|
Acum este 01 Aug 2026, 04:59
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
doina kosa
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 04 Iul 2014, 18:04 |
|
|
|
Adevarul este ca eu il vad pentru prima oara cusut si am ramas impresionata. Multumesc Dalina si mult spor.
_________________ Kina - Gargarita-Rochita-Randunicii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ioan Ada-Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 04 Iul 2014, 19:44 |
|
Membru din: 10 Feb 2014, 12:17 Mesaje: 5505 Locatie: Barlad Nume forum:1
|
|
Este mirific ce ai cusut pana acum. Imi dau seama ca te plictisesti, dar iti spun din experienta ca atunci cand o sa fie gata, o sa uiti cat de greu a fost si o sa il privesti cu o admiratie pe care nimeni nu o va putea intelege (in afara de noi, desigur!).
_________________ Ada-Elena - Gargarita-Zana-Fluturasilor-de-Soare Gargarita anului 2021
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 04 Iul 2014, 23:26 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Dragele mele gargarite, Aura, Iunia, Kina si Ada-Elena, va multumesc din suflet pentru vizita si aprecieri. De cusut ca de cusut, dar de fotografiat un model mai maricel este si mai palpitant. Ca sa fac fotografia a trebuit sa ma urc pe un scaun. Ma gandesc cand am sa-l termin, unde ma mai urc, sa fotografiez? Pe sifonier? Hi, hi, hi! Oare cum vor fotografia Ovidia sau Nuti, Cina cea de taina la final? Abia astept. Imi aduc aminte ca Miha ca sa fotografieze Fantezie cu umbrela s-a catarat pe dulap. La acesta ora sunt gargarita care spune lucruri traznite. De fericire cred ca am ajuns sa cos atat. Va imbratisez cu drag si va mai astept.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 05 Iul 2014, 17:27 |
|
|
|
Dalina, iti multumesc pentru acest episod in care se poate vedea toata frumusetea Madonei. Aripioare la ac!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 06 Iul 2014, 17:03 |
|
Membru din: 21 Ian 2013, 21:14 Mesaje: 4001 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Dalina, eu am fotografiat Cina cea de taina chiar de jos. Nu este o problema, stai linistita. Spor la cusut ca la fotografiat merge mai repede. Hi, hi, hi!
_________________ Oksanna - Gargarita-Pasarea-Paradisului
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 06 Iul 2014, 17:08 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Draga Nico, ma bucur ca ti-a placut ce am cusut pana acum. Draga Oksanna, m-ai linistit si m-ai facut sa zambesc. Eu imi faceam griji pentru fotografiat ca de cusut parca merge mai bine. Incet si foarte incet. Hi, hi, hi! Va pup si va doresc toate cele bune.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 07 Iul 2014, 10:18 |
|
|
|
Draga Dalina, am admirat icoana si este superba. Chiar daca mai ai de lucru la ea ai elan cand vezi ce frumusete lasi in urma. Aripioare la ac!
Cu drag,
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
RASA MARIA
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 07 Iul 2014, 12:40 |
|
|
|
Splendid, draga mea Dalina! Mult spor si rabdare in continuare!
Te pup.
_________________ Marieta - Gargarita-Ikebana-Gingasa
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 23 Iul 2014, 17:28 |
|
|
|
Este superba Madona ta, Dalina! Se vede ca ai pupat si aparatul sa faca fotografia frumoasa dar si mainele au pictat ca un inger pe panza. Pentru final facem si o trambulina numai sa iasa fotografia perfecta. Hi, hi, hi! Aripioare la ac! Pup cu drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 27 Iul 2014, 15:08 |
|
|
|
Dalina ai cusut mult. Chiar daca este modelul mare, tu avansezi foarte frumos. Pupici pentru tine si pentru bebelini.
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|