Acum este 12 Iun 2026, 17:53

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 365 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 37  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Laura
MesajScris: 22 Mar 2010, 22:43 
Neconectat

Nume forum:1
Laura, iti zambesc, draga prietena. Faptul ca am vesti de la tine aduce o caldura aparte zambetului meu. Este caldura ce o emana sufletul tau cald. Te imbratisez si sunt sigura ca Laura face o minune.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Mar 2010, 23:24 
Neconectat

Vezi cate minuni face Laura noastra draga, Mona!
Si eu cand am intrat pentru prima data pe forum, a fost primul topic pe care l-am deschis si unde m-a intampinat imbratisarea si zambetul Laurei care te molipseste si nu poti sa-l refuzi, ci numai sa-l primesti ca la randul tau sa-l daruiesti.

Iar adevarata primavara, a venit odata cu zambetul si imbratisarea plina de iubire a Laurei care face o minune.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Laura
MesajScris: 31 Mar 2010, 19:29 
Neconectat

Popescu Alexandra scrie:
Laura, sunt alaturi de tine. Cand iti va fi greu gandeste-te la cate zambete ai impartit tu aici.
Un pupic dulce, un zambet si o imbratisare mare pentru tine, draga mea, Laura.
Si tine minte: Dumnezeu va avea grija de tine si totul va fi bine.
Eu o sa astept cuminte revenirea ta.
Draga mea, Alexa, am ales sa va raspund la fiecare, in intermezzo dintre doua sfarseli fizice. O fac pe rand si cu toata fiinta mea.
Observ ca la tine Dumnezeu va avea grija de tine si totul va fi bine, a functionat. Ma bucur pentru mugurele de sase saptamani ce vrea sa-i devina tovaras de joaca lui Toni. Sa fie in ceas bun!
Sigur imbratisarea ta a contat si conteaza, asa ca ti-o inapoiez alaturi de un zambet mare pentru tine, pentru Toni si pentru muguras.

Ca nu culegem flori si nu zambim,
Noi, care, atat de repede, murim.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mar 2010, 19:52 
Neconectat

Iti multumesc din suflet Laura mea draga.
Imbratisarea ta mi-a prins tare bine.
Cuvintele tale mereu au fost balsam pentru inima mea.
Eu sunt sigura ca tu ajutata de Doamne Doamne vei face o minune mare.
Laura, doresc sa fie cat mai aproape momentul in care la sfarsitul postarii tale sa te semnezi Laura a facut o minune. Si acest moment sunt sigura ca va veni cat mai repede.
Te imbratisez si iti zambesc asa cum m-ai invatat tu, draga Laura.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mar 2010, 20:01 
Neconectat

Si iti ofer zambetul meu cel mai de pret.

Si acum te las ca fug repede sa facem rugaciunea, ca ma striga Tony.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mar 2010, 20:08 
Neconectat

Sorescu Minerva scrie:
Laura, iti multumesc si-mi cer iertare daca ti-am adus lacrimi de suferinta. Crede-ma, nu acesta a fost mesajul meu.
Nu am suficient timp pentru ati raspunde printr-o disectie, asa cum ai facut tu.
Pot spune ca si cel de-al doilea mesaj, a fost partial pe unda mea si asta, poate pentru ca am trait experiente diferite.
Dar am sa-ti spun pe scurt, una din multele povesti cu lacrimi pe care le-am trait.
Asa cum ai fost tu sa aprinzi o lumanare pentru Floricica, asa am mers si eu candva. Nu era de Craciun, era vara. Am fumat o tigara la mormant si-am lasat o lacrima in voia ei.
Cand m-am intors acasa, la Targoviste, m-am intalnit cu o prietena. M-a cerceta cu uimire si-au urmat o serie de intrebari. Mi-a declarat ca nu m-a vazut niciodata aratand asa bine. Am ramas putin socata si-am intrebat mai mult pentru mine:
- Ce-ti pare asa schimbat?
- Nu stiu... Ai un chip atat de luminos!
Laura, sunt lacrimi care vindeca si-am sperat sa-ti aduc o astfel de alinare.
Minerva, experienta ta arata ca ades ne purificam prin suferinta. Cred ca Dumnezeu isi doreste pentru mine o astfel de experienta si de aceea ma tine prizoniera in pat, acum in prag de Paste cand eu as fi intors pamantul ca sa fie curatenie in casa, bucate traditionale pe masa, mormintele curatite, daruri pregatite.
Ma bucur ca traiesc si ma pot bucura de chipul celor dragi si asta imi da forta de a zambi si a-ti zambi, Minerva.
Un Paste frumos, cum numai tu stii sa pregatesti!

