Acum este 16 Iul 2026, 21:04

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 233 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Lena
MesajScris: 27 Iul 2014, 19:05 
Neconectat

Nume forum:1
Felicitari, Lena!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Oct 2014, 10:20 
Neconectat

Dragele mele, astazi sunt tare dezamagita, pur si simplu stau si ma intreb pana unde poate ajunge rautatea oamenilor. Dar sa va povestesc, cu scuzele de rigoare ca aduc aici un astfel de subiect, incerc doar sa gasesc putina consolare la voi. In urma cu cateva zile am postat pe contul personal intr-o retea de socializare ultima mea lucrare in materie de goblen, evident ca am dat si tag la contul rogoblen pe lucrare. Moderatorii contului au mai share-uit imaginea respectiva. Ei bine, nicio obiectie din partea mea, pana cand astazi am vazut cu stupoare niste comentarii extrem de rautacioase, care m-au ranit si care probabil ca vin de la niste oameni urati la suflet (imi asum ceea ce am scris). S-a comentat ca rama este urata - ceea ce nu m-ar fi deranjat, pentru ca nu contest gusturile nimanui, insa pe langa aceasta s-a mai spus si ca mocheta din spatele modelului este urata. Ma intreb oare chiar era nevoie de aceste obiectii? Fotografia este facuta pe jos pentru ca daca fotografiam sus pe perete stralucea blitzul aparatului in geam si nu s-ar fi vazut frumos deloc. Iar mocheta, poate ca nu este cea mai moderna, insa este din locul cel mai drag mie: casa parintilor mei. Iar rama, nu inteleg, toata lumea trebuie sa isi puna rama passepartout (asa cum sugera persoana respectiva in comentariu)? Voi de aici stiti ca ramele mi le fac bunicii mei din pensia lor mica, iar eu am toate modelele inramate astfel, chiar daca uneori poate nu sunt cele mai potrivite, pentru mine sunt speciale venind din partea lor. Poate ca de data aceasta, tot din cauza 'ne-talentelor' mele fotografice rama a iesit mult mai sclipicioasa in fotografie, si poate unii o considera chicioasa, insa este aceeasi ca la restul modelelor mele, si care mie imi place extrem de tare, si pe care o atarn cu mare drag pe perete.
Aduc si aici fotografia - pentru mine este o noua bijuterie adusa colectiei, de care sunt extrem de mandra. Asa ca, iat-o:

P.S. O sa va rog sa nu comentati la postarea respectiva, eu deja am rugat moderatorii sa nu imi mai share-uiasca fotografiile si nici eu nu le voi mai da tag pentru a oferi acelor gen de oameni ocazia sa imi amarasca sufletul. Si chiar daca am comentat, incercand sa 'atrag atentia' ca am fost ofensata prin acel comentariu, prefer sa ignor acea persoana si sa nu mai ofer ocazia sa se ajunga la astfel de situatii prin postarea imaginilor in locuri care nu sunt moderate cu atentie, unde sunt permise astfel de cuvinte jignitoare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Oct 2014, 11:15 
Neconectat

Draga mea Lena, parerea mea este ca nu trebuie sa pui la suflet aceste rautati.
Iti spun sincer: chiar admir ramele tale. Mie imi plac foarte mult acest gen de rame. Sunt deosebite.

Te pup cu mult drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Oct 2014, 19:52 
Neconectat

Frumoasa rama. Nu pune la suflet ce spun altii, nu se merita.
Felicitari!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Oct 2014, 22:14 
Neconectat

Draga Lena, oameni rai sunt peste tot. Important este sa nu lasam comentariile rautacioase sa ne afecteze. Nu le da aceasta satisfactie.
Am simtit dragoste si caldura in vorbele tale referitoare la bunici si parinti. Acelasi lucru se intampla si la mine, daca te uiti la mine in colectie, si goblenele mele au rama de lemn, cu pass tot din lemn alb, model vechi si care nu mai este la moda, dupa cum mi-au zis mai multe persoane. Am incercat sa inramez modern cateva modele, au iesit frumos, dar parca nu au acelasi farmec. Si ale mele sunt inramate de parintii mei si imi plac asa nespus de mult. Ce spun alte persoane rautacioase nu ma intereseaza. Asa sa faci si tu.
Te imbratisez si te felicit pentru frumoasele roze inramate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2014, 20:08 
Neconectat

Draga Lena, nu lasa sa te afecteze aceste cuvinte rautacioase. Goblenul este minunat, rama la fel.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Oct 2014, 14:16 
Neconectat

Draga Lena, felicitari pentru noile rame.
Sunt modele mai deosebite, dupa cum am vazut eu.
Te pup, draga mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2014, 18:13 
Neconectat

Felicitari, Lena! A razbatut parfumul rozelor din topicul tau.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Dec 2014, 10:27 
Neconectat

Fetelor, va multumesc, in primul rand pentru mesajele de incurajare si sustinere, care mi-au facut tare bine. Si va multumesc si pentru vizitele voastre in acest topic. Sper sa revin curand cu alte modele.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Dec 2014, 09:58 
Neconectat

Fetelor, am gasit astazi printre fotografii Zodia Berbec si mi-am dat seama ca nu am postat-o. Am gasit ca si solutie acest chenar, pe care mi l-a facut bunica mea. Tot asa o sa fac si la celelalte zodii ca sa existe o uniformizare. Iar la cealalta zodie o sa o rog sa imi arate cum l-a facut, pentru a face eu de acum inainte.

Sa aveti un weekend minunat, dragelor.
Va sarut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 233 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: