|
Acum este 10 Aug 2026, 18:11
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
POPESCU AURA
|
Subiectul mesajului: Re: Misterele gradinii Scris: 26 Noi 2014, 11:22 |
|
Membru din: 11 Iul 2012, 10:26 Mesaje: 2833 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Lena, banuiesc ca acum nu pot reveni cu o noua postare pentru a modifica. Nu a fost specificat de la inceput ca trebuie numele florii la singular. Iar referitor la floarea de camp eu am considerat ca poate fi luat in considerare, vad ca tu ai gandit altceva.
_________________ Aura - Gargarita-Simfonia-Florilor-de-Camp
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Misterele gradinii Scris: 26 Noi 2014, 11:26 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Aura, eu nu vreau sa creez discutii. Adelina poate sa decida daca au fost bine mentionate (si exemplificate) cerintele indiciului. In cazul in care se decide ca cerintele nu au fost in ordine, punctele revin primei care a raspuns corect, adica Adelinei. Te pup.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Misterele gradinii Scris: 26 Noi 2014, 11:27 |
|
|
|
1. Roza - Rondelul rozelor 2. Panseluta - Leagan de panselute 3. Lalea - Pervaz cu lalele 4. Orhidee - Ikebana cu orhidee 5. Mac - Surasul macilor 6. Anemona - Parada anemonelor 7. Liliac - Leagan cu liliac 8. Toporas - Pahar cu toporasi 9. Primula - Cosulet cu primule 10. Rochita randunicii - Rochita randunicii 11. Clematita - Rochita clematitei 12. Ghiocel - Ghiocei 13. Lotus - Ikebana cu lotus 14. Frezie - Ikebana cu frezie rosie 15. Strelitzia - Strelitzia si crini 16. Crizantema - Somnoroase crizanteme 17. Muscata – Muscate 18. Albastrea - Albastrele 19. Floarea soarelui - Ikebana cu floarea soarelui 20. Anemona - Anemona alba 21. Gerbera - Unica gerbera rosie 22. Cala - Triptic cu cale 23. Margareta – Vas cu margarete 24. Iris – Iris galben 25. Crin – Crini si trandafiri
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
POPESCU AURA
|
Subiectul mesajului: Re: Misterele gradinii Scris: 26 Noi 2014, 11:28 |
|
Membru din: 11 Iul 2012, 10:26 Mesaje: 2833 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Nici o problema, Lena. Am spus ce am gandit, referitor la cerinta. Cu siguranta punctele revin Adelinei. Va pup.
_________________ Aura - Gargarita-Simfonia-Florilor-de-Camp
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Misterele gradinii Scris: 26 Noi 2014, 11:29 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Lena, pana acum nu primeste nimeni punctele. Nu din pricina numelui florii dat la singular sau plural, care poate fi oricum nespecificat in enunt, nu din pricina florii de camp, a florii de maces, care totusi mi se par corecte, ci a faptului ca in enunt este cerut ca floarea sa se regaseasca in titlul goblenului.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Misterele gradinii Scris: 26 Noi 2014, 11:33 |
|
|
|
Sa exemplificam pe rand. Eu nu am tinut cont de regula ca numele florii sa se regaseasca in titlu. Irela, acelasi lucru, cu floarea de cires, care pentru mine este tot o floare, doar ca nu este in titlu. Aura ai repetat de doua ori cuvantul toporasi. Rodic ai repetat de doua ori cuvantul anemona.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Misterele gradinii Scris: 26 Noi 2014, 11:34 |
|
|
|
Lena, este in ordine?
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Misterele gradinii Scris: 26 Noi 2014, 11:36 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Da, Adelina, este in ordine. Asta vroiam sa scriu si eu, dar de fiecare data cand apasam Trimite, mai aparea un mesaj.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Misterele gradinii Scris: 26 Noi 2014, 11:45 |
|
|
|
Fetelor, eu in 5 minute trebuie sa plec in pauza de masa. Adelina, pot sa te las pe tine sa moderezi raspunsurile? Oricum, am vazut ca ai un spirit de observatie mai bun decat al meu. Te pup.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Misterele gradinii Scris: 26 Noi 2014, 11:47 |
|
|
|
Ma faci sa zambesc cu spiritul de observatie. Da Lena. Astept eu raspunsul corect. Pupici si pofta buna.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|