Acum este 05 Iun 2026, 13:21

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3113 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 312  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 27 Feb 2010, 21:13 
Neconectat

Nume forum:1
Mie imi place ideea Rodicai dar la un concurs de acest gen se mizeaza foarte mult pe corectitudinea concurentelor pentru ca altfel ar fi o munca titanica pentru moderatoare sa stea sa numere punct cu punct.
In rest eu astept regulamentul final si cred ca o sa particip si eu la concurs.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2010, 21:16 
Neconectat

De acord cu Rodica. Episoadele mai mari se pot gestiona mult mai usor si asa nici concurentele nu stau mereu sa vada daca au lucrat sau nu un numar de cm. Inca o data, sustin ideea Rodicai, mai ales din punctul de vedere al unei gargarite care a moderat un astfel de concurs. Cred ca in asa fel se vor elimina toate suspiciunile legate de cat a lucrat o gargarita sau fata de moderatoare ca nu a fost atenta.

Si mai am o propunere: in fiecare sambata gargaritele participante la concurs sa posteze 2 imagini, una cu cat era lucrat la inceputul saptamanii si una cu stadiul in care se afla in sambata respectiva (chiar daca intre timp gargaritele posteaza mai multe episoade).

Ce ziceti?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2010, 21:44 
Neconectat

Si eu sunt de acord cu ideea Rodicai, mai ales ca in acest mod ii usuram foarte mult munca Danielei. Si eu o sa particip la acest concurs deoarece mi se pare interesant modul in care se va desfasura.
Si sunt de acord si cu ideea ta Cristina sa postam cele doua imagini.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2010, 21:54 
Neconectat

Eu nu prea sunt de acord cu ideea Rodicai pentru ca ma intreb cum faceti sa numarati centrimetrii patrati la un goblen care il lucrezi pe culori?
Sa zicem ca de abia il incepi, iei o culoare si faci acea culoare de pe toate plansele. Vine sambata, cat timp iti ia sa numeri toate punctele facute pentru a vedea cati centimetri s-au lucrat?
Poate am inteles eu gresit modalitatea, dar daca nu, atunci nu mi se pare prea "cu spor" aceasta numaratoare.

Pupici dulci

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2010, 22:11 
Neconectat

Draga Raluca, in principiu ai dreptate si iti respect punctul de vedere, dar cand participi la un concurs si mai vrei si sa castigi faci in asa fel sa-ti usurezi munca.
Dupa o saptamana de lucru este vizibil pasul facut si te poti ghida si dupa diagrame cat ai lucrat.
La acest gen de concurs, cand am participat, am incercat sa nu mai lucrez pe culori, sa lucrez legat, daca ma intelegi, ca sa pot numara centimetri lucrati.
Poti sa revezi concursurile noastre de anul trecut si ai sa vezi ca se postau episoade din zece in zece centimetri.
Nu este greu, e chestie de obisnuita. Ca sunt zece ca sunt o suta, acesta este concursul.
Daca nu te-am lamurit, nu ezita sa ma intrebi unde ai nelamuriri. De asta suntem aici, sa ne ajutam si sa invatam unele de la altele. Poate altadata voi avea si eu nevoie.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2010, 22:15 
Neconectat

Eu am inteles, Rodica si sincer pentru mine nu este o problema pentru ca si eu lucrez pe planse.
Oricum banuiesc ca regulamentul concursului va fi explicat bine ca si in celelalte concursuri.
Multumesc oricum pentru rabdarea de a imi raspunde.

Pupici dulci

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Feb 2010, 09:59 
Neconectat

Am citit sugestiile voastre si mi se par indreptatite. Cred ca cel mai bine ar fi ca fiecare gargarita sa posteze minim o data pe saptamana, iar punctarea sa se faca in functie de numarul de centimentri lucrati, si nu minim 10 cm2 cum era pana acum. Postarea fiind de minim o data pe saptamana, cred ca gargaritele care posteaza de mai multe ori in saptamana respectiva sa specifice ca este episodul pentru concurs la ultima postare din saptamana, scriind Episodul nr. x - Concurs luna martie - y cm2 lucrati. Dedesubt va rog sa postati doua imagini, una cu episodul anterior punctat si una cu episodul curent, pentru a se vedea clar diferenta. Oricum, ma bazez si pe corectitudinea tuturor gargaritelor.
Fiecare centimetru patrat lucrat va primi un punct.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Feb 2010, 10:13 
Neconectat

Dani, mi se pare foarte buna ideea ta. Asa nu mai stam sa numaram sa vedem daca chiar sunt 10 cm2 lucrati. Asa ti se usureaza si tie munca.
Am si eu o intrebare. Stiu ca la celelalte concursuri de acest gen, episoadele le postam in topicul nostru cu modelul respectiv.La fel va fi si acum sau o sa postam episoadele in topicul unde se va desfasura concursul?
Sper ca m-am facut inteleasa.

Pupici pentru toate gargaritele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Feb 2010, 10:34 
Neconectat

Alina, chiar nu ma gandisem la varianta propusa de tine, si anume ca gargaritele sa posteze episoadele pentru concurs chiar in topicul pentru concurs, dar cred ca asa ar fi cel mai bine. Puteti posta in topicul personal oricate episoade doriti, dar in topicul pentru concurs sa fie adus episodul pentru punctare, cu cele doua imagini de control.
Intr-adevar mi s-a usurat mult munca punctand pe centimetri lucrati, fara limitare, si mi se pare si mai corect fata de gargarite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Feb 2010, 10:37 
Neconectat

In privinta laditei, ce s-a decis? Eu am comanda de pe 15 februarie, dar imi ajunge saptamana viitoare. Acele modele vor fi punctate?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3113 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 312  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: