|
Acum este 02 Aug 2026, 20:32
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Cavalerii, companionii mireselor Scris: 26 Mar 2010, 16:06 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Felicitari, Elisabeta! O sa fie o multitudine de seriale cu modele noi.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
crutescu elisabeta
|
Subiectul mesajului: Re: Cavalerii, companionii mireselor Scris: 26 Mar 2010, 16:08 |
|
Membru din: 25 Sep 2007, 06:43 Mesaje: 1513 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Doamne, sunt cea mai fericita! Nu-mi vine sa cred ca am devenit Nasa unui goblen atat de frumos! Multumesc mult de tot si il voi lucra cu mult drag. Multumesc TTT pentru tot ce faceti pentru noi pasionatele de goblen. Va sarut pe toate. Inchei ca mi tremura picioarele de emotie.
_________________ Gargarita-Nuna-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
crutescu elisabeta
|
Subiectul mesajului: Re: Cavalerii, companionii mireselor Scris: 26 Mar 2010, 16:22 |
|
Membru din: 25 Sep 2007, 06:43 Mesaje: 1513 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Sa stiti ca am studiat ieri mult imaginea goblenului si nu intelegeam de ce nici un nume ales de mine nu era potrivit. Pana am observat cele cateva petale cazute si atunci am inteles de ce frumusetea lui extraordinara durea. Cel putin, mie imi da senzatia de frumusete care doare. Petalele m-au dus cu gandul la cat de efemer este totul si desigur la Macedonski si minunatele lui rondele care se potrivesc cu frumusetea ireala a acestor trandafiri. Sa nu ma credeti sarita de pe fix,d oar putin! Creatoarei modelului, toata admiratia!
_________________ Gargarita-Nuna-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Cavalerii, companionii mireselor Scris: 26 Mar 2010, 17:16 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Un finut deosebit! Felicitari! Asteptam serialul.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Cavalerii, companionii mireselor Scris: 26 Mar 2010, 19:44 |
|
|
|
Un finut deosebit de frumos. Felicitari, Elisabeta!
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Cavalerii, companionii mireselor Scris: 28 Mar 2010, 15:50 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Felicitari, Elisabeta! Sa-l cosi cu placere! Pupici
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Cavalerii, companionii mireselor Scris: 28 Mar 2010, 16:03 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Felicitari, Elisabeta! Sa-l cosi cu placere!
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
| Ultima oara modificat de Admin pe 28 Mar 2010, 17:41, modificat 1 data in total. |
| Corectat |
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|