Acum este 28 Iul 2026, 11:00

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Voi, gargaritelor, sunteti minunate!
MesajScris: 07 Oct 2009, 10:44 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Voi, gargaritelor, sunteti minunate! by Admin TTT (4020 mesaje), la 31-03-2009

I. As dori sa te rog un lucru daca este posibil. Am primit un premiu minunat si te rog daca se poate sa fie trimis la adresa lui X, adresa pe care cred ca o aveti voi. Nu vreau sa se stie de la cine este. Eu o sa-l achizitionez cu o viitoare comanda.

Replica: Nouras by Admin TTT (3568 mesaje), la 27-10-2008

ideea darului nu ne apartine. Goblenul este surpriza unei anume gargarite de pe acest forum.
Cutia pentru sufletul meu, ti-am daruit-o cu mare drag. In rest, tot ce ai gasit in cutie sunt darurile gargaritelor de la Rogoblen care iti spun ca Adina, ziua ta este in fiecare zi, inclusiv de Craciun.
Cu o calda imbratisare,
Monica

II. Monica, nu ti-am mai scris de mult timp, cred ca este timpul sa te chinui cu ceva. Vreau sa te rog sa trimiti premiul meu, la adresa Y. Eu am acum destule modele de lucrat. La urmatoarea comanda voi include si goblenul. Dar pana atunci, as vrea sa-i facem o surpriza lui Y. Ce zici, se poate?

Voi, gargaritele sunteti minunate! Daca ati stii cate premii isi schimba destinatia! Daca ai stii cate modele pleaca catre una sau alta dintre gargarite, trimise sub anonimat in scopul de a da o mana de ajutor, acolo unde nu sunt posibilitati financiare, de a face o bucurie unei surate de pe forum de ziua ei, pentru a scoate alta gargarita din starea de depresie si cate alte exemple!
Pentru ca eu sunt la mijloc, ma incarc de emotia celei care daruieste, dar si de bucuria celei ce primeste. Uit privirile nu prea prietenoase ale celor ce ne gestioneaza contabil banii ce vin de pe un nume, dar livrarea se face pe alt nume si ma incarc de frumusetea unor astfel de momente.
Ma impresioneaza sinceritatea trairilor voastre pentru ca ulterior vad cum cumparati setul de goblen de la firma. Si cum sa nu ma impresioneze cand stiu ca voi tocmai v-ati daruit cu putin timp in urma, premiul cu un altruism fara echivoc si cu atata iubire?
Voi, gargaritelor sunteti minunate!

Replica: Sunteti,by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 31-03-2009

minunate, fetelor. Stiam eu ca am prietene, una si una pe acest forum.

Replica: Dragele mele, by Ionita Victorita (694 mesaje), la 10-04-2009

dragi Gargarite, nu stiu ce am facut sa merit asa o surpriza, dar este minunat cadoul pe care l-am primit astazi. Sunteti minunate! Va multumesc din suflet pentru generozitatea voastra. Multumesc, multumesc, multumesc. Atat pot spune acum.

Replica: Si eu cu sepcuta by Ionita Victorita (694 mesaje), la 10-04-2009

care este minunata.

Replica: Victorita, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 10-04-2009

incantata de cunostinta! Esti o gargarita!

Replica: Incantata de cunostinta, Victory. by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 10-04-2009

Ehei, vezi ca a ramas valabila intalnirea, dar ramane dupa Paste. Acum te-am cunoscut din fotografie.

Replica: Si by merticariu margareta (188 mesaje), la 10-04-2009

mie imi pare bine sa te cunosc. Suntem apropiate ca varsta. Iti doresc o primavara frumoasa si un Paste fericit.
Pupici,
Marga

Replica: Victorita, incantata de cunostinta! by tanasa clementina (1372 mesaje), la 10-04-2009

Iti sta bine cu sepcuta.

Replica: Multumesc TTT by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 12-04-2009

pentru cadoul primit. A fost o imensa surpriza pentru ca nu ma asteptam la asa ceva. Nu stiu de ce am primit acest cadou, dar mi-a produs o imensa bucurie.

Va multumesc din suflet si va rog sa primiti din partea mea toate urarile de bine.

Replica: Stiu eu, RodiMar? by Admin TTT (4020 mesaje), la 12-04-2009

Poate pentru ca prietenii trebuie tratati cu surprize sau pentru ca uneori oamenii care apar in vise sunt mesagerii ingerilor?

Replica: Victory, by Admin TTT (4020 mesaje), la 12-04-2009

nu pot decat sa iti spun ca uneori, unii oameni lasa semne in sufletele altora si atunci, cineva simte nevoia sa iti spuna ce om special esti?

Replica: Admin, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 12-04-2009

voi sunteti speciali!
RodiMar, ce cadouri frumoase ai primit!

Replica: Gargarita - Iepuras by Admin TTT (4020 mesaje), la 14-04-2009

Replica: Va multumesc frumos, by angela draganoiu (412 mesaje), la 14-04-2009

pentru cadoul de Sfintele Pasti. Aseara a sosit si superba sepcuta alba si agenda si gargarita (numai ca, din nefericire, s-a spart la transport). Cum nu cred ca voi mai primi un alt cadou de Paste, va consider pe voi Iepurasul meu cu cadouri.

Inca o data, multumesc. Trebuie sa va mai spun ca toata familia s-a strins in jurul pachetului si am admirat cu totii cele trimise de voi.

Angela, ma bucur ca ne-ai resimtit ca fiind Iepurasul.

Replica: Sarbatori fericite! by Popescu Ioana (484 mesaje), la 14-04-2009

Prima data cand am primit un cadou surpriza a fost acum vreo trei saptamani, chiar de Buna Vestire. Am plans atunci. Pentru ca nimeni nu s-a gandit vreodata la mine in felul acesta. Am simtit ca sunt speciala pentru o prietena care vrea sa o si arate. Obisnuita sa fac eu surprize, n-am stiut cum sa primesc, cum sa ma port. Am incercat emotii noi, eu, care credeam ca am trecut prin toate pana la anii astia.

Orice as face, pot eu sa intorc vreodata gestul? Care este mai fericit, cel ce daruieste, sau cel care primeste? Imi doresc ca sentimentul sa fie deopotriva de ambele parti.

Ioana, daca este sa ma descriu pe mine, eu sunt cel mai fericit om cand daruiesc. Si, niciodata nu mi-am dorit ca gestul sa mi se intoarca. Ia si tu darul primit ca pe ceva ce ti se cuvine. Si, fii convinsa, - intr-o zi, la randu-ti vei face pe cineva sa planga de bucurie.

Replica: Multumesc, Admin. by Maria Nistor (5039 mesaje), la 14-04-2009

Ieri, am ajuns si eu acasa si am gasit niste cadouri atat de speciale incat am ramas fara grai. Nu am cuvinte sa exprim bucuria pe care am simtit-o. Asta, alaturi de modelele de goblen care ma uimesc mereu prin frumusetea pe care o creati la TTT.
Mii de multumiri TTT si sa aveti si voi aceleasi bucurii pe care ni le faceti si noua.

Ai observat ce scrie pe sapca, Maria?

Cum sa nu? Si agenda am observat ca este speciala. Chiar ma gandeam cat de special ne tratati pe fiecare in parte.

Replica: TTT, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 14-04-2009

ne umpleti sufletul de bucurie. Felicitari, fetelor!

Replica: Maria , by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 15-04-2009

nu ne arati si noua sapcuta? Faci o poza pentru noi?

Replica: Pentru by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 18-04-2009

Gargaritele de la TTT si pentru toate Gargaritele ce zboara pe acest forum

Sarbatori fericite!

Replica: Gargaritelor, sunteti minunate! by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 21-04-2009

Astazi m-a oprit postarita sa-mi dea un aviz de la un colet; am vazut scris Top Terra Trade si mi-am zis : "Monica mi-a trimis un cadou de Paste". Ei da, mi-a trimis o sepcuta rosie!
Ia uitati, ma asortez? (nu va uitati la ochii mei obositi).

P.S.
Monica, oare as putea sa mai spun ceva? Multumesc, cred ca nu este de ajuns. Sunteti minunati si aceste cuvinte sunt mici pentru sufletele voastre mari.
Va multumesc din tot sufletul.

Replica: Elena, by Silvia Har (697 mesaje), la 21-04-2009

1. nu vad ochi obositi;
2. esti super-asortata;
3. cel mai bine te asortezi cu Pitic;
4. ti se cuvinte o sepcuta rosie pentru ca se asorteaza cu parul tau balai si cu functia de moderator la Clubul Gargaritelor.
5. Esti frumoasa!

Replica: Silvia, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 21-04-2009

multumesc pentru ca nu vezi ochi obositi, multumesc si pentru urare. Voi toate, de aici, sunteti frumoase.

Replica: Mii de multumiri echipei TTT. by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 21-04-2009

Am primit pachetul cu goblenuri si pe langa modele, am primit si o minunata surpriza: o sepcuta, o gargarita (care, din pacate, era sparta) si o minunata agenda in care deja am notat cele mai frumoase ganduri si urari, incurajari spuse de voi. dragele mele. Nu cred ca am sa pot multumi vreodata indeajuns. Voi ati stiut inainte de toate sa-mi oferiti prietenia voastra si acesta este un lucru mare.

Replica: Si tu, Alexa, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 21-04-2009

esti o gargarita minunata. Imi pare rau ca cei de la posta ti-au spart gargarita. Eu am trimis cateva oua incondeiate de mine unei prietene si le-am ambalat bine, am scris si fragil pe cutie, dar ouale tot sparte au ajuns la destinatie. Asta e!
Important este ca esti Gargarita in gradina noastra.
Te imbratisez cu mare drag si pe tine si pe Antonio.

Replica: Multumesc TTT. by Maria Nistor (5039 mesaje), la 25-04-2009

Acum ca sarbatorile s-au terminat am gasit un moment de ragaz sa impart cu voi ce-am gasit acasa intrun colet. Va garantez ca surpriza a fost enorma si cum se poate sa nu o impart cu voi?

Replica: Woow! by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 25-04-2009

Ce cadou minunat, Maria! Iti doresc si eu sa ai parte de cele mai frumoase ceasuri ale vietii.

Replica: O surpriza frumoasa, Maria. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 25-04-2009

Eu n-am vazut modelul cu pasare la modele noi.

Replica: O by Maria Nistor (5039 mesaje), la 25-04-2009

surpriza frumoasa, este putin spus. Iimaginati-va ce provocare este si modelul Zvarlugai pentru mine. Imprimat cu care eu nu am avut prea mult de a face; de nimerit nuantele si modelul care are farmecul lui.

Minerva, sa fie intrun ceas bun urarea ta! In rest sunt fascinata de panza Zewigart si de Ceasul cu gargarite.

Replica: Maria, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 25-04-2009

cadouri minunate! Sa le lucrezi cu drag si mult spor sa ai.

