|
Acum este 30 Iul 2026, 19:44
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Cuibul pitigoilor - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 15 Iul 2014, 07:12 |
|
|
|
Foarte frumos se aseaza pe panza. Aripioare la ac, Ada-ELena!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
POPESCU AURA
|
Subiectul mesajului: Re: Cuibul pitigoilor - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 15 Iul 2014, 10:53 |
|
Membru din: 11 Iul 2012, 10:26 Mesaje: 2833 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Mult spor in continuare, Ada-Elena! Se contureaza foarte frumos.
_________________ Aura - Gargarita-Simfonia-Florilor-de-Camp
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Cuibul pitigoilor - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 17 Iul 2014, 22:14 |
|
Membru din: 21 Ian 2013, 21:14 Mesaje: 4001 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Ada-Elena, sa ai mult spor la realizarea pitigoilor si cuibusorului.
_________________ Oksanna - Gargarita-Pasarea-Paradisului
|
|
| Sus |
|
 |
|
SELARU IOANA
|
Subiectul mesajului: Re: Cuibul pitigoilor - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 18 Iul 2014, 12:58 |
|
Membru din: 02 Iul 2014, 14:22 Mesaje: 88 Locatie: Oneşti, jud. Bacău Nume forum:1
|
|
Abia astept sa-i vad gata sa-si zborul. Mult spor draga mea! Pup.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Cuibul pitigoilor - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 19 Iul 2014, 11:52 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Tare simpatici sunt pitigoii. Aripioare la ac iti doresc in continuare.
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Cuibul pitigoilor - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 19 Iul 2014, 18:04 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Ada-Elena finutul tau este tare frumos, iar tu il lucrezi cu spor mare. Abia astept sa conturezi si celelalte diagrame de aceea iti doresc mult spor. Cu drag,
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Irimia Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Cuibul pitigoilor - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 20 Iul 2014, 10:26 |
|
|
|
Finutul tau este foarte frumos si il conturezi destul de repede. Mult spor in continuare!
_________________ Frumusica - Gargarita-Frumusica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Cuibul pitigoilor - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 23 Iul 2014, 15:51 |
|
|
|
Mult spor in conturarea celor doi draguti pitigoi. Aripioare la ac, Ada-Elena! Pup cu drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ioan Ada-Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Cuibul pitigoilor - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 23 Iul 2014, 19:44 |
|
Membru din: 10 Feb 2014, 12:17 Mesaje: 5505 Locatie: Barlad Nume forum:1
|
|
Tocmai eu nu mi-am vizitat topicul de mult timp. Am gasit o multime de mesaje pentru care va multumesc mult. Urmatorul episod nu stiu cand va fi; ma simt cam depasita cu trei modele in lucru si as incerca sa termin unul dintre ele, ca sa raman doar cu doua. Sper sa aveti rabdare si sa ramaneti alaturi de mine. Va pup.
_________________ Ada-Elena - Gargarita-Zana-Fluturasilor-de-Soare Gargarita anului 2021
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Cuibul pitigoilor - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 23 Iul 2014, 20:45 |
|
|
|
Noi te asteptam Ada Elena si te sustinem atunci cand simti ca este mai greu. Stiu foarte bine ce inseamna sa ai mai multe modele in lucru deoarece si eu anul trecut am avut la un moment dat 4 sau 5 modele in lucru, toate mari si grele. Ajunsesem astfel sa nu mai simt placerea de a coase ci sa o simt mai mult ca pe o obligatie, o datorie de servici. Atunci am hotarat sa cos la un model pana il termin, iar la celelalte doar cat sa postez episodul de siguranta. Si acum mai am de terminat doua modele incepute de anul trecut. Te imbratisez cu mult drag si nu uita ca aici este o gradina plina de gargarite care te sustin si te vor sustine in continuare. Hai, Ada-Elena! Hai, Ada-Elena!
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|