|
Acum este 30 Iul 2026, 12:21
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 04 Iul 2014, 22:14 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Draga Ada-Elena m-a topit pisicuta ta ca si biletul cu zambet. M-ai luat, esti mai buna ca mine si pentru asta te pup. Am citit istorioara despre pisicuta ta reala si imi pare nespus de rau. Bine macar ca pisoiasii au supravietuit si au avut o mama adoptiva. Banuiesc ca la aceasta data pisoiasii sunt destul de mari si bine mersi pe la casele lor. Te admir pentru stilul tau de a coase. Eu m-as pierde in spatiu cu pisicuta cu tot daca as coase pe culori si asa razlete. Hi, hi, hi! Pisicuta, banuiesc ca este inca modelul de noapte. Ma gandesc ca daca ai trei modele in lucru, care ramane de dimineata si care cel de la amiaza. La tine goblenurile sunt ca mesele, mic dejun, dejun si cina. Pentru asta te aplaud. Presar praf magic peste pisicuta ta dupa ce ma joc un pic cu ea, pentru ca este tare dulcica. Te imbratisez si iti doresc mult spor in continuare.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dulovet Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 04 Iul 2014, 22:18 |
|
|
|
Frumoase episoade si frumoasa pisicuta. Mult spor!
_________________ Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la deznadejde.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 05 Iul 2014, 17:25 |
|
|
|
Frumos mai infloresc florile pe langa pisicuta ta. Aripioare la ac, Ada-Elena!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ioan Ada-Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 05 Iul 2014, 17:46 |
|
Membru din: 10 Feb 2014, 12:17 Mesaje: 5505 Locatie: Barlad Nume forum:1
|
|
Dalina, iti multumesc mult pentru mesaj. Saptamana aceasta am dedicat-o in totalitate Pisicutei jucause, pentru ca seara nu mai reusesc nicicum sa mai cos si ma simteam datoare fata de voi cu noi episoade. Cred ca de acum asa o sa fac, o sa cos cate o saptamana la un singur model, ca sa ma organizez mai bine. Iti multumesc si pentru praful magic, chiar simt ca am nevoie. Nico si Maru, va multumesc mult si ma bucur ca va place pisicuta mea.
_________________ Ada-Elena - Gargarita-Zana-Fluturasilor-de-Soare Gargarita anului 2021
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 06 Iul 2014, 17:34 |
|
Membru din: 21 Ian 2013, 21:14 Mesaje: 4001 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Ada-Elena ai reusit sa aduni atatea episoade si toate dragute. Sa ai mult spor in continuare!
_________________ Oksanna - Gargarita-Pasarea-Paradisului
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 07 Iul 2014, 13:13 |
|
|
|
Imi plac mult episoadele aduse. Aripioare la ac!
Cu drag,
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ioan Ada-Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 08 Iul 2014, 06:36 |
|
Membru din: 10 Feb 2014, 12:17 Mesaje: 5505 Locatie: Barlad Nume forum:1
|
|
Oksanna si Rodic, va multumesc frumos.
_________________ Ada-Elena - Gargarita-Zana-Fluturasilor-de-Soare Gargarita anului 2021
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 08 Iul 2014, 08:33 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 8910 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
|
Inca un pupic pe nasucul pisicutei. Te rog sa ma crezi ca sunt topita dupa dulceata de pisicuta. Te imbratisez cu drag si iti doresc spor la cusut.
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
| Sus |
|
 |
|
POPESCU AURA
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 08 Iul 2014, 10:12 |
|
Membru din: 11 Iul 2012, 10:26 Mesaje: 2833 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Draga Ada-Elena, pisicuta aparuta pe panza ta mi-a adus zambetul pe buze. Este foarte draguta. Mult spor si la acest model!
_________________ Aura - Gargarita-Simfonia-Florilor-de-Camp
|
|
| Sus |
|
 |
|
Irimia Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 20 Iul 2014, 10:59 |
|
|
|
Frumoase episoade. Mult spor in continuare!
_________________ Frumusica - Gargarita-Frumusica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|