Acum este 10 Aug 2026, 13:41

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 29 Mar 2010, 20:35 
Neconectat

Nume forum:1
Raluca, buna observatie. Daca privim in urma la concursuri, vedem ca sunt 3-4 gargarite care pot sta mai mult in fata calculatorului, asa ca celelalte sunt defavorizate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Mar 2010, 20:35 
Neconectat

Alina, mie imi place regulamentul.
Eu as mai avea o propunere. Avand in vedere ca vor exista 3 indicii pe zi, o gargarita sa nu poata raspunde la mai mult de 1 indiciu/zi.
Sper sa nu va suparati, este doar o parere.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Mar 2010, 20:41 
Neconectat

Corect, Onuta. O gargarita poate sa raspunda la un indiciu pe zi si doar cu un raspuns.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Mar 2010, 23:45 
Neconectat

Dosinescu Cristina scrie:
Raluca, buna observatie. Daca privim in urma la concursuri, vedem ca sunt 3-4 gargarite care pot sta mai mult in fata calculatorului, asa ca celelalte sunt defavorizate.
De acord.
Dar, tot daca privim in urma la concursuri, vedem ca sunt si gargarite care stau acasa si cos "cu viteza luminii", intr-un timp in care celelalte gargarite sunt la serviciu. Acestea din urma nu sunt defavorizate din punctul de vedere al cm patrati lucrati? Pentru ca pana la urma, cele mai multe puncte aici - la sectiunea de cmp lucrati - se aduna si nu la cea de indicii.
Nu vreau sa supar pe nimeni (si acum imi permit sa o citez pe Onuta si sa spun stiti ca toate imi sunteti dragi), dar decat sa se nasca iar polemici in timpul concursului, mai bine discutam inainte.
Va imbratisez si va trimit pupici pe raze de luna.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Mar 2010, 23:55 
Neconectat

Iulia, Iulia.
Cat imi doresc sa stau deoparte si sa nu-mi dau cu parerea, dar ma mananca degetelele.
Unde suntem noi aici?
Pe un forum de goblen, nu?
Deci, principala noastra pasiune, comuna, este goblenul, nu?
Indiciile tocmai asta fac. Ajuta fetele care nu au timp de lucru sa adauge puncte la pasul lucrat care nu poate fi foarte mare avand in vedere ocupatiile zilnice ale fiecareia.
Tu te-ai simtit atacata pentru ca raspunzi la indicii, eu pentru ca lucrez.
Deci, nici una nu trebuie sa se supere.
Si mie imi sunteti dragi toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mar 2010, 00:29 
Neconectat

Rodica, crede-ma ca si eu am stat deoparte de ceva vreme. Dar tocmai pentru a nu isca discutii de genul celor care au fost in concursul din martie, am indraznit sa scriu.
Am senzatia ca am inteles in mod diferit contextul in care Cristina a scris acea fraza. Eu am inteles ca era vorba de diminuarea numarului de indicii la care se poate raspunde, deci, implicit, si a numarului de puncte ce se pot aduna, lucru care mie nu mi se pare a fi in favoarea gargaritelor ce nu au timp prea mult de cusut.
Si nu m-am referit in special la tine sau numai la tine, cand am pomenit de gargaritele ce stau acasa. Nu esti singura care are mai mult timp de cusut sau care sta acasa. Si eu, chiar daca am si servici, pot spune ca imi fac destul timp pentru cusut si pentru raspuns la indicii. Eu reusesc sa fac destul din amandoua, spre norocul meu. Dar sunt gargarite care nu sunt atat de norocoase ca noi si nu dispun de un asemenea timp.
Imi pare rau daca tu te-ai simtit atacata. In mod cert nu asta a fost intentia mea. Te rog sa ma scuzi daca te-am jignit sau te-ai simtit ofensata.
Acum chiar imi pare rau ca am scris. Cred ca ar trebui sa-mi tin parerile pentru mine.
O noapte frumoasa!

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mar 2010, 00:38 
Neconectat

Imi cer scuze si fata de celelalte gargarite, daca am gresit cu ceva.
Asta a fost judecata mea in urma discutiilor legate de noul concurs. Poate nu am inteles eu bine.
Va rog sa ma iertati! Promit sa nu ma mai bag si voi fi de acord cu tot ceea ce hotarati voi legat de concurs.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mar 2010, 06:29 
Neconectat

LEONTE Elena - Iuliana scrie:
Va rog sa ma iertati! Promit sa nu ma mai bag si voi fi de acord cu tot ceea ce hotarati voi legat de concurs.
Iuliana, nu ai de ce sa-ti ceri scuze. Asa cum am spus la inceputul acestei dezbateri, parerile tuturor sunt importante si din acest motiv exista aceste discutii premergatoare concursului, pentru a ajunge la o cale de mijloc, ce poate ajuta toate gargaritele sa participe la concurs. Daca atunci cand nu ne convine ceva, ne dam la o parte, atunci de ce mai suntem o familie?

Te rog frumos ca in continuare sa-ti spui parerea. Nu inteleg de ce fiecare observatie facuta in legatura cu un anumit lucru o luati ca pe un atac direct la persoana. Nimeni nu ataca pe cineva, ci doar se exprima cateva pareri, se fac dezbateri pe tema unui regulament, astfel incat la final toate sa putem participa cu sanse la un concurs.

Gargaritele TTT ne-au dat posibilitatea sa ne alegem singure concursul, deci ar trebui sa incercam sa nu le dezamagim prin suparari si retrageri de la dezbateri

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mar 2010, 07:11 
Neconectat

Iuli, dar punctajul la un raspuns este marit. Nu se mai acorda 3 puncte ci 5. Mi se pare ca pe cele care nu cos cu viteza luminii le favorizeaza pentru ca cele care raspund la indicii iau 5 puncte pentru faptul ca tasteaza cateva cuvinte, dar sa cosi 5 patretele iti ia mai mult.
Si eu sunt de acord ca o gargarita sa raspunda o singura data pe zi deoarece asa dam posibilitatea mai multor gargarite sa raspunda.
Majoritatea intrebarilor o sa fie legate de forum si de gargarite, asa ca o sa cam aveti de cautat pe forum ca sa aflati raspunsurile. Asta daca nu deja le cunoasteti. Cum a zis si Cristina, asa o sa ne cunoastem mai bine.

Nici eu nu vreau sa supar pe nimeni, dar acesta este un forum dedicat goblenelor nu indiciilor. Indiciile sunt pentru a le ajuta pe cele care nu au timp suficient ca sa gobleneze.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mar 2010, 07:12 
Neconectat

Iuli, si nu trebuie sa iti ceri scuze pentru nimic. Este foarte bine ca exista unele problemute pentru ca asa o sa le rezolvam. Eu vreau ca toata lumea sa fie multumita si sa participe cat mai multe gargarite la concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: