Acum este 10 Aug 2026, 18:16

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1841 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 185  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2014
MesajScris: 01 Aug 2014, 01:21 
Neconectat

Nume forum:1
Prezint finalul modelului Roze de catifea. In cadrul concursului am lucrat 165 cm2.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 09:47 
Neconectat

Draga mea, Dalina, am vazut ca m-ai trecut in pauza cu modelele, dar totusi nu sunt de acord cu decizia ta deorece aceeasi situatie s-a mai prezentat nu doar anul acesta, dar si anul trecut.

Luna aprilie:
gogu mimi-ovidia scrie:
Episodul de siguranta pentru Cina cea de taina.

Luna mai:
gogu mimi-ovidia scrie:
Episodul de siguranta pentru Cina cea de taina in mai.
Pup dulce.

Luna iunie:
gogu mimi-ovidia scrie:
Luna iulie:
gogu mimi-ovidia scrie:
Alina David scrie:
Draga Ovidia, nu doresti sa trec modelul Cina cea de taina in pauza, mai ales ca ai venit si cu episodul de siguranta pentru aceasta luna? Poate te razgandesti. Pana am raspunsul tau las rubrica in asteptare pana la sfarsitul lunii.
Si eu iti multumesc pentru sustinere.
Asta este doar un exemplu pe care l-ai luat chiar in considerare.
Eu nu doresc sa fac polemica, ci doar sa imi iei in considerare episodul de siguranta pentru luna iulie, fara a ma trece in pauza.

Aceeasi situatie este si la Lenuta, la Picuri de ploaie, - episodul de siguranta din mai este acelasi cu cel din iunie.
Anul trecut, la Alia, la Acapella, octombrie si noiembrie sunt la fel.
Si acestea sunt exemple pe care le-am intalnit la o cautare rapida pe forum. Sunt sigura ca mai sunt si alte situatii pe care eu nu le-am gasit.

Daca in discutia regulamentului pentru anul urmator, se doreste introducerea si acestei reguli, se va discuta atunci. Cu toate ca eu consider ca nu este necesara deoarece:
- episodul de siguranta certifica stadiul goblenului in luna respectiva pentru a nu exista dubiul ca a fost cusut inainte;
- episoadele intermediare certifica evolutia goblenului;
- episodul de siguranta poate fi considerat episod intermediar doar daca certifica evolutia modelului, dar nu este obligatoriu.

Cel putin eu asa am gandit regulamentul atunci cand a fost creat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 10:44 
Neconectat

Draga Ralu, iti multumesc pentru atentionare.
Inainte sa scriu in acest topic am verificat fiecare topic al modelului respectiv creat de gargarita participanta, chiar daca nu am reusit sa scriu in toate. Singurul la care vad ca nu am fost suficient de atenta este cel prezentat de tine.
Nu vreau sa ma disculp, intradevar este greseala mea. Promit ca data viitoare voi fi mai atenta, in primul rand pentru cele 99% din gargaritele care au adus episodul de siguranta cu ceva cusut.
Eu asa am inteles regulamentul si asa am sa-l aplic pana se va rezolva acest punct la care vad ca se creeaza interpretari:
Citat:
14. In cazul in care gargarita participanta ia o pauza la un goblen (poate doreste sa lucreze alt model, nu are timp sa lucreze goblen, etc.) are obligatia de a specifica acest lucru in topicul pentru concurs, astfel, vom evita descalificarile. Nu se accepta revenirea cu goblenul terminat. Cand gargarita participanta doreste sa reia lucrul la modelul respectiv are obligatia sa specifice acest lucru si sa posteze o imagine cu stadiul in care se afla goblenul in topicul pentru concurs (nu este obligatoriu sa fie episodul de siguranta, doar pentru a vedea de unde continua).
Multumesc tuturor participantelor pentru intelegere si daca va mai exista vreo greseala va rog sa ma atentionati.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 10:51 
Neconectat

Ok, Dalina, iti dau dreptate ca tu esti moderatorul concursului si tu il aplici asa cum l-ai inteles.
In cazul acesta, poti sa ma consideri descalificata din concurs daca nu imi iei in considerare episodul postat. Eu nu am cerut sa fiu pusa in pauza pentru ca eu am considerat ca era corect asa cum am procedat.
Daca nu ma descalifici, atunci nu este corect sa fie descalificate alte gărgăriţe care nu vor putea posta episodul de siguranta, ci este de ajuns sa le pui in pauza.
Eu oricum ma consider descalificata si crede-ma ca nu sunt suparata deloc pe tine.

O zi frumoasa iti doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 11:12 
Neconectat

Draga Ralu, nu esti descalificata si nici in pauza. Iti doresc spor la cusut in acesta luna. Te astept cu jumatate de model cusut, sa sti9i. Hi, hi, hi!

Incepand de astazi, doresc ca toate modelele postate cu elementul de siguranta al lunii, sa aiba macar o ata cusuta.
La modelele ce urmeaza sa fie trecute in pauza sa li se alature la comentariu si o imagine cu stadiul actual al lucrului.
Va multumesc pentru intelegere.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 11:19 
Neconectat

Va prezint situatia concursului in luna iulie.
Sper sa nu fi facut greseli prea mari. Daca totusi exista va rog sa ma atentionati ca sa le rectific.
Luna aceasta, cu parere de rau va scriu ca au existat si descalificari pentru neprezentarea episodului de siguranta. Acestea sunt la modelele: Ikebana cu flori exotice - Babutan Maria si Marie - Beiu Luidmila.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 11:20 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 11:21 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 11:25 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 11:27 
Neconectat

Vad ca ma gasesc implicata in aceasta discutie si ma vad obligata sa-mi scriu parerea.

Draga Dalina, eu nu vad nici o greseala in ceea ce am postat. Nu scrie nicaieri ca trebuie ca intre un episod de siguranta si altul sa fie o evolutie ci doar este obligatoriu pentru episoadele intermediare. Fapt care m-a facut sa nu mai numerotez ultimile episoade de siguranta postate (vezi topicul dedicat).
Daca nu m-am retras pana acum a fost pentru ca asa am cosiderat, dar am postat in fiecare luna episodul de siguranta conform regulamentului.
Din punctul meu de vedere nu am gresit cu nimic. Vreau sa-mi explici si mie baza pentru care este incorect ce am facut.

8. Episodul de siguranta: lunar, gargaritele au obligatia de a posta, in topicul de concurs si in topicul cu goblenul in lucru, un "episod de siguranta" si anume, un episod al fiecarui goblen inscris in concurs in care sa apara un obiect de siguranta, specificat de moderatoare la inceputul fiecarei luni. In caz contrar, modelul de goblen va fi eliminat din concurs, dar se va puncta pana la ultimul episod de siguranta postat. Pentru cazul in care mai este de lucru la acel model, va fi necesara reinscrierea lui in concurs, conform elementelor de siguranta ale lunii respective.

12. Episoadele intermediare pot coincide cu episoadele de siguranta.

Iar in regula 14 nu scrie ca daca nu am cusut o luna-doua etc. si am prezentat episodul de siguranta in topicul dedicat si in cel de concurs inseamna ca vreau sa intru in pauza. In momentul cand intru in pauza scriu si nu mai postez episodul de siguranta.

14. In cazul in care gargarita participanta ia o pauza la un goblen (poate doreste sa lucreze alt model, nu are timp sa lucreze goblen, etc.) are obligatia de a specifica acest lucru in topicul pentru concurs, astfel, vom evita descalificarile. Nu se accepta revenirea cu goblenul terminat. Cand gargarita participanta doreste sa reia lucrul la modelul respectiv are obligatia sa specifice acest lucru si sa posteze o imagine cu stadiul in care se afla goblenul in topicul pentru concurs (nu este obligatoriu sa fie episodul de siguranta, doar pentru a vedea de unde continua).

In acest caz pe mine ma retragi din concurs deoarece eu vreau sa ma supun acestei reguli fixata de tine atata timp cat nu este in regulament.

Va urez o zi buna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1841 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 185  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: