Acum este 24 Iun 2026, 20:21

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 473 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 48  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2016
MesajScris: 20 Mar 2016, 13:01 
Neconectat

Nume forum:1
Buna ziua, dragi gargarite.
Buna ziua, draga Monica.
Credeam ca daca stau acasa o sa am mai mult timp liber. Poate daca le lasi pe toate la o parte se poate sa ai si timp liber. Totusi incerc sa fac cat mai multe caci lista este lunga.
Am reusit sa ma inscriu la maternitate aici in Offenbach, un orasel de langa Frankfurt. Mai multi imi ziceau ca sa ma duc la Frankfurt, dar imi place mai mult aici, caci am mai multa liniste si mai putina aglomeratie. Iar maternitatea este destul de noua, dotata cu tot ce trebuie. Nasterea evident ca este platita de casa de asigurari. Dar m-a impresionat faptul ca ne-a spus ca pentru bebe nu trebuie sa avem absolut nimic, ei ne ofera totul. Deja hainute si scaun de masina pentru cand venim acasa. Mergem doar cu lucrurile necesare pentru mama.
La testul de glicemie zaharul imi era prea ridicat si am adaugat un pic mai multe kilograme. Acum tin o dieta un pic mai stricta si mananc la ore anumite. Imi masor si zaharul de 4 ori pe zi. Ma stradui sa fac totul ca la carte ca sa fie bebe bine.
Acum miscarile lui le simt si eu mai bine. Dar are el orele lui. Dimineata cand suna alarma ne trezim toti 3. Hi, hi, hi! Pe la amiaza se mai misca cate putin. Orele lui preferate sunt 9-10 seara. Ne-am facut un obicei, inainte de culcare citim povesti si probabil le asteapta cu nerabdare. Hi, hi, hi!
Liudmila, probabil cu cat de apropii mai mult de ziua cea mare si emotiile cresc. Pana atunci sa te bucuri de aceste momente si nastere usoara.
Nuti , este foarte bine ca ii ai pe ambii parinti in viata, este un lucru de nepretuit. Sa ii ai cat mai mult in viata si sa fie sanatosi.
Va doresc o duminica binecuvantata.
Va pup si va imbratisez cu drag.

Liudmila, imi place mult cum ii cititi printului nenascut povesti (am un zambet pana la urechi).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Mar 2016, 09:08 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite!
Buna dimineata, Monica!

Am lipsit mult de pe forum si mi-a fost foarte dor de voi. V-am urmarit din umbra, dar timpul nu mi-a permis sa mai postez. In viata mea s-au schimbat multe si poate o sa gasesc timpul necesar sa va povestesc. De cateva zile am intrat sa ma pun la curent cu toate noutatile si sper sa reusesc cat mai repede.
Tin sa felicit toate viitoarele mamici din Gradina. Nu vreau sa dau nume ca sa nu omit pe cineva sau sa fac vreo gafa.
La Brasov este foarte frig, de cateva zile nu am avut temperaturi pozitive dimineata, iar la Buzau zilele trecute a nins asa ca va invit la un ceai sa ne incalzim putin:

Si pentru ca eu sunt mai intarziata, am adus cate o floare pentru toate mamicile, inclusiv pentru tine Monica si pentru gargaritele TTT, in dar de 8 martie:

Va doresc o zi frumoasa si cu cat mai multe realizari.
Va imbratiseaza cu drag,

Nadina, ma bucur mult sa te revad si iti multumesc pentru floricica.

Iti darruiesc si eu florile primaverii de la Focsani.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Mar 2016, 11:39 
Neconectat

Buna dimineata!
Ma bucur sa aud noutati de la voi si sa aflu ca sunteti bine. Dar cel mai mult ma rascolesc randurile scrise de gargaritele gravidute; imi trezesc amintiri.
Liudmila, si eu am avut retentie de apa si aveam picioarele foarte umflate. Odata trebuia sa merg la control; m-am pregatit, m-am imbracat, dar cand sa ma incalt, surpriza! Nu imi mai venea nicio pereche de sandale/papuci/balerini si a trebuit sa ma incalt cu tenisi, chiar daca era foarte cald. In ziua aceea mi-am cumparat o pereche de papucei cu vreo 2 numere mai mari pe care i-am purtam toata sarcina.

Oksanna, si eu am facut testul de toleranta orala la glucoza cand aveam vreo 7 luni, pentru ca spusese doctorul ca bebe creste prea repede, iar eu mancam foarte multe dulciuri, dar a fost OK.
Cu cat se apropie sorocul, emotiile si frica cresc, este inevitabil. Eu va doresc sarcina usoara in continuare (chiar daca incepe sa fie tot mai greu, tot frumos este). Mai astept vesti de la voi.

Noi suntem bine. Vladut creste si este foarte activ; nu sta o secunda, - cum il pun, mereu se intoarce pe burta. Tot timpul trebuie sa stau cu ochii pe el. Acum doarme, ca altfel nu as fi reusit sa scriu atat. Ii face mare placere sa ma traga de par si sa ma muste; am mainile pline de vanatai. Oricum, mereu imi spun: ''Sa fie el obraznic, dar sa fie sanatos'', pentru ca am avut si momente mai putin placute, prin care sper sa nu mai trecem, cu ajutorul lui Dumnezeu.
Din pacate nu reusesc sa mai cos. Mai pun din cand in cand cate o ata la Farmecul copilariei, pe care vreau sa il termin, dar inaintez foarte greu.

Va urez tuturor o saptamana frumoasa si rodnica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Mar 2016, 12:32 
Neconectat

Buna ziua, draga Monica!
Buna ziua, dragi gargarite!

Va doresc o saptamana plina de caldura sufleteasca pentru a infrange frigul de afara.

Va pup cu drag.

Marieta, iti trimit caldura de la noi de la Focsani, unde soarele ne-a facut o surpriza placuta astazi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Mar 2016, 08:28 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite! Buna dimineata, draga Monica!
Trec si eu un pic pe la cafenea, ca sa va aduc floricele colorate si vesele, in speranta ca poate va veni primavara mai repede. La noi ploua si este tare frig.
Draga Liudmila, draga Nadina, ma bucur mult ca v-ati reintors pe forum.
Le doresc si eu multa sanatate gravidutelor noastre, Oksanna si Liudmila, dar si parintilor tai, draga Nuti.

Numai bine si o zi minunata tuturor!

Leana, si noi, Gargaritele de la TTT suplimentam cu culoare din gradinita orhideelor noastre.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2016, 09:15 
Neconectat

Buna dimineata Monica, zana buna a gradinii!
Buna dimineata dragi gargarite!
Buna dimineata colectiv TTT!
In ultima vreme nu am mai trecut pe aici.
Viata ne poarta pe cai nestiute. Am trecut prin multe in ultima perioada impreuna cu micuta mea Sarah Maria.Impreuna am reusit, doar suntem doua luptatoare.
Va doresc o zi cu mult soare in suflet.
La noi ploua foarte rau.
Va imbratisez, va zambesc si va pup dulce.
Va las un zambet virtual.

Alexa, eu iti aduc floricelele din gradinita noastra sa iti zambeasca si sa te pupe dulce si pe tine si pe printii tai, Sarah si Tony.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2016, 16:49 
Neconectat

Am fost absenta vreme indelungata pe acest forum, insa timpul nu mi-a mai permis sa trec pe aici decat in fuga, sa arunc cate un ochi. Nu promit nici acum ca o sa am foarte mult timp, insa ceea ce m-a facut sa postezi astazi a fost intalnirea pe care am avut-o sambata cu doua dintre gargaritele mele dragi, RamonAli si Cosmina - asa o pofta de a-mi relua pasiunea mea mi-au facut! De fapt, in perioada in care am fost absenta de pe forum, am mai lucrat cate un putin si am fotografiat tot cat am lucrat, si acum o sa va aduc imaginile, insa pe rand.

Am vazut ca gradinita s-a umplut de gargarite noi, si nu poate decat sa ma bucure ca se strang cat mai multe pasionate/pasionati de goblen. O sa incerc, incet incet sa va descopar si redescopar pe fiecare.
Va sarut dragele mele, pe toate-toate cu mult drag si mare curiozitate sa ma aduc la zi cu intamplarile de pe forum.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2016, 17:31 
Neconectat
Site Admin

Va prezint locul rezervat disputelor conjugale, dar si cauza insomniilor mele:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mar 2016, 17:10 
Neconectat

Cioc, cioc, cioc! Buna sa va fie inima, draga Monica, dragi prietene.
Atat de rar calc pragul gradinii...
Ma ard mainile, asa as coase cateva fire, dar nu mai apuc.
Fetele mele si baietelul meu (aici a se citi "sotul") imi ocupa tot timpul. Is obosita, dar fericita si implinita, multumesc lui Dumnezeu.
Vara trecuta am avut o mare cumpana, care a coincis cu momentul nasterii. Eram pe punctul de a claca, dar Dumnezeu m-a ajutat enorm. Fiecare lacrima varsata a fost rasplatita (si este inca) cu atatea lucruri bune. Of, fetelor, a rasarit soarele!!!
Sa fiu mama din nou este o binecuvantare. Atata lume m-a judecat si m-a luat in ras... Nu-i bai, fetele is sanatoase, viata mea este plina de bucurii, sotul se vindeca incet, incet.
Imi este dor de voi.
Va imbratisez.

Simona, si noua ne este de de tine si de printesele tale. Iti dorim clipe binecuvantatae alaturi de minunile tale si de baietelul tau.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mar 2016, 20:02 
Neconectat

Buna fetelor.
In acest weekend la noi sa sarbatorit Pastele, asa ca v-am adus niste oua rosii.

Hristos a inviat!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 473 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 48  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: