Acum este 29 Iun 2026, 18:26

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 137  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2014
MesajScris: 01 Apr 2014, 12:46 
Neconectat

Nume forum:1
Buna ziua Monica
Buna ziua dragi gargarite

Leana draga, nu-i frumos sa pacalesti asa gargaritele (glumesc!).
Visam deja la momentul in care plec de la capatul lumii (locul unde lucrez este in afara orasului), ajung in inima civilizatiei si printr-un mare noroc gasesc revista cu dragalasenia de goblen.

Felicitari pentru implinirea anisorului.
Daca tortuletul l-ai pregatit pentru asta te declar gargarita cea mai tare.
Daca si asta este pacaleala, ce sa mai zic.
Fac botic si merg la somnic.

Dragele mele, la Cluj este primavara. Multa primavara.
Au inflorit pomii, au infrunzit gardurile vii.
Eu sunt naucita de atata explozie de viata, de culoare, de miros imbatator.
Dimineata plec cu jumatate de ora mai devreme de acasa doar ca sa pot sa merg pe jos printre pomii infloriti de pe marginea strazii.
La voi cum este?
A venit primavara?

Va imbratisez cu drag si va daruiesc o parte din frumusetea si din bucuria primaverii de la Cluj.

Helen, oriunde privesc este primavara.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Apr 2014, 13:18 
Neconectat

Draga Irela, la Bucuresti este la fel de frumos: au infrunzit copacii si au inflorit magnoliile, dar si corcodusii. Primavara a explodat peste tot intr-o minunatie de culori. Nu am din pacate fotografii ca sa-ti arat, dar sper sa fac cat de repede.
Referitor la pacaleala de 1 aprilie, imi pare rau ca ti-am dat iluzii desarte vis-a-vis de renumita revista, care, de altfel, ne-a facut o frumoasa surpriza anul trecut prin vara, avand ca suplimente modele de goblen - zodii.
Cat despre primul anisor, nu, nu este pacaleala. Am impartit tortulet la intalnirea gargaritelor din 9 martie, de la Bucuresti, dar tortuletul torturat de mine nu arata la fel de bine ca cel gasit pe net de dimineata. Dovada:

Oricum, nici unul nu a fost facut de mine, deci au fost comestibile!
Numai bine si o zi minunata tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Apr 2014, 07:56 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor.
Buna dimineata, Monica.

Revin si eu, dupa cateva zile, in care o viroza de sezon, m-a chinuit atat pe mine, cat si pe Andrei. Am revenit astazi la munca, el este la gradi, dar am senzatia ca mai bine mai stateam inca o zi acasa.
Oksanna si Marieta, o sa va aduc dovada, numai ca trebuie sa-mi revin putin dupa boala asta.
Nico, felicitari pentru rezultatele obtinute.

Monica, stii ca lumea este plina de ingeri tristi. Cred ca stii bine, cum sunt strazile Bucurestiului, intersectiile, colturile de strada.
Acum vreo 2 saptamani, l-am dus pe Andrei in Cismigiu. Noi stam in cartierul Floreasca, avem parc exact la iesirea din bloc, insa am zis sa mai schimbam putin peisajul. Cand ne-am intors, de la parc, in intersectie la Victoriei, un baietel, vindea servetele de nas. Nu am vazut in viata mea atata tristete pe chipul unui copil, atata rusine cand i-am intins niste banuti si l-am rugat sa isi pastreze servetelele. Andrei fiind in masina, m-a intrebat ce face. Cand I-am spus ca munceste, pentru ca mama lui nu are bani de mancare, a inceput sa planga. O reactie la care nu m-as fi asteptat, pentru nimic in lume. Insotita de o remarca, extrem de dureroasa: el nu are copilarie, in loc sa se joace, munceste. O remarca a unui sufletel care are doar 4 ani si 8 luni. De atunci, zi de zi, Andrei ma intreaba daca baietelul este tot acolo si vinde servetele. Mama fiind, parca ma strange sufletul mai tare, cand vad atata suferinta la niste nevinovati.

Va doresc o zi frumoasa, plina de reusite.

Elza, prea multi ingeri tristi. Mi se strange inima si ajut cand pot, cat pot si daca pot. Intotdeauna insa il invoc pe Sfantul Arhanghel meu Rafael sa ploua protectia lui aurie incarcata cu sanatate peste ei.
Sa stii ca m-a marcat si sensibilitatea printului tau. Nu este singurul care a plans saptamana aceasta pentru un inger trist. Ochi plini de lacrimi au fost si in firma la noi pentru micuta de la poarta bisericii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Apr 2014, 08:19 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite,
Buna dimineata, Monica,

Leana iti doresc cat mai multi anisori in aceasta gradinita.
Elza ma bucur ca sunteti sanatosi deoarece viroza care bantuie acum este tare grea si urata.
Las o cafeluta si ma retrag la munca.
Va doresc o frumoasa si insorita zi de primavara.

