|
Acum este 26 Iun 2026, 11:55
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul fluturelui Scris: 17 Mar 2014, 13:01 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 8865 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
|
Propunerile gargaritelor sunt:
Taut Mirela
Sarut de primavara Sarutul primaverii Sarutarea primaverii Intalnire tandra Duiosie Atingere delicata Delicatete Bucuriile copilariei Emotia intalnirii Intalnire emotionanta Revedere Revederea
Ioan Ada-Elena
Gradina cu povesti Fluturasul auriu Zbor cu parfum de iris Visul fluturelui Zambetul fluturelui Rochita fluturasului Surpriza din gradina Darul naturii Aripi de vara Povestea din gradina Povestea fluturasului Emotie de vara Versuri de vara Intalnire neasteptata Miracolul verii Surpriza verii Vis de vara Fetita cu fluturas Prietenul din dumbrava Popas in dumbrava Bucuria zilei de vara Aripi aurite
Dulovet Maria
Gingasia copilariei Vara aurie Fluturas fermecat Zambetul intalniri Gingasa intalnire Mica domnisoara
Frunza Nicoleta
Gingasie Intalnire tainica Gingasia primaverii
Iacomi Iulia Arina
Sarut de aripioare Sarut pe aripioare Gingasia unui sarut Sarut gingas Sarut auriu Sarutul de aur Aurul primaverii Gingasie aurita Gingasie de aur Paradisul auriu Atingere suava Binecuvantarea soarelui Dezmierdarea fluturelui Dezmierdare de aur Dezmierdarea soarelui Dezmierdarea primaverii Aripile paradisului Splendoarea din gradina Splendoare cu fluturas Splendoare in soare Ingerul flururilor Printesa irisilor
Simona Ioana Birta
Delicatete aurie Zana dantelata Zana cu fluture galben Fiica soarelui Bucle gingase Bucle aurii Matase aurie Mica printesa Adierea din gradina
Mincu Doina
Cuvinte tainice Soapte de taina Atingere de catifea
Popescu Aura
Fantezie de primavara Armonie in natura Armonia naturii Candoare de primavara
Cristina Ilina
Valsul Fluturilor
Elena Jitca
Dragoste de catifea Fluturele soarelui Mangaierea fluturelui Dansul fluturelui
Descalificari: Tanasa Clementina Stanciu Damiela Irimia Elena Zaharia Raluca Liudmila Beiu
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admina
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul fluturelui Scris: 17 Mar 2014, 14:07 |
|
|
|
Titlul ales: Fluturasul auriu
Ada-Elena, felicitari! Irela, multumim mult pentru moderare si tuturor pentru participare.
_________________ Moderator Rogoblen
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul fluturelui Scris: 17 Mar 2014, 14:10 |
|
Membru din: 01 Iun 2011, 15:26 Mesaje: 5624 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Ada-Elena, felicitari pentru finut. Sa-l aduci repede la colectie.
_________________ Elza - Gargarita-Roua-Diminetii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul fluturelui Scris: 17 Mar 2014, 14:10 |
|
Membru din: 07 Dec 2011, 21:29 Mesaje: 7492 Locatie: Mangalia Nume forum:1
|
|
Ada-Elena felicitari pentru minunatul finut!
_________________ Gigik - Gargarita-de-la-Malul-Marii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagoe Iulia
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul fluturelui Scris: 17 Mar 2014, 14:17 |
|
Membru din: 30 Mai 2011, 07:34 Mesaje: 1103 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Ada-Elena, felicitari pentru finut! Sa-l lucrezi cu placere.
_________________ Arina - Gargarita-Focul-Saruta-Lumina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ioan Ada-Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul fluturelui Scris: 17 Mar 2014, 14:22 |
|
Membru din: 10 Feb 2014, 12:17 Mesaje: 5484 Locatie: Barlad Nume forum:1
|
|
TTT multumesc din suflet. Mi-ati facut ziua mult mai frumoasa. Sunt fericita; am un finut minunat. Abia astept sa il lucrez. Va doresc o saptamana minunata (a mea este deja minunata datorita voua).
_________________ Ada-Elena - Gargarita-Zana-Fluturasilor-de-Soare Gargarita anului 2021
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul fluturelui Scris: 17 Mar 2014, 14:24 |
|
|
|
Mi-a fi facut placere sa moderez cu adevarat concursul. De fapt la inceputul concursului am spus ca la sfarsitul saptamanii nu o sa am acces la internet si nu o sa pot sa urmaresc on-line postarile. Dragele gargarite nu au avut rabdare sa ma intorc din locul in care nu este internet si au amendat greselile din concurs. Poate la o noua incercare moderarea sa imi iasa perfect.
Ada-Elena te felicit pentru finutul tau. Este superb. Iti doresc sa il cosi cu placere.
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ioan Ada-Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul fluturelui Scris: 17 Mar 2014, 14:52 |
|
Membru din: 10 Feb 2014, 12:17 Mesaje: 5484 Locatie: Barlad Nume forum:1
|
|
Irela, sper ca nu te-ai suparat pe mine ca m-am bagat in moderarea ta. Am vrut doar sa te ajut, tocmai pentru ca stiam ca nu ai acces la internet. Promit ca de alta data nu mai intervin. Te pup.
_________________ Ada-Elena - Gargarita-Zana-Fluturasilor-de-Soare Gargarita anului 2021
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul fluturelui Scris: 17 Mar 2014, 15:10 |
|
|
|
In gradina gargaritelor supararile nu isi au locul. Eu consider ca aici nimenea nu se supara pe nimenea. In mesajul anterior incercam sa ma justific (fata de mine si fata de voi) cum am reusit sa indeplinesc pe jumatate misiunea. Va imbratisez pe toate cu drag si sper sa mai am ocazia sa primesc ajutorul vostru.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Liudmila Beiu
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul fluturelui Scris: 17 Mar 2014, 16:21 |
|
Membru din: 07 Feb 2014, 10:19 Mesaje: 1233 Locatie: Republica Moldova Nume forum:1
|
|
Imi pare rau ca nu am fost atenta si am fost descalificata insa ma bucur pentru Ada-Elena ca fiind gargarita noua pe aici, ca si mine, a reusit sa-si faca deja un finut care este atit de dragut. Sa-l cosi cu placere si sa nu uiti de noi, sa ni-l prezinti in serial. Abia asteptam.
_________________ Gargarita-Cascada-Iubirii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|