|
Acum este 03 Aug 2026, 16:57
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Oglindirea lunii Scris: 13 Dec 2015, 15:42 |
|
|
|
Noapte de basm Peisaj de basm Tablou de basm Capela de/din basm
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Oglindirea lunii Scris: 14 Dec 2015, 12:29 |
|
Membru din: 21 Feb 2007, 10:37 Mesaje: 12780 Locatie: Calarasi Nume forum:1
|
|
Cta este de frumos! Felicitari draga Salcia. Pup dulce.
_________________ Ovidia - Gargarita-Metafora-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ioan Ada-Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Oglindirea lunii Scris: 14 Dec 2015, 14:00 |
|
Membru din: 10 Feb 2014, 12:17 Mesaje: 5505 Locatie: Barlad Nume forum:1
|
|
Ioan Ada Elena
Reflexie nocturna Noaptea caprioarelor Tablou de iarna Vraja noptii Iarna pe rau Iarna in padure Noapte de decembrie Decembrie, noaptea Padurea de clestar Noapte magica Poveste de iarna Iarna din poveste Padurea caprioarelor Steaua nordului
Ghiortu Gabriela
Miracolul Craciunului Iarna caprioarelor Amintiri de iarna Stralucirea iernii Stralucire de iarna Vraja iernii Vraja lunii Taina noptii Tainele noptii Noapte tainica Seara tainica In lumina lunii Sub lumina lunii
Coman Georgiana
Seara de ajun Ajunul Craciunului Seara de Craciun In prag de sarbatori Frumusetea sarbatorilor Vraja sarbatorilor Vis de iarna Timp magic\ In oglinda iernii Din povestile iernii Omatul colindelor Noaptea colindelor
Tanasa Clementina
Lacasul sfant Linistea noptii Reflexiile noptii Lumina noptii Iarna in oglinda Rasarit de luna Oglindirea capelei Oglindirea noptii Noapte instelata Caprioare la rau Magie in noapte
Vasilescu Adriana
Oglindirea credintei Spirit divin Lumina divina Intru credinta Iarna magica Lumina magica Seara de iarna Bisericuta alba Bisericuta inghetata Noapte luminata Iarna de clestar
Vicol Oxana
Vesmantul iernii Haina iernii In mijlocul iernii Biserica din padure Padurea, iarna
Taut Mirela
Sub vraja lunii Bisericuta dintre brazi Bisericuta de clestar Zapada albastra
Ion Rodica
Capela de argint Capela argintie Paradis iernatic Paradisul iernii Craciun in paradis Craciun de vis Feerie de Craciun Magia iernii Seara magica Luna feerica Feerie nocturna Craciunul magic Capela din padure Capela fermecata Capela de clestar Capela de vis Capela din vis Noapte de basm Peisaj de basm Capela de basm Capela din basm
rimia Elena
Oglinda raului Capela luminata
Mincu Doina
Taina stelutei Vestea stelutei Suflet de iarna Suflet de rai
Barbuceanu Alina
Iarna din rai Iarna cenusie Iarna de catifea Iarna pe coline Priveliste de clestar Seara argintie Schitul inzapezit Schitul din nameti Sclipiri nocturne Asfintit de iarna Tacerea noptii Misterul noptii Noapte misterioasa Tainele inserarii Linistea inserarii Inserare de basm Basmul gerului Pacea iernii Mirajul iernii Freamatul iernii Cararile iernii Poteca iernii Popasul iernii Maretia iernii Taramul iernii
Descalificata a fost Vasilescu Adriana.
_________________ Ada-Elena - Gargarita-Zana-Fluturasilor-de-Soare Gargarita anului 2021
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admina
|
Subiectul mesajului: Re: Oglindirea lunii Scris: 14 Dec 2015, 15:52 |
|
|
|
Titlul ales: Noaptea caprioarelor
Ada Elena, felicitari pentru inspiratie si multumim mult pentru moderare. Multumiri tuturor pentru participare.
_________________ Moderator Rogoblen
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vasilescu Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Oglindirea lunii Scris: 14 Dec 2015, 16:00 |
|
Membru din: 28 Dec 2012, 10:08 Mesaje: 3773 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Felicitari Ada-Elena pentru minunatul finut. Sa il cosi cu mare placere si abia astept sa il vad in serial.
_________________ Adria - Gargarita-Gherbera-de-Cristal
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ioan Ada-Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Oglindirea lunii Scris: 14 Dec 2015, 16:50 |
|
Membru din: 10 Feb 2014, 12:17 Mesaje: 5505 Locatie: Barlad Nume forum:1
|
|
TTT, multumesc mult pentru acest finut minunat. Initial, imi propusesm sa nu particip la acest concurs, pentru ca in ultima luna am castigat mai multi finuti, si nu as vrea ca voi, gargaritelor, sa va suparati pe mine, dar mi-a placut prea mult modelul, incat nu am rezistat. Pentru anul viitor, am de lucru, nu gluma, dar sa vad pe unde gasesc si timp. Adria, multumesc mult.
_________________ Ada-Elena - Gargarita-Zana-Fluturasilor-de-Soare Gargarita anului 2021
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Oglindirea lunii Scris: 14 Dec 2015, 16:54 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Felicitari, Ada-Elena! Finutul tau este tare frumos. Si pe mine m-a fascinat acest model si cu siguranta va ajunge si in ladita mea. Ca si tine insa, si eu sunt in cautare de timp. Hi, hi, hi! Abia astept sa il vedem in serial. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Oglindirea lunii Scris: 14 Dec 2015, 16:56 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 8918 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
|
Felicitari Ada-Elena pentru finutul tau frumos. Iti doresc sa il cosi cu placere. Te imbratisez cu drag,
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
| Sus |
|
 |
|
SACARA ADRIANA
|
Subiectul mesajului: Re: Oglindirea lunii Scris: 14 Dec 2015, 17:16 |
|
|
|
Felicitari Salcia, dar si tie Ada-Elena pentru finut! Chiar daca nu am inca dreptul sa particip la concursuri, sa stiti ca va urmaresc de pe margine. Acest model mi-a placut atat de mult, incat nu m-am abtinut sa nu mi-l comand deja. Doar timp sa avem, caci modele avem de unde alege.
_________________ Prietenia este un bland angajament al inimii.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Oglindirea lunii Scris: 14 Dec 2015, 18:49 |
|
Membru din: 21 Ian 2013, 21:14 Mesaje: 4001 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Ada-Elena, felicitari pentru finut. Este foarte frumos. Nu cred ca cineva iti interzice sa participi chiar daca ai castigat mai multi finuti. Multa inspiratie pe mai departe si cat mai mult timp liber ca sa ii cosi cu placere.
_________________ Oksanna - Gargarita-Pasarea-Paradisului
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|