Acum este 09 Aug 2026, 18:40

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 360 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 36  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2015
MesajScris: 23 Iul 2015, 09:09 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata Monica,
Buna dimineata dragi gargarite,

Astazi la Cluj este putin mai racoare (22 de grade la ora 8:40), iar eu sunt fericita. Simt ca am mai multa energie si sper sa fiu mult mai activa decat in zilele trecute.

Draga Simona, Maicuta Sfanta sa va aiba in baza pe tine si pe bebelusa ta, sa va fie alaturi pana cand treceti de operatie si sa va pazeasca dupa ce Andreea Elena o sa vina pe lume.
Trimit un inger sa va pazeasca, pe tine si pe bebelusa ta.

M-am tot gandit unde sa va invit astazi in calatoria noastra imaginara.
O discutie cu colegul meu, m-a ajutat sa decid locul unde as vrea sa petrec ziua de astazi.
Va invit sa bem impreuna cafeaua la Salina Turda.

Va imbratisez cu drag si va doresc o zi minunata.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Iul 2015, 18:59 
Neconectat

Buna seara dragi Gargarite.
Buna seara draga Monica.
Simona, sper ca ai trecut cu bine peste operatie si ca tu si micuta minune sunteti sanatoase.
Mi-a fost tare dor sa stau in compania voastra, doar ca viata mea a suferit unele modificari, nu chiar placute, in ultimele trei saptamani. Alexandru a fost diagnosticat cu diabet, am petrecut o saptamana prin spitale la Bacau si Iasi. Acum incercam sa ne obisnuim cu programul si sa il fac pe Alexandru sa simta cat mai putin restrictiile impuse de boala.
Va imbratisez cu drag. Ma duc sa ma incarc cu frumos in topicele voastre.

Draga mea, Nico, am fost atat de socata de veste incat nu am putut sa iti raspund in ziua in care ai postat vestea.
Acum mi-am mai venit in fire si dupa o indelunga chibzuinta tind sa cred ca nimic nu este intamplator de la Domnul. El ne da adesea daruri pe care noi tindem sa le credem poveri, dar intotdeauna ele se dovedesc a fi cai pline de intelepciune pentru noi.
Ii doresc micutului tau print puterea de a se acomoda la acest stil nou de viata si forta de a nu se abate de la el.
Tie iti doresc rabdare ca sa poti tine aceeasi dieta cu Alexandrel (ca stiu ca asa sfarsesc majoritatea mamicilor in situatia ta).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Iul 2015, 12:33 
Neconectat

Draga mea Simona, ii urez bun-venit fetitei tale Andreea Elena si tie recuperare rapida. Abia astept sa ne faci cunostinta cu ea.
Draga Nico, imi pare rau sa aud de problemele de sanatate ale nazdravanului tau si va doresc multa sanatate, sa treceti cu bine peste toate problemele.
Va doresc tuturor o zi frumoasa si racoroasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Iul 2015, 07:53 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite! Buna dimineata, draga Monica!
Ma bucur ca avem vesti bune la cafenea - draga Simona, te felicit si eu si va doresc multa sanatate, tie si micutei Andreea Elena.
Draga Nico, imi pare tare rau pentru suferinta prin care treceti, este intr-adevar foarte greu cu aceasta boala care impune restrictii alimentare severe, dar sunt convinsa ca veti diminua la minim efectele bolii prin regimul alimentar si cu ajutorul medicamentelor si al exercitiilor fizice. Miscarea face foarte bine, inotul de exemplu poate fi un sport bun pentru Alexandru. Multa sanatate si putere pentru a lupta cu aceasta boala grea.
Cum astazi este o zi deosebita, nu trebuie sa uitam sa zambim si sa le sarbatorim pe Dalina si Oksanna. La multi ani, dragi gargarite!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Iul 2015, 06:19 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimineata, draga Monica.
Simona, felicitari pentru evenimentul din familia voastra si sa va cresteti fetele in liniste si armonie. Multa sanatate si crestere usoara!
Nico, imi pare rau sa aud aceasta noutate, dar sa stii ca Domnul are grija de toti.
Leana, iti multumim pentru tortulet.
Ieri mi-am facut eu sarbatoare si m-am rasfatat adica am stat mai mult de jumatate se zi si am cusut goblen.
Chiar de dimineata am inceput sa primesc mesaje de felicitare si m-am straduit sa raspund la toata lumea. Foarte placute sunt aceste momente.
Seara sotul a venit de la serviciu cu 31 de trandafiri rosii si foarte mirositori.
Am incheiat ziua cu o cina obisnuita in familie. Totusi vom continua sarbatoarea. Mi-am dorit un cadou asa mai special pentru ca este data de 30 si 30 de ani si anume o calatorie. Saptamana viitoare o sa mergem la Viena unde vom petrece o zi si o noapte.
Va doresc o zi cat mai frumoasa.
Va pup si va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Iul 2015, 11:03 
Neconectat

Bun gasit, dragi gargarite, draga Monica.

Draga Oxana ai primit un cadou minunat de ziua ta. Sunt convinsa ca plimbarea la Viena va fi de neuitat, eu am ramas incantata de acest oras si cu siguranta l-as mai vizita. Sunt curioasa ce obiective ti-ai propus sa vizitezi si abia astept sa ne impartasesti impresiile tale.

Noi (David) am crescut mari, ne apropiem de sase luni si sincer nu stiu cand au trecut atatea luni. Fiecare zi aduce ceva nou, suntem din ce in ce mai curiosi, mai activi, mai dornici de cunoastere. Este foarte frumos, iar mamicile inteleg acest sentiment.

Va doresc tuturor o zi frumoasa, racoroasa si spor in tot ceea ce faceti.
Va pup si va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2015, 20:44 
Neconectat

Buna seara dragi Gargarite.
Buna seara draga Monica.
Va multumesc pentru gandurile bune si cuvintele de incurajare.
Monica, sa stii ca am gandit la fel ca tine dupa ce a trecut socul. Am avut noroc de persoane (medici si asistente) deosebite care m-au facut sa inteleg ca, daca tinem regimul si tratamentul, putem avea o viata absolut normala.
Oksanna, sunt convinsa ca excursia la Viena va fi deosebita. Te astept cu fotografii.
Eu am pregatit limonada special pentru voi si va astept la cafenea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Aug 2015, 16:42 
Neconectat

Dragele mele gargarite, voia voastra buna si vestile minunate ma fac sa ma simt tare bine si va multumesc.
Va invit la un ceai:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Aug 2015, 07:20 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite! Buna dimineata, draga Monica!
Vin alaturi de voi, ca sa ma bucur de vestile bune: ma bucur mult, draga Nico, ca exista o rezolvare pentru boala lui Alexandru si esti optimista.
Draga Abriela, sa va traiasca feciorul, sa creasca mare si voinic. L-am admirat in fotografiile de la botez: ce tinuta de ginerica, cu papion, avea. Tare dragalas este.
Dragi gargarite, va doresc tuturor o saptamana frumoasa si rodnica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 360 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 36  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: