Buna dimineata scumpelor!
Azi am facut eu cafeluta si ceaiul:

Fetelor, sunt asa de bucuroasa! Aseara am facut prima lectie de goblenat. Ghici cu cine?
Cu baietii mei. Cel mare m-a rugat sa-i arat cum fac punctul de goblen. Si, bineinteles, cel mic s-a bagat repede in seama ca vrea si el sa invete. Degeaba am incercat sa-i explic ca e inca mic sa poata lucra cu acul! N-am avut sorti de izbanda. A trebuit sa-i iau pe rand. Sa-i arat unuia, apoi celuilalt.
Lui Bogdan i-am arata eu cateva puncte, apoi i-am dat lui goblenul in mana. Prima oara a gresit putin, dar dupa ce am descusut si i-am mai aratat o data, a mers. Cel mic a vrut si el. Am vrut sa-i tin eu goblenul ca e rama mare. El, nu, ca-l tine el. Ei, ce sa va mai spun, haiul de pe lume! De l-ati fi vazut cum a pus rama pe genunchi si cu degetelele lui mici tinea acul in mana si se chinuia sa nimereasca gaura! Iti venea sa-l mananci si alta nu! Imi pare rau ca n-am avut telefonul la indamana sa-i fi facut o fotografie! Sper sa-l prind data viitoare. Iar lui Bogdan am sa-i cumpar un model usor si mic poate il corup. Tare mi-ar place ca macar unul dintre ei sa-mi mosteneasca pasiunea.
Va pup si va imbratisez!