Helen, observ ca nu incetezi sa ne rasfeti, iar astazi ne-ai dus in si vara prietenei noastre, Anca Bulgaru, motiv ca eu sa iti multumesc din inima.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Apr 2014, 12:07 
Neconectat

In ritm cu tema de astazi din cafenea

Intr-o zi un florar a mers la un frizer pentru o tunsoare.
Dupa tunsoare, el a întrebat despre factura lui, iar frizerul a raspuns:
"Eu nu pot accepta bani de la tine, eu fac asta în folosul comunitatii în
aceasta saptamâna."
Florarul a fost multumit si a plecat din magazin.
A doua zi când frizerul a mers sa deschida atelierul sau a gasit la usa lui un
"multumesc", carti si un buchet mare de trandafiri rosii, pentru el.

Mai târziu, un politist vine pentru o tunsoare, si atunci când el încearca sa
plateasca factura lui, frizerul a raspuns din nou:
"Eu nu pot accepta bani de la tine, eu lucrez în folosul comunitatii în
aceasta saptamâna."
Politistul a fost fericit si a parasit magazinul.
A doua zi când frizerul a mers sa deschida atelierul sau, a gasit la usa lui un
"multumesc", carti si o duzina de gogosi, pentru el.

Apoi, un deputat a venit pentru o tunsoare, si când a vrut sa plateasca factura
lui, frizerul a raspuns din nou:
"Eu nu pot accepta bani de la tine. Eu lucrez în folosul comunitatii în
aceasta saptamâna."
Deputatul a fost foarte fericit si a parasit magazinul.
În dimineata urmatoare, când frizerul a mers sa deschida atelierul sau a gasit
o duzina de senatori si deputati aliniati, în asteptare pentru o tunsoare
gratis.

Aceasta, dragii mei prieteni, ilustreaza diferenta fundamentala dintre
cetatenii tarii noastre si politicienii care-i conduc.
Atât politicienii, cât si scutecele trebuie schimbate cat mai des... pentru acelasi motiv.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Apr 2014, 11:34 
Neconectat

Dragi gargarite, draga Monica, desi ultimele mesaje au fost foarte triste, inclusiv gluma Lacrei, chiar daca este foarte buna, are un substrat trist, eu, ca si Helen, va doresc o zi frumoasa si va ofer o cafeluta vesela.

Numai bine tuturor si cum Oksanna nu e pe-aici, va reamintesc eu sa nu uitati sa zambiti.

Leana, sa stii ca eu sunt numai zambet si am si o inima tare impacata cu mine astazi.
Pentru ingerul trist am pregatit impreuna cu gargaritele TTT cateva surprize pe care ea le va tine in manuta duminica. Pentru ea, Pastele va veni mai devreme.
Pentru catelusul paralitic pe care l-am gasit in fata portii de la firma, am gasit un foster si este sub tratament.
Darurile pregatite pentru belgienii mei sunt gata impachetate (sunt daruri pentru Paste unde nu sunt uitati nici Fabio, broscuta de apa, nici Totolino, un motanel maltratat aflat in foster in casa sorei mele), gata de trimis la posta.
Rocky, ce a fost bolnavior, da semne ca isi revine.
Per total, ma declar multumita de ajutorul primit si am motive sa cred ca si astazi am pentru ce multumi Cuiva, acolo Sus.
Iti multumesc pentru cafeluta si iti doresc sa iti curga in cescuta numai bucurii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Apr 2014, 21:03 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite.
Buna seara, draga Monica.
Elza, o sa asteptam pana iti revii, nu ne grabim. Andrei a inteles chiar daca e un copil dar sa stii ca nu orice copil ar fi avut asa reactie. E o fire sensibila. E pacat de faptul ca unii copii nu stiu ce este copilaria. Va doresc insanatosire grabnica.
Monica, este foarte bine ca poti si ajuti ori de cate ori ai posibilitatea.
Eu va ziceam ca de luni nu ma simteam prea bine dar de marti s-a agravat. Ca de obicei medicamentele practic nu ma ajuta asa ca organismul meu lupta. Nici noaptea nu ma pot odihni din cauza aceasta. Afara nu am iesit decat la cumparaturi, caci dupa ce vin in casa ma simt si mai rau.
Sper sa treaca cat mai rapid caci deja nu mai rezist. Chiar si in aceste conditii am cusut. Imi propusesem sa termin pisoiasul meu in luna martie dar mi-a luat si cateva zile din aprilie.
Va doresc o seara linistita si ingerii sa va vegheze somnul.
Va imbratisez cu drag si sa nu uitati sa zambiti.

Citat:
Monica, este foarte bine ca poti si ajuti ori de cate ori ai posibilitatea.
Oksanna, stii tu, Domnul ne da cat poate duce fiecare. Nu intotdeauna pot da o mana de ajutor, dar cu siguranta fiecare are ingerul lui pazitor.
Tocmai am aflat ca imblanita mica este si gravida. Iti dai seama, ca am radiat-o (era necesara o radiografie pentru a intelege starea coloanei ei) si a facut si atatea injectii cu varii antibiotice ca eu nu le mai stiu numarul. Of!
Vestea buna este ca a inceput sa isi miste codita.

Ma rog Arhanghelului Rafael sa te aiba grija, sa te faci bine cat mai repede si sa-ti revina zambetul pe buze.
Da, stii cum se zice: fara tratament trece intr-o saptamana, iar cu tratament in 7 zile.

O noapte binecuvantata si tie!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Apr 2014, 14:52 
Neconectat

Buna ziua, gargaritelor.
Buna ziua, Monica.

Sunt intr-o pauza scurta, scurta de tot, o pauza de cafea si de respirat. Cineva imi spunea astazi, ca omul cat este in viata, se ingroapa in hartii, iar cand moare, in pamant.

Vroiam sa mentionez gargaritelor din Bucuresti, ca incepand de astazi 04.04.2014 pana duminica 06.04.2014, in incinta Apimondia Bucuresti, cartier Baneasa, are loc Targul de Miere.

Altfel, ma bucur ca maine este sambata, desi doua zile lipsa la serviciu si-au pus amprenta pe cele 3 ramase. Chiar astazi vorbeam cu o colega, de faptul ca am o frustrare vizavi de faptul ca munca ne invadeaza viata personala. Ma opresc aici, n-as vrea sa va incarc negativ astazi.

Oksanna, Andrei este o fire extrem de sensibila. Aseara i-am citit Fetita cu chibrituri si nu i-am spus ca fetita a murit de frig. Insa ce credeti voi, a fost atent cand am spus ca bunica murise si ea s-a intalnit cu ea. A asteptat sa termin si intrebarea a fost, cum poate cineva sa se intalneasca cu o alta persoana moarta. Toti copiii de astazi, sunt foarte inteligenti.

Va las acum, va doresc o zi frumoasa, un week-end la fel de insorit ca si ziua de astazi.

Elza, ne luam noi revansa si scapam noi de hartii!
Referitor la sensibilitatea printului tau, si eu am avut tendinta de a-i tine pe pruncii mei departe de amaraciuni, de problemele noastre etc. Riposta lor la maturitate a fost ca alegerea noastra nu a fost buna. Cum o fi mai bine?
Nu ma indoiesc ca noua generatie este cu mult superioara noua din punct de vedere intelectual. Pe langa zestrea genetica, accesul la atatea canale de informatii ii ajuta mult.

Aduc un ceai pentru a colora ora la care scriu acest raspuns, nu inainte de a iti ura un weekend binecuvantat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Apr 2014, 15:19 
Neconectat

Elza, apropos de intrebarea lui Andrei: noi avem mai multe povesti pe care le citim prin rotatie seara. Una din ele este Alba-ca-zapada - o versiune foarte scurta, numai buna de citit seara, unde am doua pietre de incercare: mama care moare la nastere (da' de ce a murit?) si la sfarsit cand piticii o gasesc pe Alba-ca-zapada "moarta ca toti mortii" (intrebarea este: Care mortii?). Nu am vorbit cu ei despre moarte pana acum, dar sunt atata de atenti amandoi, incat de multe ori ma pun in incurcatura cu intrebarile lor.

Eu am avut o saptamana nebuna la servici, ma bucur ca este vineri si ca urmeaza doua zile de pauza de la calculator.

Va pup cu drag si va doresc un week-end minunat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Apr 2014, 07:04 
Neconectat

Buna dimineata Monica,
Buna dimineata tuturor gargaritelor
Va imbratisez pe toate si va doresc o zi cu mult soare in suflet, chiar daca se anunta o zi ploioasa.

Angelica, o zi ploioasa nu este o problema pentru o gargarita ce gaseste mereu o petala pe post de umbrela.
Iti doresc o zi binecuvantata cu bucurii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 137  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: