Acum este 24 Iun 2026, 23:33

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 473 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 48  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2016
MesajScris: 19 Iun 2016, 18:39 
Neconectat

Nume forum:1
Bun venit Stefan Rares si bun venit Darius!
Onuta si Oksanna va doresc ca puiutii vostri sa aiba parte doar de parfum de liliac in viata lor.

Dragele mele eu va las la toate putin parfum de liliac. Letitia si tu te afli printre destinatare. Iti multumesc pentru atentionare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iun 2016, 18:11 
Neconectat

Bine v-am regasit, gargarite dragi!
Nu am mai trecut de ceva vreme pe aici si ma bucur de noutatile pe care le aflu; venirea pe lume a unui bebelus este cea mai frumoasa veste posibila.
Onuta, sa iti traiasca gargarelul si sa te bucuri de el (si pe baietelul meu il cheama Stefan, deci au ceva in comun!).
Oksanna, ce coincidenta frumoasa ca ai nascut in zi de mare sarbatoare! Sa iti traiasca si sa fie sanatos! Eu zic ca seamana cu tine.

Vladut are deja 10 luni si este un rasfatat si jumatate. In fiecare dimineata ne da trezirea la ora 6, este ca o alarma inteligenta care nu trebuie setata in fiecare seara.
Ieri am fost in vizita la nasa care a nascut tot un baietel si parca nu-mi venea sa cred ca si al meu a fost asa mic. Intr-adevar, timpul trece foarte repede.

Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iun 2016, 20:42 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite. Buna seara, draga Monica.
Ma bucur de vestile bune din ultima perioada.
Draga Onuta, draga Oksanna, va felicit si eu pentru micii gagarei aparuti in viata voastra. Sa fie sanatosi, voiosi si sa aveti o viata plina de bucurii alaturi de ei!
De asemenea, acum, in luna copiilor, doresc sa fac aceeasi urare pentru toate gargaritele cu copilasi: Sa va traiasca si sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa fie veseli si plini de viata, asa ca voi!
Si ca sa continui ideea Doinei, micuta Maya va prezinta moda de coafuri de vara, ca sa va feriti de caldura:

Numai bine si o vara cat mai racoroasa va doresc tuturor.
P.S. Am intalnit aceasta catelusa micuta si draguta la Predeal.

Leana, mi-a descretit fruntea ca imaginea coafurii micutei Maya. Iti multumesc.
Iti doresc ca si tu sa ai parte de o vara dupa inima ta frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Iun 2016, 09:08 
Neconectat

Buna ziua dragi gargarite.
Am sarbatorit sambata ziua mamei mele. Va invit sa degustati o bucatica de tort.

Sa aveti o saptamana usoara!
Pupici.

Mariana sa iti traiasca si sa va bucurati una de alta cat mai multi ani!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Iun 2016, 09:23 
Neconectat

Dragele mele Onuta si Oksanna va felicit pentru minunile ce au aparut in viata voastra.
Va doresc sa aveti gargarei sanatosi, voiosi si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta alaturi de ei.
Nimic nu se compara cu primii ani de viata. In fiecare zi apar cu noi si noi gesturi si ne minunam cat sunt de inteligenti cu toate ca sunt atat de mici.
Este un sentiment unic atunci cand dai viata unei noi fiinte.
Chiar acum cand scriu ma napadesc lacrimile cand ma gandesc la acele momente prin care am trecut si eu de doua ori.
Ma bucur tare mult pentru voi si va impartasesc sentimentele.

Draga Mariana la multi ani mamei tale, multa sanatate si toate cele bune.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Iun 2016, 00:08 
Neconectat

Buna seara dragi gărgărițe.
După o perioadă atît de lungă vin si eu un pic printre voi să vă aduc si noutățile mele.
Ultimele două luni au fost un chin pentru mine și familia mea. Tatal meu a stat internat, a fost operat si tot acest timp nimeni nu ne putea spune ce are doar că este suspiciune de cancer la plămâni (unul dintre cele mai grele deoarece șanse sunt minime). Nu-mi puteam închipui că Dumnezeu îl va lua de lîngă noi atît de repede, am suferit mult si ma rugam la toți sfinții să nu fie cancer. Din primul moment cînd am aflat despre aceasta suspiciune mi-am jurat în gind ca voi coase o icoană si o voi dona la o biserică numai să fie bine. Si iată după două luni, săptămână aceasta am aflat că nu este cancer. Nu aveți idee ce ușurare am simțit. După astfel de momente începi să prețuiești fiecare clipă, fiecare persoană din viața ta. Deja cred că în toamnă o să mă apuc de icoana.

Peste aceste momente m-a ajutat să trec scumpul si dragul meu băiețel. Da, dacă mai țineți minte, cînd eram mai des frecventa aici în grădină eram încă însărcinată și iată pe 19 aprilie l-am născut pe Bogdan. Da, nu a fost ușor, am stat puțin internată ultima luna, si așa s-a primit ca am născut prin cezariană de urgenta, dar asta contează mai putin, se uita totul. Risc să mă repet, dar este de nedescris, este minunat sentimentul care s-a trezit în mine. Oricît nu ai iubi copii înțelegi cu adevărat ce înseamnă copil numai cînd îl ai pe al tău. El îmi alina durerea si-mi alungă lacrimile. Nu-mi ajung cuvintele, atît de mult se schimbă viziunea asupra vietii, si însuși viața capătă o altă culoare.

Iata-l si pe Bogdanel.

Liudmila, ma bucur tare mult pentru vestea referitoare la tatal tau. Doamne ajuta-i cu sanatate in continuare si lui si celor dragi tie.
Bun venit gargarelului Bogdanel. Ii doresc sa creasca sanatos, sa fie intelept si sa aiba o viata frumoasa pentru ca cea mai minunata mamica din lume o are deja.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Iun 2016, 08:26 
Neconectat

Draga mea Liudmila imi pare rau sa aud ca ai avut doua luni de chin, dar ma bucur tare mult ca acum totul este bine si tatal tau isi va reveni cat de curand.
Te felicit pentru minunea ta de baiat si iti inteleg perfect sentimentele de mama.
Te pup si te imbratisez cu drag.
Te rog sa pupi si manutele lui Bogdanel din partea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Iun 2016, 10:37 
Neconectat

Buna dimineata Monica,
Buna dimineata dragele mele prietene,

Draga Liudmila, felicitari pentru Bogdanel. Este frumusel foc.

Imi pare tare rau pentru perioada dificila pe care ai avut-o. Este infiorator sa astepti sa se intample ceva si sa speri ca ceea ce se va intampla sa fie bine.
Citat:
...mi-am jurat în gind ca voi coase o icoană
Atunci cand viata ne incearca, cerem ajutorul Bunului Dumnezeu si Entitatilor de Lumina fiecare in felul sau. Ne rugam sau facem promisiuni.
Ceea ce ne-ai spus imi intareste convingerea ca ne sunt alaturi, ne aud si ne ajuta.
Dar sa stii ca nu doar atunci cand cerem. Ne sunt alaturi si ne ajuta in permanenta. Din pacate nu suntem constienti in permanenta de acest lucru, vedem ajutorul primit doar in situatii extreme.

Faptul ca tatal tau nu sufera de o boala incurabila este extraordinar. Ii doresc sa fie sanatos si puternic, sa poata sa se bucure de voi toti si sa se joace cu Bogdanel mult mult timp de acum inainte.

Trimit spre tine, spre copilul tau, spre tatal tau, ganduri curate si urari de sanatate si multa bucurie.
Va imbratisez cu drag,

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Iun 2016, 08:15 
Neconectat

Buna dimineața, dragi gărgărițe.
Buna dimineața, draga Monica.

Draga Liudmila, mă bucur ca ne-ai făcut cunoștință cu Bogdanel, este un scump. Ii doresc multă sănătate, să crească mare si sa va aducă numai bucurii.
Astazi este zi de sărbătoare, asa ca am mai mult timp pentru a hoinări prin gradinita noastră minunata, să văd noutățile, ce goblene mai lucrati.

Va doresc o zi frumoasa si răcoroasă.
Va pup si va îmbrățișez cu mult drag.

Abriela si tu sa ai parte de o zi racoroasa si frumoasa ca printul tau, caruia ii pup manutele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 473 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 48  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: