|
Acum este 20 Apr 2026, 14:12
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 21 Mar 2014, 11:54 |
|
|
|
Elza, si eu te sustin in acest concurs.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
MINCU DOINA
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 21 Mar 2014, 12:25 |
|
|
|
Ai si votul meu, draga Elza. Pupici.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Orhidee
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 21 Mar 2014, 14:52 |
|
Membru din: 01 Iun 2011, 15:26 Mesaje: 5624 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Dragele mele, va multumesc. Se cunoaste lipsa mea de experienta in a intocmi regulamente. Nu precizasem cand ia final concursul, dar am adaugat in regulament, data de 18.04.2014. Sunt suficiente 4 zile pentru vot.
Topicul este deja creat, asa ca nu imi ramane decat sa va urez spor la lucru.
_________________ Elza - Gargarita-Roua-Diminetii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 23 Mar 2014, 19:46 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Elza, mult succes. Sper sa pot participa si eu. Gargarite frumoase, cat tine de concursul lui noiembrie, eu am scris parerea mea. De aceea suntem aici, pentru a discuta.
Va pupa,
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 23 Mar 2014, 21:12 |
|
|
|
Asa cum am promis vin si eu cu o propunere de regulament, asa cum vade, concursul pentru cel mai popular model Rogoblen al anului 2014:
1. La concurs pot participa toate gargaritele care au cel putin un model de goblen in Colectie (excluzand modelul participant), un minim de 100 mesaje si o vechime de minim 1 luna in momentul postarii lucrarii. 2. Concursul consta in postarea unui goblen finalizat in topicul dedicat de catre gargarita participanta. 3. Pentru aprobarea goblenului in concurs, acesta trebuie sa indeplineasca conditiile: - sa fie finalizat dupa data de 1 ianuarie 2014; - sa fie lucrat in serial, iar modelul finalizat sa fie postat in Colectia personala; 4. Inscrierile se pot face pana la data de 31 octombrie 2014 inclusiv. 5. O gargarita poate participa cu cate goblenuri finalizate doreste, nu exista o limita in acest sens. 6. La inceputul lunii noiembrie moderatorul va posta lista cu modelele participante. Un model va aparea in lista finala o singura data, chiar daca a fost lucrat de mai multe Gargarite. 7. In cursul lunii noiembrie Gargaritele sunt invitate sa voteze trei modele preferate. (Locul I – Modelul x – 3 puncte, Locul II – Modelul y – 2 puncte, Locul I – Modelul z – 1 punct) 8. Fiecare model va primi un numar de puncte suplimentar dupa numarul de Gargarite care l-a lucrat (ex. Modelul x a fost lucrat si inscris in concurs de 5 Gargarite, deci va primi 5 puncte). 9. Numarul total de puncte acumulat de un model va fi reprezentat de suma punctelor acumalate la punctele 7 si 8 din Regulament. 10. Gargarita participanta la concurs are obligatia de a vota in cadrul concursului. In caz contrar, gargarita va fi descalificata. 11. Modelul anului 2014 va fi modelul care va acumula numarul maxim de voturi.
Pentru desemnarea castigatoarei kitului de goblen vin doua cu variante, avand in vedere propunerile voastre (eu as inclina spre prima varianta): 1. In perioada 1 – 15 decembrie se va vota “Cel mai frumos serial” al modelului castigator (vot secret). 2. Castigatoarea va fi cea care a lucrat modelul in perioada cea mai scurta de timp.
In speranta ca am reusit sa exprim cat mai clar in cuvinte gandurile mele, astept parerile voastre.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ioan Ada-Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 23 Mar 2014, 21:20 |
|
Membru din: 10 Feb 2014, 12:17 Mesaje: 5435 Locatie: Barlad Nume forum:1
|
|
Nico, si eu sunt de parere ca prima varianta pentru desemnarea castigatoarei este mai plauzibila.
_________________ Ada-Elena - Gargarita-Zana-Fluturasilor-de-Soare Gargarita anului 2021
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 24 Mar 2014, 15:28 |
|
Membru din: 01 Iun 2011, 15:26 Mesaje: 5624 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Nico, sunt de accord cu regulamentul postat de tine si optez si eu pentru prima varianta de premiere.
_________________ Elza - Gargarita-Roua-Diminetii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 24 Mar 2014, 15:41 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Nico, si pentru mine este OK. Eu zic ca ai sintetizat bine modul de premiere al modelului. Si eu zic ca prima varianta de premiere este cea mai corecta, prin vot secret.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 25 Mar 2014, 11:55 |
|
|
|
Elza, te sustin. Mult succes tuturor participantelor. Nico, este OK regulamentul si sustin prima varianta de premiere, cea cu vot secret. Cu drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Butnariu Veronica
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 25 Mar 2014, 19:33 |
|
Membru din: 08 Mar 2012, 19:32 Mesaje: 6075 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Nico, si eu merg tot pe prima varianta. Pup dulce.
_________________ Vero - Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate Gargarita anului 2019
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|