Laura, doresc sa fie cat mai aproape momentul in care la sfarsitul postarii tale sa te semnezi Laura a facut o minune.
Alexa, impreuna vom face o minune. Iti zambesc, dar intai de toate, zambesc zambetului tau cel mai de pret.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mar 2010, 20:56 
Neconectat

Cozea Rodica-Maria scrie:
Laura, imi va fi foarte dor de tine, dar trebuie sa faci ceea ce este bine pentru tine. Eu nu am mai scris de o vreme dar am citit tot ceea ce ai scris si m-a bucurat prezenta ta pe forum in aceste zile sfinte. De aceste sarbatori am lucrat, dar vazand ca urmeaza sa lipsesti un timp, nu am putut sa nu las si eu o vorba aici, in topicul tau. Sper ca dupa investigatiile ce le vei face, vei veni cu vestea ca minunea s-a infaptuit. Eu astept cu nerabdare aceasta veste si sunt sigura ca nu sunt singura care asteapta acest lucru.
Iti doresc sa sarbatoresti asa cum nu ai mai sarbatorit niciodata trecerea in noul an, sa fie ceva de care sa-ti amintesti cu foarte multa placere si sa fie un etalon pentru alte sarbatori pe care le vei petrece alaturi de persoane dragi tie.
Tinand cont ca vei petrece alaturi de familia Linei, te rog sa-i transmiti salutari din partea mea si multa sanatate, ceea ce doresc sa ai si tu parte.
La multi ani, Laura draga.
Te imbratisez si iti zambesc ca intotdeauna,
RodiMar, sarbatorile au fost bucurie si, intradevar, etalon. Ce poate fi mai frumos decat sa fii plimbata cu sania de copiii de la tara? Dar o bataie cu bulgari de zapada? Dar un gratar degustat chiar la locul faptei, langa ciresul Linei de la poarta? Ciupercile mele inchircite in branza si aromate cu marar din ghiveciul din bucataria Linei au fost motivul pentru care cei din jur au uitat de carne.
Masa mereu plina de oaspeti veseli, cu priviri jucause, cu vorbe ce in cotidianul de astazi si-au pierdut sensul. M-am imbatat cu zicale si proverbe, mestesugit rostite de chipuri imbatranite inainte de vreme. M-am incalzit langa jarul din soba de teracota si am amusinat, pofticioasa muraturile Linei ce se jucau cu mana mea si nu se dadeau iesite din borcanul mare de sticla.
Gaini speriate de ger si venind sa se cocoloseasca intre picioarele mele ca sa prinda putina caldura. Un Grivei prietenos ce simtea ca ziua lui nu are rost daca nu imi linge mana dupa ce primea mancarea de la mine. O pisica bicolora ce ne pacalea vigilenta, furisandu-se pe sub paturi si iesind la momentul oportun ca sa se veseleasca de o bucatica de carne, asezata discret pe papucul meu.
A fost Craciunul copilariei mele cand cei dragi ce ne intrau in casa ma sarutau de bun gasit si ma strangeau la piept.
A fost miros de cetina pe o crenguta de brad, intr-o vas de lut. Au fost mere ionatane, mari rosii si parfumate, aduse din camara Linei si asezate in cuptoul de lut. Nuci mari, sanatoase mancate cu paine neagra facuta la vatra de o tinerica de vreo 80 de ani. Au fost vizite la neamuri de mult uitate ce ne asteptau cu masa plina si cu o mare curiozitate in suflet. Cum aratam, care ne este viata, care sunt drumurile copiilor nostri. Se minunau ca eu nu mananc decat legume si fructe si asa am degustat perje uscate, struguri stafiditi in poduri, salata de radacinoase proaspata facuta din ce se gasea prin laditele cu nisip. Am cicocnit cu moare de varza si era sa plecam de la fiecare cu sacose pline de bunatati ecologice, daca nu le-am fi explicat ca nu mergem acasa ci la o clinica pentru investigatii.
I-am povestit Linei despre prietenele mele si i-am spus ca ele ii trimit urari frumoase. S-a uitat circumspecta la mine si mi-a spus ca este cumsecade sa intorci urarile, dar sa fiu atenta cu internetul ca a auzit ea ca toate computerele manaca globulele rosii.
Cand am plecat spre clinica, am avut impresia ca ma despart de viata mea. Un dor cumplit mi s-a strecurat in suflet si l-am rugat pe sotul meu sa mai opreasca putin la marginea satului si sa lase geamul jos ca sa ma inspir o data, aerul acela.
In ceea ce priveste vestea buna, se pare ca nu a fost sa fie. Dar acesta nu-i motiv sa nu-ti zambesc cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mar 2010, 21:28 
Neconectat

Rosculet Adnana scrie:
Laura, pentru ca mi-ai zambit cand nimeni nu imi zambea, pentru ca m-ai invatat sa fiu puternica si frumoasa, iti aduc un La multi ani de 2010 ori! Si pentru ca ai nevoie de speranta primaverii, imaginea de mai jos.

Iar eu, Adnana, iti zabesc de 2010 ori in fiecare zi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mar 2010, 21:35 
Neconectat

Cotoranu Nicoleta scrie:
Laura, un an nou care sa aduca doar minuni in calea ta.
Pentru tine, cea care ne-ai invatat sa zambim chiar si atunci cand este greu, pentru tine, cea care ne-ai invatat ca minunile exista, o calda imbratisare si un zambet la puterea a doua.

Nico, acum este randul meu sa-ti spun ca in casa si-n inima ta urmeaza o minune. Nu-ti fie frica de clipa intalnirii cu puiul tau. Totul va decurge firesc. Ai norocul ca ti se intampla acest lucru in timpurile acestea cand ai dreptul sa spui ca nu mai vrei travaliu si ca vrei, in schimb, dilatare sau chiar cezariana. Exprima-te si cadrele medicale te vor ajuta. Am vazut la prietenul meu, ginecolocul, cum se discuta acum. De un singur lucru nu te poate scapa nici un medic. De infectiile intraspitalicesti. Asa ca, ai grija de puiul tau. Verifica sa nu aiba nici un punctulet rosu pe corp si cere parerea pediatrului.
Doamna profesoara de matematica, iti doresc sa ai parte de o nastere de nota 10 (zece).
Eu zambesc de pe acum cu gura pana la urechi caci vad cu ochii mintii ce flacau frumos se arata in familia ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mar 2010, 21:39 
Neconectat

Flori M scrie:
Seara, cand fac rugaciunea, ma gandesc si la tine, Laura.

Flori, si eu am fiecare gargarita pe care o cunosc, in inima mea. Ma rog sa nu-ti fie greu printre straini, sa fii aparata de rele si sa ramai aceeasi gingasa floare ce-si ajuta parintii din Romania, cu pretul tineretii sale frumoase.
Te rog sa nu plangi in ziua de Paste caci eu iti zambesc.
Spune-le Mariutei si Ancai ca le zambesc si lor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 365 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 37  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: