere.
Este minunata Angelica, am lucrat-o si eu.
Nu ne arati si celelalte modele lucrate?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2010, 12:46 
Neconectat

Alina, Gargarita-Trecatoare, afara ploua si este frig si ma intreb pe unde zbori tu acum. Vino langa noi sa-ti usuci aripile umede, sa-ti incalzesti piciorusele inghetate si sa-ti alini durerile!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2010, 12:53 
Neconectat

Alina, Angelica ta emana blandete si caldura. Sper sa iti aline si tie supararea si sa revii alaturi de noi. Te asteptam cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Feb 2010, 13:15 
Neconectat

Alina, sper sa mai zbori prin gradina si sa citesti tot ceea ce ti-au scris suratele tale, inclusiv Minerva. Sunt convinsa ca nu a vrut sa te supere. Si eu am ramas putin mirata de raspunsul ei, dar m-am lamurit ca totul a fost o gluma la cea de-a doua replica a sa.
Te rog nu fi suparata si vino sa zburam impreuna in gradina noastra unde vine primavara. Te imbratisez cu drag si te astept in gradina.

Este divina Angelica ta, dar tare as vrea sa vad si celelalte bijuterii cusute de tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: