Acum este 16 Iun 2026, 11:55

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 252 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cuviosul Arsenie Boca - goblen cusut de Simona si Claudia
MesajScris: 09 Dec 2014, 16:54 
Neconectat

Nume forum:1
Draga Monica, nu am indraznit sa postez mesaje aici.
Dar de la prima fotografie pana la ultima am fost surprinsa, placut surprinsa.
Si impresionata. Pana la lacrimi.
Dar cuvintele s-au scurs impreuna cu lacrimile. Lacrimi de bucurie, lacrimi de admiratie, lacrimi pe care le-am lasat sa curga in voie ca omagiu pentru tenacitatea, lupta si mai ales izbanda adunate intr-o singura fiinta.
Dar nu am mai reusit sa las o urma, un mesaj, un gand pentru doamna Ionela.
Nici acum nu sunt mai putin impresionata. Dar trebuie sa scriu acest mesaj.
Din respect.
Pentru zana Monica, pentru Admina, pentru prietena noastra, doamna din Craiova care ne tine la curent cu vestile, pentru doamna Ionela.
Stimate doamne, va rog sa primiti cate o imbratisare calda si plina de respect.
Alaturi de un fulg de floare mov care sa va mangaie sufletele si sa va aduca bucurii.
Va multumesc fiecareia in parte.
Cu drag,

Irela, tu ai fost Mos Neculae pentru Ionela. Am frisonat cand am realizat in ce zi a primit ea vestea, frisonez si acum cand realizez cat de mult conteaza un gest ca cel facut de tine. Ma rog sa primesti tu si cei dragi tie doar prinoase de sanatate si impliniri pentru bucaria adusa acestei femei atat de incercata de viata.
Sa stii ca nu mi-am putut stapani lacrimile cand am citit cuvintele tale, pe care ne-ai rugat sa le scriem pe cardul pentru Ionela:
Respectul, admiratia si consideratia pentru un luptator adevarat m-au determinat ca in prag de Craciun, din inima Ardealului, sa daruiesc o farama de bucurie, sa aduc intr-un suflet mare o clipa de fericire.

Multumesc doamna Ionela ca m-ati invatat ca nu exista decat invingatori.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Cuviosul Arsenie Boca - goblen cusut de Simona si Claudia
MesajScris: 09 Dec 2014, 20:46 
Neconectat

Multumesc mult draga Monica!
Nu o sa justific multumirea. Doar iti multumesc.

Doamna Ionela si eu va iubesc pe dumneavoastra.
Urarile pe ca mi le-ati adresat fac mai mult decat toate darurile pe care le-am primit sau o sa le primesc.
Dumnezeu sa va dea putere.
Va rog sa nu va lasati niciodata invinsa.
M-ati invatat ca vointa, respectul de sine, autodepasirea, pot sa faca mai mult decat mintea umana poate sa realizeze.
Prin intermediul dumneavoastra, o sa fac tot posibilul sa imi demonstrez, sa demonstrez tuturor ca se poate.
Va imbratisez cu toata dragostea si va doresc ca Mantuitorul sa va calauzeasca spre mai mult, spre mai bine, spre mai frumos.
Va doresc sarbatori fericite, impliniri si belsug.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Dec 2014, 22:03 
Neconectat
Site Admin

Ionela lucrand.
Sa stiti ca eu nu am aceasta viteza la lucrat goblen desi am la activ cateva zeci de goblenuri lucrate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Dec 2014, 22:09 
Neconectat
Site Admin

Irela, uite ce spune prietena noastra de la Craiova (cea care ne-a tinut la curent cu evolutia lucrului Ionelei), referitor la darul tau atat de dorit si binevenit pentru Ionela: Acesta magie a fost mijlocita de Parintele Arsenie, Sfantul Ardealului.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Dec 2014, 22:30 
Neconectat

Tot ce am vazut aici este o adevarata si inteleapta poveste de viata.
De multe ori ma gandeam, mai ales dupa ce intalnesc cazuri mai speciale, de ce uneori suntem tristi si ne tot plangem ca ne lipseste ceva, sau ca nu avem un lucru material, in timp ce unele persoane slavesc si se bucura de tot ce au, isi duc crucea cu demnitate, au o vointa de fier si sunt niste luptatori convinsi, incat nimeni si nimic nu ii poate opri din drumul lor, oricat de multe obstacole ar avea.
Multa sanatate doamnei Ionela si sa ne bucure cu lucrarile ei minunate.
Irela, felicitari pentru gestul frumos.
Monica, pot sa iti spun ca ai un rol important pentru ca fiecare isi are rolul lui.
Imi pare bine ca va cunosc si ma bucur ca de fiecare data am cate ceva de invatat de la fiecare.
Va imbratisez cu drag si sa nu uitati sa zambiti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Dec 2014, 13:49 
Neconectat

Va felicit din tot sufletul dragi gargarite pentru realizarea voastra.
Felicitari draga Irela pentru un gest nobil de la un suflet nobil.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Dec 2014, 16:01 
Neconectat
Site Admin

Oksanna, rolurile noastre in viata sunt nesemnificative uneori, fata de scopul final.
Citat:
De multe ori ma gandeam, mai ales dupa ce intalnesc cazuri mai speciale, de ce uneori suntem tristi si ne tot plangem ca ne lipseste ceva, sau ca nu avem un lucru material, in timp ce unele persoane slavesc si se bucura de tot ce au, isi duc crucea cu demnitate, au o vointa de fier si sunt niste luptatori convinsi, incat nimeni si nimic nu ii poate opri din drumul lor, oricat de multe obstacole ar avea.
Uite mai jos, modelul despre care vorbesti.

Irela, m-a emotionat gingasia Ionelei cand iti multumeste.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Dec 2014, 20:35 
Neconectat

Nu pot sa spun decat ca va multumesc ca existati si ca ne faceti partase la aceste minuni.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Dec 2014, 21:12 
Neconectat
Site Admin

Nico, scriu si eu precum prietena mea de la Craiova (as putea spune ingerul de la Craiova): Cuvintele sunt de prisos.

Draga mea, Monica,

Cuvintele sunt de prisos.
Un subiect deosebit care iti ramane in amintire. Lasa in urma multe intrebari.
Iti multumesc pentru acesta poveste frumoasa de iarna in care am fost si spectatori si actori.
Pentru mine a fost o magie, un basm, o sceneta regizata de Dumnezeu si pusa in scena de noi, actori si spectatori in acelasi timp.
Elvira

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Dec 2014, 15:06 
Neconectat

Îmi închipui bucuria doamnei Ionela.
Admin scrie:
Cuvintele sunt de prisos.
Atât pot spune doar. Felicitări!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 252 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: