|
Acum este 16 Iun 2026, 07:52
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Gradina fermecata Scris: 15 Mar 2010, 20:45 |
|
|
|
Priviri ascunse Poveste fara sfarsit
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Gradina fermecata Scris: 15 Mar 2010, 21:47 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Anca, Priviri ascunse l-am scris eu la pagina 4. Imi pare rau pentru tine.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Gradina fermecata Scris: 16 Mar 2010, 09:52 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Alia, ai dreptate, acest nume exista deja. Imi cer scuze pentru intarziere, dar de ieri dupa-amiaza mi-a fost imposibila accesarea site-ului. Nu stiu de ce, poate era net-ul meu lent.
Anca, imi pare rau, esti descalificata pentru acest concurs si pentru urmatorul de acest gen.
Pupici dulci
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Gradina fermecata Scris: 16 Mar 2010, 10:33 |
|
|
|
Stiti ce spune Claudia, cand greseste? Mami, am gresit, te rog sa ma ierti. Si stiti ce voi spune eu acum ca am gresit? Gargaritelor, am gresit, va rog sa ma iertati. Neatentia se plateste. Ce bine ca este cineva care ne trage de maneca cand gresim!
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Gradina fermecata Scris: 16 Mar 2010, 10:37 |
|
|
|
Anca, mi-e imi pare rau ca nu concurezi alaturi de noi, iar de iertat nu este nimic de iertat. Din contra este de laudat creativitatea, iar cand se intampla sa apara acelasi nume, consider ca este normal, doar suntem gargarite-surioare, uneori suntem toate intr-un gand.
Pupici dulci
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Gradina fermecata Scris: 16 Mar 2010, 12:45 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Ralu, stop concurs.
Multumesc mult pentru ajutor.
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Gradina fermecata Scris: 16 Mar 2010, 12:55 |
|
|
|
Neacsu Aurelia Georgiana Doamna misterioasa Mister Poarta Raiului Leonte Elena-Iuliana Te-astept, iubite! Pas spre rai Dragut Raluca Poarta spre paradis Domnisoara in roz Farmecul trandafirilor Miros imbietor Chemarea dragostei Oaspete gingas Adiere Vestitoarea primaverii Tanasa Clementina Poarta spre fericire Gradina visurilor In cautarea fericirii Tainele gradini Tainele gradini fermecate Haralambie Mirela Adriana Armonie in roz Fereastra spre vis Magia roz Magia trandafirilor Patrascu Lenuta Intre vis si realitate Balasko Adriana Te astept sa vii! Nerabdatoare, te astept! Misterioasa asteptare Olariu Ioana In asteptarea cavalerului inimii Apusul sperantei Parfum si mister Gradina intalnirilor secrete Costea Andreea Georgiana Fuga inocentei Fuga fecioarei Fugind de iubire In asteptarea petitorului Joaca de-a v-ati-ascunselea Emotii Suflet emotionat Tanara si nelinistita Gliga Tita Undeva in zare Amor pierdut Martin Carmen Taina trandafirului Ionita Victorita Poarta spre lume Balan Daniela Gradina Edenului Poarta spre Eden Poarta Edenului Popescu Elena Salasul iubirii Locul secret Printesa rozelor Zana rozelor Amor si roze Popescu Alexandra Parfumul din gradina fermecata Inocenta in gradina fermecata Casilda si gradina fermecata Dumitrovici Vasilica Viorica Privind rasaritul Rasarit de speranta Dimineata de dupa amor Soare Iuliana Asteptare Nerabdatoare Portita secreta Curiozitate Nelinistita Ganea Alina Priviri ascunse Milos Cosmina Elena Intrarea in paradis Raiul trandafirilor Trandafiri in rai Trandafiri in paradis Neacsu Alina Asteptand iubire In asteptarea iubirii Tanara din gradina Tanara in roz Gradina asteptarii In cautarea iubirii Chemarea iubirii Gradina iubirii Dobroica Ana Gradina secreta Enache Mihaela-Ema Poarta fermecata
Sunt descalificate: Perhinschi Anca Stoicescu Steluta Albei Adina Tereza
Daca sunt probleme, avizati-ma. Succes tuturor!
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Gradina fermecata Scris: 16 Mar 2010, 13:02 |
|
|
|
Raluca la mine nu apare o denumire.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Gradina fermecata Scris: 16 Mar 2010, 13:14 |
|
|
|
Asa este, Clementina.
Tanase Clementina Gradina si mister
Pupici dulci
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Gradina fermecata Scris: 22 Mar 2010, 16:50 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Titlul ales este Poarta tainica, unde tainic are inteles de secret, misterios, ezoteric, tăinuit, enigmatic, necunoscut, ascuns, dosnic. Cred ca cel mai aproape de ceea ce am vrut sa exprimam este Portita secreta , titlu ales de Iuliana (Soare). Ralu, multumesc mult pentru ajutor.
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|