Replica: Maria, by Flori M (373 mesaje), la 25-04-2009

sa nu-mi spui ca te apuci de ceasul Gargaritelor si de imprimate!

Replica: Flori M, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 25-04-2009

le vine randu cat de curand. Le am la vedere si tot le examinez de vreo doua saptamani.

Replica: Inca o surpriza by Maria Nistor (5039 mesaje), la 04-05-2009

minunata de la Gargaritele TTT. Multumesc!

Pentru Gargarite propun ghicitoarea sa vedem cine ghiceste ce este.
Pentru cine aduce raspunsul corect propun sa se acorde 10 puncte.
Ce ziceti moderatoarelor?

Replica: Maria, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 04-05-2009

sortulet de bucatarie? Parca asa pare. Acum ca am raspuns eu, pe garagrite le asteptam sa gaseasca indiciile zilnice.

Replica: Felicitari, Elena! by Maria Nistor (5039 mesaje), la 04-05-2009

Da, este un sortulet de bucatarie super.

Replica: Maria, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 04-05-2009

este superb! TTT sunteti geniali.

Replica: Maria, by Flori M (373 mesaje), la 05-05-2009

eu cred ca si tu esti o minunata, daca primesti astfel de daruri. Este special, sortuletul. O sa-l pui cand o sa gatesti?

Replica: Multumesc, Gargaritelor de la TTT by Ionita Victorita (694 mesaje), la 19-06-2009

pentru surpriza facuta. Sunteti o echipa formidabila. Inca o data, multumesc.

Replica: Multumesc. by Ionita Victorita (694 mesaje), la 19-06-2009

Replica: Victorita, by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 19-06-2009

ce surpriza minunata ai primit de la TTT! Cafeaua ta va fi mult mai gustoasa de acum inainte savurata din canita ta.

Replica: Asteptam sa ne inviti by Perhinschi Anca (363 mesaje), la 21-06-2009

la o cafea, ce zici?

Replica: Echipa de la TTT, by Petroi Ana-Maria (1261 mesaje), la 21-06-2009

este tot timpul plina de surprize. Victoria, ai o canita superba. Acum cafeluta ta va avea un alt gust si va fii o alta placere sa bei din aceasta cana.

Replica: Victorita, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 22-06-2009

sa stapanesti canuta si sa bei cafea din ea, gandindu-te la noi. Ai facut o comanda si atunci ti-a venit si canita, nu?
Imi place lingurita aceea, atasata de toarta canii.

Replica: Voi, gargaritelor sunteti minunate! by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 27-06-200
9

Astazi am plans de fericire, cand am ajuns la mama si mi-a dat cutia. De foarte mult timp nu am mai primit un cadou care sa fie numai al meu.
Va multumesc din suflet pentru canuta si pentru tot. Ce complici buni sunteti! Nu suflati voi nici un cuvantel!
Ce surpriza minunata am putut primi de la sotul meu si de la mama mea (cadou de casa noua si cadou de 13 ani de cand sunt impreuna cu sotul meu): Cina cea de taina, Acapela si Cavalcada.
Cu lacrimi in ochi si cu sufletul deschis va spun sincer, ca sunt cea mai fericita ca am asa prietene. Nici nu mai am cuvinte sa pot sa-mi exprim fericirea. Va multumesc din suflet pentru tot si imi cer mii de scuze ca nu pot exprima in cuvinte ceea ce simt acum. O raza de soare ce se iveste intre norii grei care si-au facut loc in ultima vreme in viata mea si aceasta raza va deveni tot mai intensa pana va lua locul norilor.
Va pup dulce dulce.

Alexa, sa o stapanesti sanatoasa si nu uita, dupa ce torni cafeaua, sa o amesteci cu lingurita aceea delicata ca sa se simta sentimentele si emotiile pe care le-am asezat, pe rand acolo, pentru tine.
Nu ti se pare normal, dupa ce am primit un mail de cerere de complicitate de la sotul tau, ce se termina cu: Alexa chiar merita acest cadou, sa ne alaturam surprizei?
Complicitatea a continuat prin aportul mamei tale ce ne-a furnizat fotografia.
Chiar meriti aceste daruri, esti un om deosebit. Dar si cei ce ne-au fost complici merita toate gandurile bune.
Sa fiti sanatosi, sa va vedeti casuta terminata, sa va bucurati de ea impreuna cu Toni, iar bunicii sa fie cu totii sanatosi.
Cu o calda imbratisare si un gand bun,
Monica

Replica: Alexa, by tanasa clementina (1372 mesaje), la 28-06-2009

este un dar minunat. Sunt sigura ca numai fiintele ce ne iubesc, ne pot bucura cu asemenea daruri dragi noua. Eu iti urez mult spor si sa vedem cat mai curand Cina in lucru.

Replica: Alexa, by Mihaela Stanica (125 mesaje), la 28-06-2009

faci parte din categoria femeilor luptatoare si te respect pentru aceasta. Ai parte si de oameni minunati in familia ta si esti o norocoasa.
Ma bucur ca si gargaritele de la TTT ti-au pregatit un dar atat de frumos. Am o nelamurire: care lingurita?

Replica: Monica, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 28-06-2009

cum stii tu mereu prin cuvintelele tale sa alini sufletul! Pur si simplu ma simt lipsita de cuvinte ca sa ma pot exprima. Inca o data, iti multumesc din suflet si tie si intregului colectiv pentru tot ceea ce faceti, si, drept rasplata o sa va incant mereu cu cate un episod din nenumaratele mele seriale. Dupa Veghe si Rugaciune, urmeaza Cina.
Astazi am pus un ceiut cu lamaie si m-am gandit la voi la prietenele mele si va multumesc din suflet ca mi-ati fost alaturi in momentele grele. Eu nu am avut niciodata o prietena adevarata si acum Dumnezeu m-a inzestrat cu un grup de prietene adevarate si pentru asta nu cred ca am sa va pot multumi vreodata, indeajuns de mult.
Mihaela, pe tortita canitei este un loc special unde exista o lingurita micuta si draguta si apropo, canuta si lingurita au culoarea ciocolatei.

Replica: Alexa, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 29-06-2009

felicitari pentru cadouri! Nu-i asa ca ceaiul parca e mai bun in canita noua!?

Replica: Alexa, by Popescu Ioana (484 mesaje), la 29-06-2009

felicitari pentru dar si-ti doresc o viata plina de surprize frumoase. Inceputul a fost mai greu.

Replica: Rodica, by Admin TTT (4020 mesaje), la 03-07-2009

ma intrebam daca a ajuns la tine Acapella (a plecat de la noi pe 10.06.2009).
Poate nu te-as fi intrebat niciodata, dar acest model de goblen este un dar al unei gargarite pentru tine. Si, banuiesc ca si-ar fi dorit sa afle daca gestul ei a atins, cumva (si cum?), o coarda a inimii tale.
Te rog sa ne scrii pentru ca, sigur, inima gingasa care ti l-a trimis palpita in asteptarea... reactiei tale.

Replica: Monica, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 04-07-2009

nu pot sa cred.
Acum am intrat si am citit si, din curiozitate, am alergat la cutia postala sa vad daca este vorba despre mine. Intradevar, am gasit in cutie un mandat postal. Pe el scrie data de 22 iunie. Nu imi dau seama ce s-a intamplat dupa 10 pana pe 22 si cum de postarita l-a adus asa tarziu. Intotdeauna, coletul vine la 4 sau 5 zile dar acum...
Sper sa nu fie returnat. Astazi fiind sambata este inchis la posta, dar luni la prima ora sunt la usa lor.
Nu stiu ce sa zic, sunt impresionata de gest. Ma tot gandesc cine a putut face asta pentru mine, cine ma iubeste? Imi pare rau ca reactia mea nu a aparut, dar nu aveam de unde sa stiu.

Multumesc din suflet si Dumnezeu sa-i dea inmiit acestui suflet atat de sensibil care s-a gandit la mine.

Multumesc mult gargarite TTT. Sunteti minunate!

Este vorba de o gargarita de pe forum, Rodica.

Replica: Prea tarziu. by olteanu rodica (1159 mesaje), la 06-07-2009

Coletul a fost returnat. Daca as fi stiut, zilnic cautam in cutia postala, dar acum, nu a fost sa fie. Oricum gestul a fost ceva special pentru mine si m-a scos din casa sambata si azi.

O saptamana frumoasa, tuturor.

Replica: Rodica, by Admin TTT (4020 mesaje), la 07-07-2009

coletul s-a intors la noi cu rezolutia postei: avizat, reavizat, neprezentat. Il retrimitem?

Replica: Monica, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 07-07-2009

sunteti tare cumsecade toate acolo la firma. Eu ce pot sa zic?

Iti dai seama ca mi-as dori daca se poate. Nu vreau sa va deranjez prea mult. Platesc eu taxele postale sau ce este nevoie.

Va dati seama ca habar nu aveam ca cineva astepta un mic semn ca am primit darul din partea ei.

Imi cer iertare daca am dezamagit-o, dar eu chiar sunt genul care stie sa se bucure si ar fi aparut imediat la Lada de zestre.

Replica: Rodica, by Admin TTT (4020 mesaje), la 08-07-2009

ieri am retrimis coletul.
Cu taxele postale s-a rezolvat. Primesc o cafea si poate si o prajitura de la gargarita care iti face surpriza. Daca vrei sa stii, am stabilit si locatia unde ne vom intalni.

Replica: Da, Monica, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 11-07-2009

a sosit ieri coletul.
Multumesc mult pentru intelegerea pe care mi-ati aratat-o.
Gargarita care mi-a facut acest cadou sa stie ca sunt foarte fericita si tare incantata de gestul sau.

In ceea ce priveste intalnirea, nu am nici o problema daca nu are loc intre 15 august si 5 septembrie. In acea perioada trebuie sa fac recuperare si sa merg la comisiile medicale.

Va doresc tuturor gargaritelor de la firma si de pe forum. Un frumos sfarsit de saptamana.

Replica: Voi gargaritelor sunteti minunate! 1.by Bica Nistor (1427 mesaje), la 03-08-2009

Replica: Steluta, by Admin TTT (3927 mesaje), la 28-07-2009

ades visele devin realitate.
Si nu va fi singurul pentru ca doresc sa achizitionez si "Veghea ingerilor".

Replica: Admina, by stoicescu steluta (253 mesaje), la 28-07-2009

asa este! De cele mai multe ori se intampla (dar nu intotdeauna) ca visele sa devina realitate. Eu sper ca in curand sau cat mai curand sa pot achizitiona acest model.

Replica: Voi gargaritelor sunteti minunate! 2 by Bica Nistor (1427 mesaje), la 03-08-2009

Replica: Ades... by stoicescu steluta (253 mesaje), la 03-08-2009

visele devin realitate! Acestea au fost cuvintele Adminei.
Insa nu-mi inchipuiam ca voi avea o surpriza atit de mare: astazi am primit comanda pe care am facut-o saptamina trecuta si cind am ridicat coletul, am fost mirata de greutatea lui, asa ca l-am desfacut pe loc si... surpriza! Am ramas muta de uimire! Alaturi de "La cules de mere", comanda facuta de mine, am primit si " Veghea ingerilor" cadou de la Rogoblen.
Sincer, nu am cuvinte! Nu ma asteptam la o asemenea surpriza, iar acum nu-mi gasesc cuvintele de multumire.
Totusi, va multumesc din tot sufletul, desi este mult prea putin spus si va doresc multi ani de succese si impliniri si multe satisfactii. Le meritati din plin!

Inca o data, mii de multumiri!

Replica: Steluta, by Bica Nistor (1293 mesaje), la 03-08-2009

ma bucur ca gargaritele de la TTT te iubesc la fel de mult pe cat te iubim noi. Acum, n-ai incotro, vei lucra Veghea in serial, in deliciul si bucuria noastra!

Replica: Steluta, by Manaila Carmen (137 mesaje), la 03-08-2009

Admina ti-a scris: ades visele devin realitate. Cat ma bucur ca mai exista oameni care fac ca visele sa devina realitate!
Spor la ac, de-acum!

Replica: Voi gargaritelor sunteti minunate! by Bica Nistor (1427 mesaje), la 03-08-2009

Replica: Mii de multumiri!, by crutescu elisabeta (7 mesaje), la 29-07-2009

Multumesc pentru cadouri, agenda si sepcuta care ma introduce in Clubul gargaritelor. Kiturile sunt foarte frumos prezentate si sunt o incantare.
Multumim, Adminei pentru eforturile depuse tot timpul anului.

Replica: TTT, by tanasa clementina (1098 mesaje), la 31-07-2009

multumesc din inima pentru Nadejda si pentru cadouri.
Ieri am ridicat coletul de la posta. Multumesc, cred ca este un cuvant prea simplu pentru a va arata cat de mult va pretuiesc si va stimez.

Dragele mele gargarite,
Va felicit pentru darurile primite si va doresc sa fiti mereu rasfatate cu surprize. Si, nu in ultimul rand, va doresc spor la frumoasa Nadejda. Cred ca nadejda inseamna speranta, nu? Atat imi mai aduc si eu aminte din limba rusa, acum.

Replica: Voi gargaritelor sunteti minunate! by Ionita Victorita (694 mesaje), la 06-08-2009

Va multumesc din inima pentru tricoul pe care mi l-ati daruit. Sunteti minunati!

Replica: Aaa! by Tudorancea Rodica (262 mesaje), la 07-08-2009

Asa nu se mai poate! Va laudati cu ce ati primit, dar o fotografie, ceva?

Replica: Fetelor, by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 07-08-2009

sunt de acord cu Rodica.

Replica: Buna dimineata, dragele mele. by Ionita Victorita (694 mesaje), la 07-08-2009

Scuzati, nu a fost cu intentie. Am postat imagini in Lada de zestre, dar le postez si aici:

Replica: Detaliu by Ionita Victorita (694 mesaje), la 07-08-2009

Replica: Si eu, Gobleneasa by Ionita Victorita (694 mesaje), la 07-08-2009

Replica: Victorita, by Mihaela Stanica (125 mesaje), la 07-08-2009

esti gargarita din cap pana in picioare. Ce sa mai zic de modelul pe care il tii in mana?
Te pup cu drag de garagrita.

Replica: Victory, by Tudorancea Rodica (262 mesaje), la 12-08-2009

imi place atitudinea ta de... gargarita!

Replica: Gesturi superbe by Admin TTT (4020 mesaje), la 20-08-2009

Date: Thu, 20 Aug 2009
From: [?]
From: Rogoblen
Subject: Floare de colt

At 09:17 PM 8/20/2009

Buna Monica,
As vrea sa te rog ceva deosebit. Candva, cand ingerul liliachiu se numea Mai, cineva si l-a dorit foarte mult si cum spunea ca nu poate lucra goblen, nu s-ar putea ca imaginea sa fie imprimata pe o cana cu un text de genul:
Pentru Floare de colt,
cu drag de la Gargarita [...]
Costul canii va aparea pe factura mea.
O seara frumoasa

Draga mea [...]

Floare de colt este o persoana care in baza de date a firmei nu exista. Ea nu s-a inregistrat niciodata cu numele ei real pe forum, iar adresa sa de mail nu este valida. Este doar o persoana ratacita, cautand un mod de a se alina, atat cat mai poate (stiu ca a scris pe forum ca sufera de un soi de distrofie musculara care inainteaza in ritm rapid). [...]

O seara frumoasa si tie,
Monica

Un gest pe care nu puteam sa nu ti-l aduc la cunostinta, Floare de Colt. Un semn ca aici exista cineva caruia chiar ii pasa de tine.

Pastrez anonima identitatea celei ce a generat dorinta de a face acest dar, dar nu pot pastra numai pentru mine frumusetea gestului sau.

Voua, Gargaritelor, nu va pot spune decat ca nu este la primul sau gest de acest fel si ca, da, este una din gargaritele legenda de pe acest forum.

Replica: Intr-una din aceste seri, by Perhinschi Anca (363 mesaje), la 20-08-2009

ratacind printre topice am dat peste ceea ce a scris Floare de colt, dar fiind prea tarziu am zis ca o voi lasa pe o alta zi cautarea in ceea ce priveste continuarea si daca mai este o continuare. Astazi am primit raspuns... si cata placere imi face! Cat sunteti de minunate si cata bucurie imi faceti! Si sper ca ne vei face si tu, Floare de colt.

Replica: Gargaritele mele, dragi, by Ionita Victorita (694 mesaje), la 26-08-2009

sunteti minunate!
Gestul Antoniei venit din inima, m-a bucurat si emotionat profund. De cand a aparut acest model ca si Visul liliacului, mi le-am dorit foarte mult dar, luna acesta cumpar medicamente. Daca timpul si Doamne-Doamne imi vor mai da ragaz poate, candva, voi achizitiona si aceasta minune. Soare-n suflet va doresc si multe bucurii!

Replica: Va by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 26-08-2009

multumesc din suflet pentru cadouri. Pe langa Terasa dimineata, am primit si Implinirea si o canuta cu puiutul meu.
Victory, aici in gradina TTT pot spune ca sunt numai oameni cu suflet de aur cum rar gasesti. Eu am renuntat la pastilele de inima pentru doua saptamani ca sa pot cumpara Implinirea (de cum am vazut-o am avut o tresarire in inima, am simtit si bucurie si tristete in acelas timp, - bucurie ca-mi pot tine puiutul in brate si tristete gandindu-ma la toti amaratii de ani care au trecut), dar gargaritele de la TTT mi-au oferit-o cadou.
Nu am cuvinte de multumire, dar lacrimile mele din ochi pot descrie fericirea creata.
Va pup dulce dulce si va trimit un zambet de la Tony.

Replica: Fericirea ta, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 26-08-2009

cred ca este suficienta. Si zambetul lui Toni.

Replica: Victory, by Malin Antonia (81 mesaje), la 26-08-2009

este simplu sa ti se implineasca visul cu... Visul liliacului. Vezi promisiunea Adminei de la Cafeneua Gargaritelor.

Da, gestul meu a venit din inima, Victory. Am fost suspecta de cancer, am facut o groaza de investigatii si iata ca s-a dovedit luni, saptamana aceasta ca sunt sanatoasa si ca nu am avut niciodata asa ceva. Numai eu stiu ce a fost in sufletul meu ultimele luni, iar cand am aflat rezultatul mi-am zis ca nimic nu conteaza mai mult decat faptul ca sunt sanatoasa. Am vrut sa multumesc si eu prin gestul meu pentru zilele acestea pline de fericire. Ca sunt fericita si sanatoasa. Si tie iti doresc la fel.

Alexa, uita amaratii de ani si priveste inainte! Bucuriile vin spre tine, pe masura ce le chemi. Iar una dintre ele este chiar langa tine si se numeste, asemenea mie, Antonio.
Sa nu mai faci pauza la pastile ca de dorintele tale are grija Cineva, acolo Sus.

TTT, va multumesc ca existati si faceti daruri atat de pretioase pentru suflet: daruri venite din suflet.

Inchei cu fraza preferata a Victoritei: Soare-n suflet va doresc si multe bucurii!

Floare de colt, pretioasa floare, salbatica, retrasa si delicata, unde esti? Mie imi este dor de tine.

Replica: Antonia, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 26-08-2009

ma bucur din suflet ca esti sanatoasa si fericita, iar gestul tau prin care ai facut fericita o alta Gargarita este de admirat.

Alexa, zambetul lui Toni este cea mai frumoasa multumire pentru Gargaritele cu suflet mare de la TTT.

Floare de colt, un gand bun trimit catre tine.

Va imbratisez si va zambesc, asa cum ne-a invatat Laura.

Replica: Esti, by Malin Antonia (81 mesaje), la 26-08-2009

o dulce, Nico!

Replica: Nu pot sa nu by Stefania Crudu (183 mesaje), la 27-08-2009

ma abtin sa va spun ca suneti cu toatele niste Gargarite minunate. Pupici de la mine pentru fiecare in parte.

Replica: Alexa, by Macovei Natalia (116 mesaje), la 28-08-2009

puiul tau, cu gura pana la urechi, parca-i fetita. Atat ii de frumos!
Sa iti traiasca si sa se faca sanatos de tot!

Replica: Alexa, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 28-08-2009

Gargaritele TTT sunt speciale, eu ma bucur de fericirea ta, mai ales ca puiul tau este asa de zambaret si presupun ca se simte tot mai bine.

Replica: Voi, gargaritelor, sunteti minunate! by Onuta O (1355 mesaje), la 31-08-2009

Alexa, Toni este numai zambet. Cu siguranta ceiutul sau laptele va fi mai bun, in asa canita.
Pupici pentru amandoi.

Replica: Va multumesc by tanasa clementina (1372 mesaje), la 01-09-2009

din suflet pentru cadouri. Pe langa Miresele verii, am primit si o cana personalizata. Bucurie mare, dar dupa ce am despachetat-o, am constatat ca este sparta. Am sa incerc sa o lipesc cumva, macar amintire sa o am, daca de folosit, nu o pot folosi.

Multumesc, TTT. Sunteti oameni minunati.

Replica: Nu-i asa ca este frumoasa?!,by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 01-09-2009

Micutenia am primit-o cadou de la Elena cu ocazia nuntii. Ii multumim inca o data pentru ea.
Am reusit sa o inramez (cu ajutorul gargaritelor de la TTT) si vreau sa va arat si voua cat este de frumoasa.

Elena, te imbratisam amandoi.

Replica: Adriana, by Doi na (598 mesaje), la 01-09-2009

ce cadou minunat! Si inramarea i se potriveste... manusa!
Imi pare rau ca eu nu m-am gandit sa iti fac un astfel de dar. Dar, nu-i nimic! Vine el, intr-o buna zi si botezul.
Te strag in brate cu drag.
Elena si tu meriti sa te strang in brate. Tot cu drag.

Clementina, ce rau imi pare pentru canuta sparta. Daca reusesti sa o lipesti, ii faci o fotografie?

Replica: Si iata ce am gasit pe forum: by Doi na (598 mesaje), la 01-09-2009

Multumesc, Nicoleta by Maria Nistor (4936 mesaje), la 22-06-2008
si mamei tale pentru florile frumos inflorite.

O zi excelenta am avut-o ieri cand a ajuns, in fine, premiul de la TTT si la mine. Tin sa le multumesc acum cand l-am primit pentru ca sunt Genii. Am primit o cana de o frumusete inimaginabila, au facut o mica opera de arta.
Modelul de goblen este superb - are niste nuante super (apropos, Nicoleta, tu ce palarie ai ales?), iar rama lui nea Costica este demna de tot respectul.
Sa nu uit semnul de carte - are farmecul lui. Am fost incantata sa vad ca este inflorat.
Multumesc TTT!
Cu toata stima,
Maria-Venus

Replica: Adriana si Danut, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 01-09-2009

eu va multumesc pentru ziua pe care am petrecut-o impreuna. A fost frumos, ne-am cunoscut mai bine, l-am cicalit pe gras (ba sa imi pun piciorul pe el, ba vreau la plaja, ba vreau dulce, ba una, ba alta).

Imi cer scuze ca nu l-am dus la Sfintit si nici la inramat, la inramat v-am lasat pe voi pentru ca mi-am dorit sa se potriveasca cu noua voastra casuta si sa va ocroteasca.

Adminica si tie iti multumesc ca mai ajutat sa il pot oferi. Adriana, daca tu vroiai sa-l comanzi nu exista pe stoc pentru tine.
P.S. Prietenii stiu de ce.

Va imbratisez pe toate, cu drag.

Replica: Elena, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 02-09-2009

te pupam amandoi, pe obrajori.
Il voi duce la biserica la sfintit. Sa stii ca are deja un loc al lui. Dinainte de a-l inrama stiam unde va veni. O sa iti aratam...

Doina, o imbratisare mare. Mi-ai lipsit!

Replica: Multumesc, by Ionita Victorita (694 mesaje), la 02-09-2009

pentru surpriza, este minunata ca si voi, de asemeni.
Pupici echipei TTT.

Replica: Victorita, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 02-09-2009

mai, mai, mai ce bogata esti tu! Felicitari! Le meriti din plin.

P.S. Nici acum nu am terminat gargaritele. Am tinut cont de sfatul Roxanei si nu m-am ingrasat din ele.

Replica: Victorita, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 04-09-2009

esti o norocoasa! Este magnet cel cu imaginea ta, nu?

Replica: Eu by Milos Cosmina Elena (688 mesaje), la 04-09-2009

zic, ca este un mouse-pad.

Replica: Cosmina, by Rosculet Adnana (276 mesaje), la 04-09-2009

este un suport pentru pahare. A scris Victorita, la Cafenea.

Replica: Iata ce am mai gasit. by Bica Nistor (1427 mesaje), la 16-09-2009

Replica: Si cum cei, by Petroi Ana-Maria (1163 mesaje) , la 18-03-2009

de la TTT sunt niste draguti. Pe langa modelele comandate, am mai primit ceva...

Replica: Si o gargarita by Petroi Ana-Maria (1163 mesaje) , la 18-03-2009

de ciocolata...

TE felicit pentru darurile primite. Gargarita imi lasa gura apa.

Replica: Si, iarasi gargarite minunate... by Bica Nistor (1427 mesaje), la 18-09-2009

Replica: Multumesc frumos., by stoicescu steluta (312 mesaje), la 27-07-2009

Si tie, Alinuta! Imi pare rau ca nu ti-am aratat ieri "fata in fata"! Dar nu-i nimic, la urmatoarea vizita ti-l voi arata cu placere. Iar urmatorul model pe care tocmai l-am comandat se numeste "La cules de mere". Si nu va fi singurul pentru ca doresc sa achizitionez si "Veghea ingerilor". Este un model care nu poate fi scapat.

Replica: Steluta, by Admin TTT (3970 mesaje), la 28-07-2009

ades visele devin realitate.
Si nu va fi singurul pentru ca doresc sa achizitionez si "Veghea ingerilor".

Replica: Admina, by stoicescu steluta (312 mesaje), la 28-07-2009

asa este! De cele mai multe ori se intampla (dar nu intotdeauna) ca visele sa devina realitate. Eu sper ca in curand sau cat mai curand sa pot achizitiona acest model.

Replica: Ades..., by stoicescu steluta (312 mesaje), la 03-08-2009

visele devin realitate! Acestea au fost cuvintele Adminei.
Insa nu-mi inchipuiam ca voi avea o surpriza atit de mare: astazi am primit comanda pe care am facut-o saptamina trecuta si cind am ridicat coletul, am fost mirata de greutatea lui, asa ca l-am desfacut pe loc si... surpriza! Am ramas muta de uimire! Alaturi de "La cules de mere", comanda facuta de mine, am primit si " Veghea ingerilor" cadou de la Rogoblen.
Sincer, nu am cuvinte! Nu ma asteptam la o asemenea surpriza, iar acum nu-mi gasesc cuvintele de multumire.
Totusi, va multumesc din tot sufletul, desi este mult prea putin spus si va doresc multi ani de succese si impliniri si multe satisfactii. Le meritati din plin!

Inca o data, mii de multumiri!

Replica: Steluta, by Bica Nistor (1403 mesaje), la 03-08-2009

ma bucur ca gargaritele de la TTT te iubesc la fel de mult pe cat te iubim noi. Acum, n-ai incotro, vei lucra veghea in serial, in deliciul si bucuria noastra!

Replica: Steluta, by Manaila Carmen (149 mesaje), la 03-08-2009

Admina ti-a scris: ades visele devin realitate. Cat ma bucur ca mai exista oameni care fac ca visele sa devina realitate! Spor la ac, de-acum!

Replica: Subscriu la by Olariu Ioana (1279 mesaje), la 03-08-2009

ce a spus si Bica.
Pupici si te asteptam cu un nou serial.

Replica: Se pare ca cineva ne iubeste Steluta, by tanasa clementina (1333 mesaje), la 04-08-2009

si ne fac surprize cum numai ei stiu sa o faca. Iar noi ne bucuram precum copii cand primesc in dar de la noi cate ceva. Iti urez mult spor in ale goblenatului.

Replica: Steluta, by Adriana Nicuta (4475 mesaje), la 04-08-2009

mult spor la goblenat la amandoua. Subscriu la ceea ce a scris Bica.

Replica: Te by Popescu Alexandra (465 mesaje), la 04-08-2009

astept sa te alaturi mie cu serialul Veghea, ce zici?
Aripioare de inger la acusor iti doresc!

Replica: Negresit! by stoicescu steluta (312 mesaje), la 04-08-2009

Voi face un serial. Primul este "La cules de mere" fiindca este mai mic, insa in acelasi timp cred ca voi lucra si la "Veghea ingerilor". Astfel voi lucra doua modele in acelasi timp. Nu am facut asta pina acum insa in toate exista un inceput! Asa ca...

Replica: Precum si continuare by Bica Nistor (1427 mesaje), la 18-09-2009

Replica: Ma by olteanu rodica (1049 mesaje), la 04-08-2009

bucur mult pentru tine. Am simtit si eu aceleeasi emotii ca tine cand am primit Acapella. Ma bucur ca incepi Veghea. Eu am lucrat-o. Ai terminat Edenul, eu l-am inceput, vezi cate ne leaga?

Mult spor si multi pupici!

Replica: Rodica, by stoicescu steluta (312 mesaje), la 05-08-2009

ai dreptate. Emotiile si bucuria, in acelasi timp, au fost atit de mari ca nu le pot descrie. Cum am ajuns acasa le-am desfacut imediat si primul lucru pe care l-am facut a fost sa montez primul model "La cules de mere". Am cusut deja la el insa astazi voi monta si "Veghea ingerilor". Nu ma pot abtine sa nu-l incep. Le voi lucra pe amindoua in acelasi timp. Si voi reusi cu siguranta sa fac treaba buna.

Va doresc tuturor Gargaritelor mult spor si aripioare la ac.

Replica: De la Onuta, citire by Bica Nistor (1427 mesaje), la 18-09-2009

Topic: Nefertiti si Tutankhamon - goblen lucrat de Onuta, by Olariu Ioana (1289 mesaje), la 30-04-2009
Este o intreaga poveste cu acest goblen. L-am achizitionat datorita celor de la TTT (neavand bani, nici de unde, mi-au umplut sufletul de bucurie, facandu-mi-l cadou).
Cu aceasta ocazie as dori sa le multumesc si sa-i imbratisez.
Si, pe langa cadou, - am primit si o supriza mult mai mare (sepcuta + agenda)! De astazi fac parte de-adevaratelea din Clubul Gargaritelor. Nici nu-mi gasesc cuvintele, dar sper sa va minunez si eu cu un nou serial: Nefertiti si Tutankhamon.

Replica: Iata si fotografie cu sepcuta by Olariu Ioana (1289 mesaje), la 30-04-2009

Replica: Il primiti si pe "el" in Clubul Gargaritelor? by Bica Nistor (1427 mesaje), la 18-09-2009

Replica: Il by Olariu Ioana (1289 mesaje), la 02-05-2009
primiti si pe "el" in Clubul Gargaritelor?

Replica: Mi-e cam... foarte mare, dar by Bica Nistor (1427 mesaje), la 18-09-2009

Replica: Si cadou, by Olariu Ioana (1289 mesaje), la 14-05-2009

un tricou, cu un imprimeu foarte frumos.

P.S. Mi-e cam... foarte mare, dar sper sa fac o fotografie cu el sa vi-l arat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Voi, gargaritelor, sunteti minunate!
MesajScris: 08 Oct 2009, 11:33 
Neconectat

Replica: Si by Neacsu Alina (151 mesaje), la 30-09-2009

uitati si sapcuta mea.

Replica: Alina, by Silvia Har (697 mesaje), la 30-09-2009

si goblenasul este cadou sau numai sepcuta?
Bine ai ajuns gargarita cu sapca! O meriti.

Replica: Atat, by Neacsu Alina (151 mesaje), la 30-09-2009

goblenasul cat si sepcuta sunt cadouri. Pe langa acestea am mai primit inca o agenda. Sunt asa de incantata!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Voi, gargaritelor, sunteti minunate!
MesajScris: 12 Iun 2010, 15:46 
Neconectat

In numele prieteniei ce ne leaga pe noi, toate gargaritele, o imagine care sa va faca sa uitati de canicula de afara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: