Acum este 10 Aug 2026, 12:49

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 29 Mar 2010, 08:10 
Neconectat

Nume forum:1
Eu sunt de acord cu propunerea Cristinei. Ar fi si interesant, dar in acelasi timp ne-am cunoaste mult mai bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Mar 2010, 08:56 
Neconectat

Imi aduc aminte ca la un moment dat a existat si un astfel de concurs, dar a fost singurul in care intrebarile erau in mare parte despre gargaritele acestui forum. Eu sunt de acord cu tine Cristina, dar nu stiu daca si celelalte sunt de aceeasi opinie cu tine. Ar fi mult mai interesant si mai mare provocarea, sa fie o singura intrebare pe zi cu punctaj mai mare, dar stiu ca nu ne convine tuturor. Iar intrebarile sa fie din oricare topic. Asteptam sa vedem ce zic si celelalte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Mar 2010, 09:00 
Neconectat

Si eu sunt de acord cu Cristina. Sunt sigura ca asa va fi mult mai interesant.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Mar 2010, 15:53 
Neconectat

Si eu sunt pro a ceea ce a scris Cristina. Sau cel putin un procentaj din indicii sa fie legate de forum, iar restul de cultura ca pana la urma sunt interesate si ne mai stimuleaza mintea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Mar 2010, 19:29 
Neconectat

Si eu sunt de acord cu ideea Cristinei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Mar 2010, 19:40 
Neconectat

Gargaritelor, va multumesc pentru acordul dat in privinta ideei lansate de mine. Astazi, in urma celor intamplate in topicul concursului, am realizat ca se impune din ce in ce mai mult acest tip de indicii. Astept si parerea celor mai noi pe forum, deoarece asa cum suntem obisnuite in aceasta minunata familie, trebuie sa ascultam cat mai multe pareri si sa alegem solutia care sa ne avantajeze pe toate. Aici este locul unde venim sa ne relaxam dupa o zi grea si nu as vrea ca nici una dintre noi sa se simta data la o parte sau ignorata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Mar 2010, 20:12 
Neconectat

Tare imi mai place cum gandesti, Cristina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Mar 2010, 20:22 
Neconectat

M-am gandit sa postez un regulament provizoriu ca sa vedem ce imbunatatiri ii mai aducem.

Regulamentul provizoriu este urmatorul:

La acest concurs pot participa gargaritele care au la activ un serial cu un goblen sau cele ce au realizat cel putin un model de la TTT. Concursul se va desfasura pe parcursul lunii aprilie.

* Gargaritele care vor adauga un goblen in Ladita vor primi 5/10/15 puncte, si anume:
-< 400 cm2 – 5 puncte,
- 400 cm2 - 800 cm2 – 10 puncte,
- > 800 cm2 – 15 puncte;
Punctarea se va acorda pentru modelele adaugate pe forum, in laditele personale, in luna aprilie, indiferent cand au fost comandate.

* Se va adauga cate 1 punct pentru fiecare centimetru patrat lucrat, postat de gargarite in topicul pentru concurs (numarul de episoade ce pot fi postat este nelimitat, dar minim o data pe saptamana). Fiecare episod trebuie sa fie numerotat si sa se specifice numarul de centimetri patrati lucrati in episodul respectiv. Dedesubt se vor posta doua imagini, una cu episodul anterior punctat si una cu episodul curent, pentru a se vedea clar diferenta. Episodul lucrat si cel anterior sa fie postat in topicul pentru concurs.
Daca o gargarita nu poate posta un episod la sfarsitul saptamanii este rugata ca in saptamana urmatoare sa posteze episodul si sa specifice din ce motiv nu a putut posta la sfarsitul saptamanii anterioare.

* Gargaritele care vor reusi sa adauge la colectie un goblen terminat, care sa aiba in prealabil un serial, vor primi 10/15/20 puncte in functie de marimea modelului si anume:
- < 200 cm2 – 10 puncte,
- 200 - 400 cm2 – 15 puncte,
- 400 - 600 cm2 – 20 puncte;
- 600 - 800 cm2 - 25 de puncte
- 800 - 1000 cm2 - 30 de puncte

Goblenurile pot fi incepute si inaintea datei de 01.04.2010, dar punctajul celor adaugate la colectie se va acorda doar pentru cele incepute dupa data de 01.03.2010.

* Saptamanal (de luni pana vineri), in topicul special creat pentru concurs, voi posta diverse indicii (intrebari legate de acest forum, intrebari de cultura generala, ghicitori). Cine raspunde prima, corect, va primi 5 puncte. Numarul zilnic de indicii va fi de 3, si le voi posta la diferite ore ale zilei. O gargarita nu poate raspunde corect de trei ori consecutiv. Daca gargarita X, raspunde corect la doua indicii consecutive, automat, la urmatorul indiciu (al treilea), nu are dreptul sa posteze nici un raspuns.Daca aceasta regula este incalcata, gargarita va fi descalificata. O sa fie punctata prima gargarita care raspunde corect. Daca a fost postat un raspuns inainte de o gragarita va rog sa nu mai postati altul de catre o alta gargarita decat daca voi specifica ca acesta nu esta corect.
Punctele de la concursul de indicii se vor aduna pentru concursul general.

* Cele mai frumoase Sarbatori Pascale
Pana pe data de 10 aprilie gargaritele pot trimite pe adresa de mail concurs.TTT@gmail.com cateva randuri despre cum au petrecut cele mai frumoase Sarbatori Pascale.Gargaritele care participa la acest concurs au dreptul sa voteze, dar nu-si pot vota propriile creatii. In cazul in care aceasta regula este incalcata, persoana respectiva va fi descalificata. Pe data de 11 aprilie voi posta intr-un topic separat aceste ganduri sub numele de Locul I - povestea nr.. 5 puncte, Locul II - povestea nr.. 4 puncte, Locul III - povestea nr.. 3 puncte, Locul IV - povestea nr.. 2 puncte, Locul V - povestea nr.. 1 puncte .Nu se va mai putea vota cand in topicul deschis va aparea “stop vot” (acesta va fi pe 15 aprilie).
La final, punctajul obtinut in urma voturilor se va aduna la punctajul general.

La fiecare sfarsit de saptamana se va afisa un tabel cu punctele acumulate pana in acel moment de fiecare gargarita.
La sfarsitul lunii, primele trei gargarite care au acumulat cele mai multe puncte vor fi declarate castigatoare.

Succes!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Mar 2010, 20:31 
Neconectat

Alina, cred ca termenul de trimitere al povestirilor de Paste ar trebui sa fie 15 aprilie astfel incat gargaritele sa aiba timp sa-si astearna pe "foaie" gandurile si trairile.

Multumesc!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Mar 2010, 20:32 
Neconectat

Neacsu Alina scrie:

* Saptamanal (de luni pana vineri), in topicul special creat pentru concurs, voi posta diverse indicii (intrebari legate de acest forum, intrebari de cultura generala, ghicitori). Cine raspunde prima, corect, va primi 5 puncte. Numarul zilnic de indicii va fi de 3, si le voi posta la diferite ore ale zilei. O gargarita nu poate raspunde corect de trei ori consecutiv. Daca gargarita X, raspunde corect la doua indicii consecutive, automat, la urmatorul indiciu (al treilea), nu are dreptul sa posteze nici un raspuns.Daca aceasta regula este incalcata, gargarita va fi descalificata. O sa fie punctata prima gargarita care raspunde corect. Daca a fost postat un raspuns inainte de o gragarita va rog sa nu mai postati altul de catre o alta gargarita decat daca voi specifica ca acesta nu esta corect.
Punctele de la concursul de indicii se vor aduna pentru concursul general.

Eu as propune si ca o gargarita poate da un singur raspuns la un indiciu.

Multumesc, Alina.
Pentru mine e ok restul. Si punctarea la ladita de zestre mi se pare foarte corecta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: