|
Acum este 16 Iun 2026, 17:02
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Cars - goblen lucrat de Nico Scris: 31 Aug 2014, 22:38 |
|
|
|
Aripioare la ac!
Cu drag,
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Cars - goblen lucrat de Nico Scris: 02 Sep 2014, 14:37 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Draga Nico, multumesc pentru floricica. Felicitari pentru reusita la examen. Iti doresc mult spor si timp liber. Te imbratiseaza,
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Butnariu Veronica
|
Subiectul mesajului: Re: Cars - goblen lucrat de Nico Scris: 09 Sep 2014, 20:42 |
|
Membru din: 08 Mar 2012, 19:32 Mesaje: 6075 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Nico, ce mai face masinuta ta? Este pregatita de o cursa? Spor la lucru!
_________________ Vero - Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate Gargarita anului 2019
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Antoaneta Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Cars - goblen lucrat de Nico Scris: 12 Sep 2014, 11:28 |
|
Membru din: 02 Apr 2005, 00:09 Mesaje: 1559 Locatie: Buzau Nume forum:1
|
|
Draga Nico, eu cred ca stiu cine se va bucura cel mai mult de aceasta minunatie de masina. Parca il si vad pe baietelul tau nerabdator sa-si impodobeasca a lui camera cu McQueen. Baietelul meu este mai mare si m-am gandit ca o sa fie prea mare pentru acest model pana l-as termina asa ca nu mi l-am cumparat, dar cred ca al tau este in culmea fericirii. Felicitari si aripioare la ac in continuare!
P.S. Am citit ceva de un examen mai sus. Daca ai avut examen pe 27-29 august, ca si mine, inseamna ca am fost in Bucuresti in acelasi timp, dar din pacate nu am stiut. Asa este sau ai sustinut examenul in alta parte?
_________________ Antoaneta - Gargarita-cu-Lipici-la-Pisici
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Cars - goblen lucrat de Nico Scris: 12 Sep 2014, 12:41 |
|
Membru din: 07 Dec 2011, 21:29 Mesaje: 7490 Locatie: Mangalia Nume forum:1
|
|
Nico, mult spor la finalizarea minunatei masinute rosii! Mai ales ca este asa de asteptata de micutul sofer. Pupici, draga mea.
_________________ Gigik - Gargarita-de-la-Malul-Marii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Cars - goblen lucrat de Nico Scris: 13 Sep 2014, 12:28 |
|
|
|
Dragi gargarite, va multumesc pentru vizita si pentru cuvintele frumoase. Antoaneta. Si Gigik, intr-adevar Alexandru este foarte incantat si abia asteapta sa o finalizez. I-am promis ca pana la Craciun o va avea inramata. Sper sa ma pot tine de cuvant. Antoaneta, si eu tot gradul II, dar la Bacau. Am citit in alt topic ca l-ai luat cu brio. Felicitari! Si eu. Sincer, mi s-a luat o piatra de pe inima. Stresul a fost foarte mare. Cred ca niciodata nu am avut chiar asa emotii mari. Probabil si pentru ca a fost vorba de trei ani de munca care s-ar fi dus pe apa sambetei.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Cars - goblen lucrat de Nico Scris: 13 Sep 2014, 12:31 |
|
|
Si un nou episod: 
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vasilescu Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Cars - goblen lucrat de Nico Scris: 13 Sep 2014, 12:32 |
|
Membru din: 28 Dec 2012, 10:08 Mesaje: 3772 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Se contureaza frumos. Cu siguranta vei reusi sa termini pana la Craciun. Mult spor in continuare! Cu drag,
_________________ Adria - Gargarita-Gherbera-de-Cristal
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Antoaneta Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Cars - goblen lucrat de Nico Scris: 13 Sep 2014, 14:25 |
|
Membru din: 02 Apr 2005, 00:09 Mesaje: 1559 Locatie: Buzau Nume forum:1
|
|
Felicitari si tie si pentru rezultatul la grad si pentru noul episod care este incantator. Asteptam si noi finalul alaturi de cel mic.
_________________ Antoaneta - Gargarita-cu-Lipici-la-Pisici
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Cars - goblen lucrat de Nico Scris: 13 Sep 2014, 17:50 |
|
Membru din: 21 Ian 2013, 21:14 Mesaje: 4001 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Nico, felicitari atat pentru masinuta cat si pentru gradul care ti-a luat o piatra de pe inima. Sporul sa fie cu tine si sa reusesti inainte de Craciun sa agatati tabloul pe perete ca sa ii faci o bucurie copilului tau. Aripioare la ac!
_________________ Oksanna - Gargarita-Pasarea-Paradisului
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|