Dani, cred ca esti mai castigata decat mine fiindca ai inceput cu florile. Pare ca merge mai repede si parca iti zambeste si inima cand vezi cat de repede infloresc la tine pe panza.
Ma amuzam singura gandindu-ma ca probabil Fantezia noastra o sa aiba cele mai multe episoade (sper ca nu atatea cate are filmul Tanar si nelinistit)Dani, sigur o terminam anul acesta.
Ma bucur ca ai hotarat sa nu imparti in doua fantezia ta.
Spor mult, in continuare!
Adi, spuneai aici, ca
Si mai incet cu cusutul sa te pot ajunge din urma. Sigur ma ajungi si poate chiar ma intreci.
Recunosc ca ai spor si de aici deduc cat de draga iti este si tie. Iti doresc sa nu te paraseasca sporul.
Ella draga, va fi o capodopera cand va fi gata.
Iulia, eu sper sa imi imbrace un perete pe care il voi varui in culoarea havanului.
Ella, ai facut o minunata alegere cu acest goblen.
Ana, si eu am acest presentiment. Am momente cand imi imaginez cum este gata inramat si asezat pe acel perete havan.
Se vede cat de drag iti este modelul caci ai un spor fantastic.Nico, nu prea mi se pare ca am spor, dar ma straduiesc.
Draga mea, dar nu stai de loc. Iulia, mie chiar mi se pare ca uneori stau pe loc.
Imi plac mult si mie fanteziile, dar ma sperie marimile. Lenuta, cand imi place ceva, uit de marime. Cam inconstienta, nu?
Ella de ai stii tu ce fericita sunt ca pot privi acest superb goblen la tineAlexa, si eu pot sa spun acelasi lucru despre tine. Ai atatea goblene frumoase in lucru si este o placere sa le urmaresc.
Deja are "un aer asiatic".
Nico, acest
aer asiatic ma face sa ma gandesc la o multime de lucruri. Nu ti se intampla sa lucrezi si mintea sa fuga, in acord cu goblenul, in povestea pe care o cosi?
Ella, este doar inceputul si arata destul de promitator. Clementina, si eu simt ca promite cu fiecare punct pe care il cos. Mi se pare mie sau la fel simti si tu legat de
Martisor?
Fantezia este minunata si se contureaza frumos. Adriana, multumesc si multumesc si pentru urarile pentru master. Iti doresc sanatate. Sa iti treaca raceala repede!
Iti doresc mult timp liber la dispozitie Dina, cata dreptate ai! Timp sa avem ca sa le coasem pe toate. Este tot ce iti doresc si tie.
Te asteptam cu cat mai multe seriale.Cristinica, cat mai multe seriale, nu promit, dar episoade la acest goblen, da. Ce mai face
Florala ta?
Spor la lucru si vrem continuareaElisabeta, asta imi doresc, dar la fel iti urez si tie la frumoasa ta
Speranta.
Nu ma satur sa il privesc Dani si eu patesc la fel. Il asez pe marginea bibliotecii ca sa il pot vedea din toate pozitiile.
Imi plac tare mult culorile care apar pe panza.Nico, eu sunt indragostita de ele.
Mai ca ma bate si pe mine un gand.Iulia, mai ai ragaz pana o termin eu, Dani sau Adi, ca dupa aceea hotararea este luata (!).
Ella, mult succes la examen!Onuta si tu sa ai noroc in toate!
Ella, Adi si Dani, adevarata minune lasati in urma. Anca, la momentul acesta, incepe, intradevar, sa se simta bine ce am lucrat fiecare.
Spor si tie la
pastelul tau!
Este pur si simplu minunat, o explozie de culoare extraordinar de frumoasaRalu, este o placere sa lucrezi numai cu culori calde. Te binedispun.
Felicitari pentru curajul de a coase un model asa de mare si de complexSteliana, multumesc. Despre curaj, mai vorbim noi doua, peste un an sau doi. Si eu ziceam la fel cand vedeam ce modele mari lucrau gargaritele veterane.
I-am admirat cocul frumos.Alexa, sunt tonuri de maron atat de apropiate la coc, incat, atunci cand goblenam, imi venea sa o tund. Noroc ca am avut rabdare pentru ca impletirea acelor nuante, au un efect deosebit.
Am venit in vizita, poate-poate ma molipsesc si eu. Glumesc, desigur.Raluca, eu iti doresc sa nu glumesti, de data aceasta. Multumesc mult pentru vizita ta plina de cuvinte frumoase.
Gargaritelor, va multumesc mult pentru incurajari si pentru impulsul ce mi-l creati prin cuvintele voastre. Spor din plin la acusoarele voastre!
Si acum, va prezint ultimele puncte de la pictura mea cu acul.