Acum este 10 Aug 2026, 18:22

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1841 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 185  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2014
MesajScris: 01 Aug 2014, 11:28 
Neconectat

Nume forum:1

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 11:31 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 11:53 
Neconectat

Draga Ovidia, nu eu am facut regulamentul. Nu stiu cum se intampla, dar mereu sunt interpretari.
Nu sunt singura moderatoare care vad episodul de siguranta ca o evolutie a modelului.
Cristina Ilina scrie:
Dalina, Ralu, imi spun si eu parerea. Eu consider ca pentru modelele la care nu reusim sa coasem nimic, avem pauza. Eu vad episodul de siguranta, ca un episod in care, fata de cel al lunii precedente, trebuie sa avem ceva cusut in plus.
Altfel nu ar mai exista pauza pentru modele.
Decizia iti apartine.
Iti doresc o zi frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 12:03 
Neconectat

Draga Dalina vezi bine in topice s-a discutat de episoadele intermediare nu de cel de siguranta. Faptul ca tu spui ca intre episoadele de siguranta trebuie sa fie o evolutie nu este in regulament. Episodul de siguranta este doar orientativ si obligatoriu o data pe luna, se poate lua in calcul sau nu, foloseste doar ca sa se vada ca nu trisam. In numarul minim de episoade trebuie sa existe o evolutie ca sa se vada practic ca tu l-ai cusut sau nu, ca pentru asta s-au inventat serialele.
In momentul cand am considerat ca nu voi mai reusi sa cos am cerut sa ma retrag, dar pana atunci am considerat ca sunt in concurs.
Pe mine ma retragi ca nu consider corect cum interpretezi. Nu m-am simtit in pauza atata timp cat am venit lunar cu episodul de siguranta corect.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 12:17 
Neconectat

Elementele lunii august:

Inscriere: un biletel cu textul "August 2014";
Element de siguranta: o floare.

Spor la lucru dragi gargarite!
Va rog sa specificati si pentru mine elementele de siguranta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 12:57 
Neconectat

Draga Dalina, pentru tine elementele de siguranta sunt:

Inscriere: un biletel cu textul August - numele goblenului
Element de siguranta: un biletel cu textul Vara capricioasa

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 13:06 
Neconectat

Draga Irela, iti multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 13:13 
Neconectat

Dragi gargarite,

Se pare ca nu ne simtim bine daca nu apar discutii in fiecare an la concursul de goblen.

Acum ca fosta moderatoare si ca participanta la concurs nu pot sa nu ma implic un pic in discutie cu urmatoarele puncte:

1. Imi puteti spune care este rostul regulei nr. 14 in regulament? De ce avem voie la pauza si nu s-a lasat sa se mearga cu acelasi stadiu la episoadele de siguranta pana la finalul concursului sau pana revenim din nou la model?

2. Eu ca participanta percep episoadele intermediare culorile terminate, alte gargarite poate le considera ca diagrame, etc. Daca intr-o luna nu am lucrat o culoare intreaga si postez episodul de siguranta cu jumatate de culoare, eu nu il consider si episod intermediar. Asa ca mi se pare normal sa apelez la pauza daca nu am apucat sa cos nimic la model.

3. Aceast incident mai mult ca sigur o sa aduca in discutie regulamentul, cu modificarea de rigoare. Si se ajunge la alte comentarii: ca de ce tot punem reguli peste reguli, ca aici este un loc unde vrem sa ne relaxam. Oare cine este de vina pentru asta?

In concluzie va rog sa respectam acele persoane care si-a rupt din timpul lor sa modereze, fara sa gasim motive sa le punem bete in roate sau sa le facem sa se simta prost. S-a deschis o discutie despre acest aspect unde au participat doar 2 persoane, restul nu au zis nimic. Oare este bine sa tratam cu indiferenta ceva ce ne intereseaza in mod direct si daca este ceva ce ne deranjeaza sa facem cat mai multa valva?

Imi cer scuze pentru lunga epistola, dar nu am putut sa nu comentez iar.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 13:56 
Neconectat

Rodic, eu sunt multumita ca ai intervenit, prefer o opinie contra decat nimic, asa cum ai scris si tu.

In primul rand, eu va invit sa recitiţi inceputurile regulamentului acestui concurs (in topicul "Nu incepem un nou concurs") pentru a va lamuri care a fost motivul introducerii episodului de siguranta si anume doar certificarea faptului ca goblenul a fost cusut in timpul real si nu inainte.

In legatura cu regula 14, ea s-a introdus pentru situatia in care stiu sigur ca pentru o anumita perioada nu voi lucra si pentru a nu inchide concursul, numara punctele, pe urma urmeaza reinscrierea, alta numaratoare si alta munca.
De asemenea, este un ajutor pentru cine pana la sfarsitul lunii nu a lucrat nimic, dar nici nu poate sau nu are posibilitatea de a posta episodul de siguranta asa cum este, fara un punct in plus.
Situatia mea si a Ovidiei, Lenutei, Alia (in concursul de anul trecut) si daca nu ma insel si a Clementinei (tot anul trecut) se refera la faptul ca nu ne-am considerat in pauza, ci in concurs, pana la sfarsitul lunii. Din pacate, ne-m trezit ca nu am reusit sa coasem nimic in luna respectiva, dar asta nu inseamna ca vreau sa intru in pauza. Eu nu cred ca daca cos 2 puncte se vor vedea sau vor face diferenta fata de luna anterioara. Ce fac in situatia asta? Intru in pauza, ca in luna urmatoare sa ies din pauza si tot asa?

Eu toata situatia asta o vad doar ca doua modalitati diferite de a justifica episodul de siguranta: ori il postezi asa cum este si ramai in concurs, ori intri in pauza.

Eu stiu ce inseamna moderarea acestui concurs si nici prin gand nu mi-ar trece sa pun bete in roate moderatorului sau sa il fac sa se simta prost. Doar ca nu se poate modifica regulamentul acum pentru ca asa a hotarat moderatorul, ci doar printr-o hotarare unanima, cum s-a mai procedat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 14:07 
Neconectat

Ca participanta la concurs si fosta moderatoare, la fel ca si Rodic, nu ma pot abtine sa nu-mi spun parerea.
Regulamentul intotdeauna va avea loc de interpretari, pentru ca nu se pot prezenta absolut toate situatiile care pot aparea in timpul anului. Totul depinde de noi sa nu dam curs discutiilor si sa pastram atmosfera placuta.
Asa cum au spus si celelalte fete, ce rost ar mai avea pauza daca putem posta episoadele de siguranta identice de la o luna la alta?
Citat:
In cazul in care gargarita participanta ia o pauza la un goblen (poate doreste sa lucreze alt model, nu are timp sa lucreze goblen, etc.) are obligatia de a specifica acest lucru in topicul pentru concurs, astfel, vom evita descalificarile.
Eu zic ca daca nu s-a cusut la acel model, cu siguranta nu s-a facut acest lucru din lipsa de timp, deci intr-un fel regulamentul prezinta si aceasta situatie.
Pauza la un model poate fi si de o luna, doua sau cat timp nu avem posibilitatea de a coase la acel model. Nu este un lucru imposibil sa scriem in topic cand intram in pauza si sa aducem o fotografie cand incepem sa coasem din nou. Dar oare este mai usor sa dam curs unor discutii?
Ralu, ma simt vizata in exemplele date de tine deoarece eram moderatoare in acea perioada. Recunosc ca nu am fost atenta si nu am verificat in momentul respectiv, dar acum trebuie sa cautam nod in papura?[quote]In acest caz pe mine ma retragi din concurs deoarece eu vreau sa ma supun acestei reguli fixata de tine atata timp cat nu este in regulament./quote]Ovidia eu zic ca ar trebui respectata decizia Dalinei, mai ales daca ne aducem bine aminte ca nu este singura data cand s-a modeficat regulamentul in timpul concursului. De ce trebuie sa sarim cu gura cand este mai usor sa respectam ceea ce se impune, pentru a ne fi noua mai bine?
Eu zic ca trebuie respectata orice decizie a moderatoarei, indiferent cine este, pentru ca aceasta si-a dedicat o buna parte din timpul ei pentru noi toate cele care participam la concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1841 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 185  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: