|
Acum este 09 Iun 2026, 16:51
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 07 Ian 2016, 17:24 |
|
|
|
Multumesc frumos, Abriela. Ai dreptate, Oksanna. Cred ca ar fi buna ladita ta ca mi-a fost tare draga cand am vazut-o. Sper sa am timp sa cos caci imi place tare mult, dar vom vedea. Multumesc tare mult, Oksanna. Va imbratisez cu mult drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Butnariu Veronica
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 08 Ian 2016, 09:43 |
|
Membru din: 08 Mar 2012, 19:32 Mesaje: 6075 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Helen, câte frumuseti! Felicitări pentru fiecare achizitie si mult spor la cusut. Te imbratisez cu drag.
_________________ Vero - Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate Gargarita anului 2019
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vasilescu Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 08 Ian 2016, 10:16 |
|
Membru din: 28 Dec 2012, 10:08 Mesaje: 3771 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Draga Helen, ladita ta este o adevarata comoara. Mult timp liber iti doresc. Cu mult drag,
_________________ Adria - Gargarita-Gherbera-de-Cristal
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 08 Ian 2016, 10:51 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 8849 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
|
Draga Helen, m-am uitat de cateva ori in Ladita ta, pentru ca initial am crezut ca am gresit, apoi am vazut ca gargaritele te-au felicitat pentru achizitii si m-am uitat mai atenta. Sunt superbe modelele tale. Ai fost tare cuminte daca ai primit atat de multe goblenuri. Felicitari si pentru noua casa. Iti doresc sa te bucuri de realizarea ta si sa ai putere de munca sa ajungi pana la sfarsitul anului la ceea ce ti-ai propus.
P.S. Daca tot lasi lumina deschisa pentru Ada-Elena, pot sa profit si eu? Doar sa le vad pe fiecare in parte si sa decid pe care mi-l doresc cel mai mult. Te imbratisez cu drag,
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 08 Ian 2016, 11:02 |
|
|
|
Draga Vero si Adria, multumesc pentru vizita si cuvintele frumoase. Draga Irela, nu stiu daca am fost atat de cuminte, dar am un mosulet caruia i-a fost mila de mine cand a vazut ca timpul meu liber s-a dus si ma uit cu jale pe forum la celelalte gargarite. Iti multumesc tare mult si sper sa reusesc anul acesta sa rezolv cu casuta. Stiu ca timpul meu liber este aproape inexistent, dar daca avem sanatate si putere de munca sper sa reusesc sa echilibrez balanta si sa imi ramana un pic de timp liber si pentru placerea mea.
P.S. Promit ca las si luminita aprinsa si usa un pic deschisa si te astept cu mare drag la mine. Va imbratisez cu mult drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 17 Ian 2016, 00:07 |
|
|
|
Helen, ladita ta este o comoara. Iti doresc mult timp liber sa le poti lucra pe toate.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 17 Ian 2016, 10:37 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Helen, mai ai loc in ladita? Ti-ai imbogatit-o cu diverse modele, care mai de care mai frumoase. Te felicit pentru ele. Iti spun un secret: nu iti fa griji acum ca nu ai timp, va veni si timpul lor in care sa te bucuri de ele. Eu personal, asa ma incurajez. Hi, hi, hi!
Te imbratisez cu drag.
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dinu Lili
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 17 Ian 2016, 13:35 |
|
Membru din: 17 Iul 2014, 23:32 Mesaje: 1487 Locatie: Timisoara Nume forum:1
|
|
Ma minunez de fiecare data cand arunc un ochi in ladita ta. Mult spor sa ai, sa le cosi pe toate!
_________________ Gargarita-Dascalita-Gradinii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 09 Feb 2016, 12:02 |
|
|
|
Draga Nico, Onuta, LiliDi, va multumesc tare mult. Onuta sper sa am timp in viitorul apropiat sa cos si eu macar o ikebana mica, mica, dar in momentul acesta timpul liber nu prea exista (acum este un pic, insa este plin cu felicitarile pe care le cos pentru clientele mele de martisor). Si chiar daca acum nu este, am speranta ca va veni si timpul liber. Daca suntem sanatosi si reusim sa terminam si investitia/proiectul cu casuta va veni si timpul cand voi putea lucra macar cateva fire pe zi. Pana atunci le scot din ladita si ma bucur de ele macar asa in fotografie sau la voi pe forum cand le lucrati. Va imbratisez cu mult drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tacutu Ileana
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 26 Feb 2016, 21:48 |
|
|
|
Draga Helen, esti formidabila! Bineinteles, te felicit si eu pentru frumoasele si numeroasele modele adaugate laditei tale, dar mai ales te felicit pentru optimismul tau si pentru dorinta de a le lucra cat mai curand. Eu sunt sigura ca o sa le vedem in colectia ta de indata ce timpul va fi mai generos cu tine, caci am vazut cat de repede lucrezi atunci cand ai timp pentru goblenat. De aceea, iti doresc sa reusesti sa rezolvi cu bine si cat mai repede toate celelalte obligatii cotidiene, ca sa ai cat mai mult timp pentru tine si pentru aceasta pasiune comuna. Numai bine si o primavara minunata!
_________________ Leana - Gargarita-Cununa-Spicelor-de-Grau
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|