Acum este 10 Aug 2026, 18:21

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1841 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 185  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2014
MesajScris: 01 Aug 2014, 14:16 
Neconectat

Nume forum:1
Dalina, asa cum am specificat si conform regulamentului, te rog frumos sa ma retragi din concurs.
Iti multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2014, 15:15 
Neconectat

Cred ca nu ne intelegem. Eu intre timp am lucrat 2 cm, dar datorita marimii nu se vede si nu inteleg de ce pentru episod de siguranta ar trebui sa fac fotografie la toata panza.
Nu sunt de acord deoarece eu lunar mi-am adus episoadele de siguranta. Deci sunt in concurs numai cand anunt ca sunt in pauza si atunci nu sunt obligata in a posta pe cel de siguranta. Cand am vrut sa-l retrag am zis, dar cand il aveam in concurs. De ce trebuie sa spun ca este in pauza daca am postat episod de siguranta?
Daca lucrez sau nu, nu este important cat lucrez intre un episod de siguranta si altul deoarece el are scopul de verificare si poate sau nu intra la numaratoarea episoadelor intermediare minine obligatorii.
Episoadele care se repetau de siguranta nu le-am mai numarat. Si daca stau sa numar si facut raportul sunt mai multe decat cele minime.
Daca va uitati la mine in topic ar trebui sa vedeti ca nu am incalcat nici o regula si nici nu mi-am insusit puncte care nu sunt ale mele.
Nu vreau sa imi spuna nimeni ca am gresit cand nu este asa.
Faptul ca se modifica o regula nu-i nici o problema, dar sa fie modificata in regulament nu ca de astazi este asa si gata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Aug 2014, 11:42 
Neconectat

Parerea mea este ca prea se despica firul in patru pentru ca fiecare intelege regulamentul asa cum ii convine si ii este mai usor.
Pentru o perioada in care nu lucram nimic (chiar si de o luna) exista pauza, altfel nu mai vad rostul ei in regulament. Iar daca nu suntem in pauza, inseamna ca lucram la model astfel ca in mod sigur trebuie sa existe un minimum de evolutie intre episoadele de siguranta.
Aceasta este parerea mea, sper ca nu am suparat pe nimeni.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Aug 2014, 12:34 
Neconectat

Va reamintesc ca eu sunt in afara concursului de la 1 august.
Doar ca pe viitor, v-as sfatui sa se discute exact regulamentul si nu acuzatiile care nu au fost facute din partea mea. Eu am dat exemple pe care le consider corecte din punctul de vedere al regulamentului si nu am acuzat moderatoarea ca nu a fost atenta.
Nu pot accepta pauza la un model cand eu am postat episodul de siguranta pe luna respectiva, iar in regulament nu scrie nicaieri ca trebuie sa existe diferenta intre episoadele de siguranta. Mai simplu decat atat, nu vad citirea regulamentului.
Daca doriti modificarea regulamentului, aceasta modificare se discuta in topicul separat si se aproba prin chestionar colectiv si nu pentru ca a decis moderatorul de la o zi la alta, altfel minim la 3 luni fiecare modifica cum vrea regulamentul.
Eu nu sunt suparata nici pe Dalina si nici pe voi, doar trista pentru ca m-am simtit foarte atacata personal prin cuvintele voastre.

Dalina, te rog sa ma consideri descalificata deoarece am inteles ca nu te-am convins ca am dreptate si nu as putea suporta o favoare deoarece ma consider egala cu gărgăriţele descalificate prin lipsa episodului de siguranta.

Monica, imi cer scuze pentru tot.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Aug 2014, 15:23 
Neconectat

Dalina, aduc finalul la Popasul copiilor. Am lucrat in cadrul concursului 400 cm2.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Aug 2014, 20:59 
Neconectat

Imi pare rau ca in timpul mandatului meu s-a ajuns la o discutie in contradictoriu.
Avand in vedere ca toate gargaritele care au dorit sa participe la discutie (foste moderatoare) au sustinut acelasi lucru ca si mine, consider ca nu am modificat regulamentul cum am vrut eu, doar l-am interpretat corect.
Daca se considera necesar se poate propune si discutarea regulamentului in topicul Nu incepem un nou concurs?. Prefer ca acest regulament (si asa destul de stufos) sa nu fie transformat intr-un Cod de procedura civila, pentru ca intr-o buna zi ne vom trezi ca este o adevarata lege si tot vor exista si atunci interpretari.
Ralu si Ovidia, am notat dorinta voastra de a va retrage din concurs. Daca doriti sa punctez modelele cu care ati participat in cadrul concursului, va rog sa postati imaginile aferente si sa scrieti numarul de puncte lucrate.
Va doresc un sfarsit de saptamana linistit.

Monica, imi cer scuze pentru toate problemele create.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Aug 2014, 21:12 
Neconectat

Georgia, pentru finalul modelului Popasul copiilor primesti 400 puncte. Felicitari!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Aug 2014, 21:15 
Neconectat

Elza, in tabel la modelul Lacrima cu mir, ti-am dat mai mult de lucru. Imi cer scuze.
Am modificat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Aug 2014, 21:15 
Neconectat

Multumesc, Dalina.

Doresc sa ma inscriu cu Iarna albastra. Modelul are 660 cm2. Am de postat 11 episoade intermediare.

Episod de siguranta pentru luna august:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Aug 2014, 21:27 
Neconectat

Georgia, inscrierea pentru modelul Iarna albastra, este corecta. In cadrul concursului ai de lucrat 660 cm2 si de postat 11 episoade intermediare.
Am notat si episodul de siguranta.
Spor la lucru!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1841 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 185  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: