Acum este 30 Apr 2026, 02:17

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: S.O.S. Orice banut conteaza pentru salvarea unei vieti!
MesajScris: 29 Sep 2015, 12:26 
Neconectat

Nume forum:1
Buna ziua!
Ma numesc Solomon Ioan (41 de ani), sunt un cioban din loc. Alamor, jud. Sibiu, tata a doi copii (fata de 15, baiatul de 17).
Nu doresc sa va retin decat poate un minut din timpul dumneavoastra.
Sunt bolnav de mai multi ani de hemangioblastom cerebelos stang, adica o tumoare pe creier. La inceput, medicii nu mi-au prea dat sanse la viata, insa eu am luptat cu toate puterile mele sa mai traiesc, pentru ca sa-mi vad si eu copii mari, la casele lor.
Am trecut pana acum prin noua operatii pe care le-am suportat din ce am avut noi. Nu am cerut ajutorul nimanui. Cu ultima operatie de anul trecut am cheltuit 56.000 de euro. Pentru asta am fost nevoit sa-mi vand turma de mioare, pe care doar eu si Dumnezeu stim cat de mult le-ndrageam.
Acum sunt un cioban fara oi. Si cu multe datorii.
Deci chiar nu mai pot face rost de inca 10.000 de Euro pentru operatia din luna noiembrie. Cu aceasta operatie pot sa ma fac bine. Medicii de specialitate care mi-au recomandat-o, ofera un procent mare in acest sens.
Doua lucruri mi-au placut mult, de mic copil. Sa oieresc si atat cat pot, sa citesc. Si asta stiu sa fac cu placere. Acum insa muncesc doar copii, cu greu, si mi-e rusine.

Va rog, daca puteti, daca doriti, credeti si dumneavoastra acum, alaturi de mine, in sansa mea la viata.

Va multumesc din inima, pentru timpul pierdut cu mine, pentru Credinta dumneavoastra si mai ales pentru Dragoste.

KANAL D:http://www.kanald.ro/dupa-o-viata-de-munca--a-ajuns-la-mila-celor-din-jur--un-cioban-din-sibiu-are-nevoie-de-ajutorul-nostru--pentru-a-invinge-o-boala-necrutatoare_55302.html
TRIBUNA: http://www.tribuna.ro/stiri/actualitate/viata-lui-ioan-solomon-din-alamor-depinde-de-bunavointa-oamenilor-109929.html

Conturi:

1. Titular: Solomon Ioan
BCR Sibiu
RO69RNCB0539036115770001

2. Titular: Asociatia Animos Hermannstadt (se ocupa, la cererea mea, de aceasta campanie) Â
BCR Sibiu, str Emil Cioran
RO34RNCB0227057672330001

Relatii (documente medicale):
Ovidiu Vasiu
0755364026
animos_sb@yahoo.com
ioansolomon@animos.ro

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]