|
Acum este 16 Apr 2026, 01:39
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 09 Mar 2010, 13:57 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9054 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Sincere felicitari, Alexa, si tuturor viitoarelor mamici!
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 09 Mar 2010, 14:23 |
|
Membru din: 20 Feb 2009, 08:25 Mesaje: 440 Locatie: Moreni, Dambovita Nume forum:1
|
|
Bun venit in clubul nostru, Alexa. Vad ca ne inmultim pe zi ce trece. Pupici si sanatate.
_________________ Lenus - Gargarita-Ingerul-de-langa-noi
|
|
| Sus |
|
 |
|
Stefania Crudu
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 21 Mar 2010, 15:28 |
|
|
|
Mamici, ce mai fac ale voastre burtici?
Va doresc sa va creasca frumos si sanatos micutii.
_________________ Stefania - Gargarita-Floare-de-liliac
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 21 Mar 2010, 15:46 |
|
|
|
Ma intrebam si eu acelasi lucru, Stefania. Pe Nico nu am vazut-o prin gradina, sa ne asteptam la o surpriza?
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 21 Mar 2010, 22:07 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9054 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Si eu ma gandeam zilele trecute, ca Nico, nu prea mai zboara pe aici . Sper sa fie totul bine, si sa ne dea cat mai curand noutati placute.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sandulesei Oana
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 22 Mar 2010, 08:17 |
|
Membru din: 01 Feb 2007, 17:52 Mesaje: 2444 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
A mea este bine, e tot mai rotunda si mai greu de "manevrat". Piticeii sunt destul de activi, abia astept o noua ecografie sa vad ce mai fac.
Tuturor viitoarelor mamici, dar nu doar lor, un pup mare si o calda imbratisare.
Cu drag,
_________________ Oana - Gargarita-Floare-Calatoare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 22 Mar 2010, 22:18 |
|
|
|
Gata, Gargaritelor, am revenit. Inca nu s-a intamplat minunea, dar nu mai e mult. Daca nazdravanul nu se grabeste, in jur de 10 aprilie va veni pe lume. E bine si el si mama lui care se misca din ce in ce mai greu. Vorba Oanei, a devenit cam greu de manevrat burtica. Alexa, ne-ai adus o veste minunata. Sper ca sarcina sa decurga cat mai usor si sa ne aduci vesti bune. Pupici pe burtici, dragi viitoare mamici.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 22 Mar 2010, 23:40 |
|
|
|
Nico, imi face placere sa aud ca totul decurge bine. Dar am o mica curiozitate, viitoare mamici. Ce nume ati ales pentru minunile voastre? Bineinteles daca se poate sti.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 22 Mar 2010, 23:55 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Ma bucur mult, Nico ca esti bine. Citind randurile cu curatenia generala, mi-am amintit de mine, acum 16 luni cand doctorul imi spusese "Fa un pic de scari, in sus si in jos, poate te ajuta sa nasti in timp". Eu in schimb m-am apucat de curatenie, asa ca sa las casa curata, in caz ca plec la spital. Am trebaluit toata ziua, iar seara, obosita si un pic dezamagita ca nu s-a intamplat nimic, mi-am facut un dus si m-am bagat in pat. Iar la 12 noaptea, hop si bebita cu primul semn: s-au rupt apele. Dupa 17 ore de travaliu cu peripetii si fara forta, am nascut fericita.
Asa ca, Nico, odihneste-te cat mai poti ca iti va prinde bine. Nastere usoara iti urez.
Pupici dulci
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Raluca Popa
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 23 Mar 2010, 22:39 |
|
|
|
Nico, la tine a inceput sa se manifeste instinctul de cuibusor. Fiecare femeie, cand simte ca se apropie termenul limita, vrea sa aiba totul pregatit ca sa primeasca minunea cum se cuvine. Imi amintesc de ultima mea zi cu burtica; am vrut sa am totul curat, sa gatesc insa abia m-am apucat de treaba si a trebuit sa merg la maternitate, la Marea Intalnire cu Eliza. Lauras, tu ce mai faci, cum te simti? Nu te-am mai vazut de multisor prin Gradina. Multa sanatate, burticilor.
_________________ Raluca - Gargarita-Curcubeu
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|