Acum este 16 Apr 2026, 00:31

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 444 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 45  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Serial cu pisici
MesajScris: 27 Mai 2015, 11:27 
Neconectat

Nume forum:1
Draga Irela, felicitari pentru noua ta achizitie de Craciun, un leut tare frumos.
Iata cu ce m-am ales eu din dragostea leutului meu pentru Flufy. Chiar inainte de aniversarea ei de un an mi-a mai daruit 2 leuti si o pantera, ca sa vezi...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mai 2015, 12:08 
Neconectat

Cat de mare a crescut Flufy. Si ce frumoasa este.
Darul pe care l-a primit de aniversare este tare dragalas.
Felicitari vajnicului motan ca a cucerit o printesa precum Flufy (Doamna si vagabondul transpusa in viata de zi cu zi) si tie felicitari pentru ca ai devenit bunica celor trei muschetari.

Multumesc pentru felicitari. Al meu leut, de fapt este un tigru un devenire.
Eu nu o sa am nepoti pentru ca am ascultat sfatul medicului.
In afara faptului ca este foarte suparat pe cutia de transport (isi aminteste de acel moment in care l-am dus/adus de la medic si cred ca asociaza cutia cu ceea ce i s-a intamplat atunci), nu s-a schimbat nimic.
Este la fel de jucaus, la fel de zapacit, imi fura in continuare firele. Joaca lui preferata este sa se aseze pe diagrame, daca este posibil pe locul in care descifrez simbolurile.
Pana la urma numele pretentioase s-au transformat intr-un nume pe care el a simtit ca este al lui.
Pentru ca a raspuns la numele de Titu, asa i-a ramas numele. Este Titu cu acte in regula (a fost operata modificarea si in carnetul lui de sanatate).

Pupici pentru familia de pisici si sa ne mai aduci vesti despre ei.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mai 2015, 12:35 
Neconectat

Sa te bucuri mult de Titu tau! Si lui Flufy ii place sa se aseze pe diagrama, - fiind de hartie este racoroasa si nu ma lasa sa lucrez. Cum incep, vine si ea repede si intinde labuta la firul pe care il trag prin panza sa cos, crede ca ma joc cu ea, mereu trebuie sa scot firul dintre ghierutele ei. Acum este mamica si este ocupata cu caratul puilor. Abia astept sa faca ochii. Pe leutii i-am promis unor copii de la scoala. Pantera seamana prea mult cu prima mea iubire, Tomita, pe care l-am carat dupa mine la facultate din anul 3, dar care la cativa ani a fugit din casa parintilor mei sau a patit ceva, nu stiu, asa ca astept sa vad cum va fi panteruta. Si eu vreau sa-l castrez pe Garfield, a umplut toate pisicile din jur de pui, nu numai pe Flufy, se bate, vine cu urechile rupte si marcheaza tot timpul unde nimereste, chiar si pe mine daca se poate. Pe Flufy vreau sa o imperechez cu persan de cateva ori, dar nu ne-am interesat deocamdata, am fost tare ocupati.
Multa fericire tuturor gargaritelor alaturi de prietenii imblaniti!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Aug 2015, 22:24 
Neconectat

Iata trio-ul promis: mami, tati si pisu mic, toti de culori diferite, sa nu ne plictisim:

Aici dormeam.

Aici ne-a trezit blitz-ul.

Aici cap in cap cu mami.

Aici o imbratisare.
V-a placut de nazdravane, numai Garfield este cuminte insa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Sep 2015, 09:34 
Neconectat

Familia ta de miaunici este tare dragalasa.
Fluffy este o lady, Garfield este un vajnic motan (cap de familie) iar piticul este o dulceata. Sunt foarte interesante culorile din blanita lui. Cine stie ce gena a poposit la el si a iesit leut-panteruta.
Cat despre cumintenie, te rog sa ma crezi ca prefer o pisica jucausa si ghidusa unei pisicute care sa ma ingijoreze din cauza ca doarme prea mult.
Trimit cate un pupic pe nasuc mamicii si bebeului si o mangaiere tandra motanelului.
Te imbratisez cu drag,

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Sep 2015, 14:49 
Neconectat

Multumesc mult Irela pentru cuvintele frumoase pe care le postezi mereu la adresa pisicutelor. Si Garfield doarme mai mult de cand l-am sterilizat pentru ca nu-l mai intereseaza domnisoarele, asta in caz ca erai ingrijorata in legatura cu Titu, care este sterilizat si normal ar fi sa doarma mult si sa fie mai rotofei. Flufy nu are somn noaptea si umbla ca o doamna grasuna in 2 labute pe la geam ca sa vada motanei, este foarte caraghioasa. Cred ca trebuie sa-i fac tratament hormonal sau s-o dau la motan de rasa, nu ma indur s-o sterilizez. Am vesti proaste de la puii ei, unul care parea ca are sa fie ingrijit de fosta mea eleva a facut infectie si a murit, iar celalat nu a fost deloc ingrijit si nu stiu nimic de el, de fapt era o ea. Mai am de dat 5 pisicute albe de la mama care vrea s-o mai tina doar pe mama pisica pe care a si sterilizat-o acum, si 2 motanei de la o fatare anterioara, - 8 sunt mult prea multe.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Sep 2015, 15:43 
Neconectat

Titu meu este inca pui. Abia a implinit un an. Si ma tem ca am ascultat sfatul medicului si l-am sterilizat putin prea repede.
Chiar daca au trecut sapte luni de la eveniment, el este deosebit de activ. Sare, fuge prin casa, alearga dupa te miri ce (ieri a intrat o musca si a fost lupta saptamanii cu obraznica ce i-a invadat teritoriul). Distractia preferata este sa imi scoata perdelele din cleme.
De dormit doarme cu masura. Daca sunt acasa, cred ca ii este teama sa nu il las singur pentru ca in momentul in care ma misc, se trezeste si merge dupa mine prin casa.
I-a placut enorm in vacanta la tara. In prima faza am crezut ca o sa plece si l-am pazit. Apoi l-am lasat din ce in ce mai liber.
Nu pot sa iti explic cat de fericit a fost in momentul in care a gasit iarba. Apoi gradina, porumbul in care se juca cu mine ascunsa (!). Primele doua zile am ajuns sa alerg dupa pisica mai mult decat am alergat in ultimii doi ani. Pana l-a urma l-am lasat sa se joace cat a vrut. Si spre bucuria mea, de fiecare data s-a intors in casa.
Ca o actiune inedita este faptul ca nu a realizat ca poate sa foloseasca pamantul afanat din gradina. A continuat sa foloseasca litiera. Si m-am amuzat teribil cand prindea viteza din gradina pentru ca voia la baie.
I-am facut cateva fotografii si dupa ce ajung acasa o sa ma laud si eu cu motanila al meu.
Pe Fluffy nu este cazul sa o sterilizezi. Neaparat trebuie sa ii gasesti un curtezan, pentru ca este foarte frumoasa si ar fi pacat sa nu mai aiba pisoiasi.
Pisicutele sunt slabiciunea mea, asa ca intotdeauna o sa am cuvinte frumoase pentru ele.
Te imbratisez cu drag si pentru pisicute trimit cate o mangaiere tandra.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Sep 2015, 18:11 
Neconectat

Nehotarat daca sa iasa sau nu din casa. Pana la urma a decis sa supravegheze din usa ce se intampla afara.

A descoperit iarba. Si nu a ezitat sa... o manance.

O discutie ca de la pisica la pisica cu vecina.

Final de vacanta, suparat rau de tot pe mine ca voiam sa il pun in cutia de transport.

Si un moment de relaxare dupa ce a reusit sa anihileze vrajmasul (musca)

Va place pisicul meu?

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Sep 2015, 16:21 
Neconectat

Foarte dulcic Titu tau, seamana mult cu Garfield-ul meu, care acum are mai bine de 4 ani. Si el era mai agitat in primii 2 ani cand stateam la bloc, topaia si mai dadea si el perdelele jos, oricum. Acum nu mai au cum ca am scos clemele si am pus perdeaua direct pe bara de lemn de la corniza. Garfield a iesit pentru prima oara afara cand ne-am mutat la tara, vreo 2 zile n-a mancat, n-a baut, a stat ascuns, si usor, usor si-a acaparat teritoriul, pana cand a ajuns sa ne astepte in statia de autobuz la distanta de 15 minute de casa. De cand l-am sterilizat iese mai rar, doarme iarasi cu noi in pat cum facea la apartament.
Flufy este suparata ca este in calduri si doarme pe unde este rece, puiul face numai prostii. Cred ca Titu tau s-a bucurat mult de vacanta la tara si este bine ca nu s-a dezobisnuit de litiera ca sa nu aiba vreun accident cand ajungeati acasa. Sa te bucuri mult de el, in curand o sa devina mai lenes.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 444 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 45  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: