|
Acum este 05 Iun 2026, 10:06
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Craciun fericit! Scris: 26 Dec 2014, 14:50 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Craciun fericit, scumpele mele gargarite. Sa fiti iubite, fericite si implinite. Sa fiti mereu inconjurate de lumina si bunatate si gandurile bune sa va urmareasca mereu. Un Craciun fericit si binecuvantat sa aveti acum si mereu. Pupici pe inimioare.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicolae Orban
|
Subiectul mesajului: Re: Craciun fericit! Scris: 26 Dec 2014, 19:15 |
|
|
|
Fie ca Sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste. Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!
_________________ Nic - Eu si Gargarita mea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Craciun fericit! Scris: 26 Dec 2014, 22:02 |
|
|
|
A venit vremea colindelor (sau a trecut oare deja?), vremea bucuriei in special a copiilor care il asteapta tremurand de emotie pe Mos Craciun, dar si a familiei reunite cand minunea nasterii Mantuitorului Iisus cuprinde sufletele si le innobileaza. In aceasta zi sfanta de Craciun, sa pastram gandurile bune si frumusetea sufletului ce straluceste in fiecare dintre noi. Fie ca magia sarbatorilor de iarna, cu zvon de cantece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. Craciun fericit!
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Craciun fericit! Scris: 27 Dec 2014, 10:09 |
|
Membru din: 01 Iun 2011, 15:26 Mesaje: 5624 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Dragele mele prietene, sunt cu gandul la voi, la anul frumos ce l-am avut impreuna. Va doresc liniste sufleteasca, pace, multa bucurie alaturi de familie si prieteni. Sarbatori fericite!
_________________ Elza - Gargarita-Roua-Diminetii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Rosculet Adnana
|
Subiectul mesajului: Re: Craciun fericit! Scris: 28 Dec 2014, 10:01 |
|
|
|
Deasupra lumii, la marginea istoriei, in locul in care clipa s-a furisat printre firele de iarba, se naste Speranta, clipa ce nu da socoteala timpului, in care te rogi in soapta, dincolo de noapte, catre o zi in care descoperi uimit ca a venit din nou ''Craciunul". Va doresc sarbatori fericite impodobite cu har si cu speranta.
_________________ Adnana - Gargarita-Mereu-Primavara
Nu ma jeli, nu sunt un mit, sunt doar un inger fericit.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Craciun fericit! Scris: 28 Dec 2014, 14:16 |
|
|
|
Va doresc sarbatori linistite si fericite alaturi de cei dragi.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tacutu Ileana
|
Subiectul mesajului: Re: Craciun fericit! Scris: 25 Dec 2025, 07:11 |
|
|
|
Draga Monica si dragi gargarite, vă doresc un Crăciun magic si binecuvântat, alături de cei dragi, iar Noul An să vă aducă multa sanatate si împlinirea tuturor dorintelor. Crăciun fericit! La multi ani, 2026! Cu drag,
_________________ Leana - Gargarita-Cununa-Spicelor-de-Grau
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|