|
Acum este 10 Aug 2026, 07:20
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Moraru Sorina Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Cabanuta Scris: 24 Oct 2016, 11:31 |
|
Membru din: 20 Ian 2011, 21:49 Mesaje: 1987 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Sus, la munte!
_________________ Sorina - Gargarita–Declaratie-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Cabanuta Scris: 25 Oct 2016, 09:18 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Felicitari, draga MMACI, pentru frumosul peisaj! Adria, succes in continuare la moderat.
In mireasma muntilor La cabana La cabana dintre brazi Vara, la cabana Povestea brazilor Cabana cu muscate Cabana Gargaritei
Inspiratie participantelor.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Cabanuta Scris: 25 Oct 2016, 09:44 |
|
|
|
Dimineata la munte Departe de lume Vara in munti Popas de vara Popas la munte Loc de popas Refugiu
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Cabanuta Scris: 25 Oct 2016, 09:51 |
|
|
|
M-am descalificat ca am mancat un L, la Refugiu Va pup si va doresc succes in continuare.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vasilescu Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Cabanuta Scris: 25 Oct 2016, 09:52 |
|
Membru din: 28 Dec 2012, 10:08 Mesaje: 3773 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Draga Dalina, imi pare tare rau, dar trebuie sa te descalific. Denumirea propusa de tine, Refugiu, este deja atribuita altui model. http://www.rogoblen.ro/detalii/refugiu--7242/ Sincer, imi pare tare rau.
Cu drag,
_________________ Adria - Gargarita-Gherbera-de-Cristal
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Cabanuta Scris: 25 Oct 2016, 10:03 |
|
|
|
Hi, hi, hi! Draga Adria stai linistita, am facut-o eu inaintea ta. Sunt deja la colt si imi este o foame de lup. Te pup.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vasilescu Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Cabanuta Scris: 25 Oct 2016, 13:00 |
|
|
|
Propunerile gargaritelor sunt:
Vasilescu Adriana - Adria Casuta dintre brazi Linistea naturii Pastel montan Peisaj mirific Linistea muntelui Taram de poveste Oaza de liniste
Vasilache Mariana - Mariana Cabana la munte Casa de vacanta Copilarie la munte Casa bunicilor Vis de munte Flori de munte Odinioara
Tanasa Clementina - Clementina Vara de poveste Vara de basm Cabana primaveri Vis de primavara Rapsodie de primavara
Moraru Sorina Maria - Sorina Pe colina, la bunici Raiul munților Raiul din munți Sus, la munte
Melinte Mirela - Irela Nostalgii de vara Amintirile verii La umbra verii Umbra verii Poteca inflorita Tacutele carari Cararea cu flori Cararea inflorita Ulita bunicilor Casuta verii Peisaj inflorit
Dorcu Cristina - Crista Poveste de vis Casuta din vis Peisaj de vis
Ion Rodica - Rodic Cabana cu flori Casuta cu flori Cabana din poiana Casuta din poiana Cabana din poiana florilor Cabana Poiana Florilor Poiana Florilor
Popescu Aura - Aura Refugiu montan Casuta din padure Cabana din padure
Irimia Elena - Frumusica Splendoare montana Splendoarea muntilor Poienita din munti
David Alina - Dalina In mireasma muntilor La cabana La cabana dintre brazi Vara, la cabana Povestea brazilor Cabana cu muscate Cabana Gargaritei Dimineata la munte Departe de lume Vara in munti Popas de vara Popas la munte Loc de popas
Descalificata: David Alina - Dalina.
Draga Monica, draga Admina, mi-a facut placere sa moderez acest concurs. Cu drag,
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admina
|
Subiectul mesajului: Re: Cabanuta Scris: 25 Oct 2016, 15:11 |
|
|
|
Dalina, titlul tau Dimineata la munte l-am transformat in Dimineata in munti. Adria, multumim mult pentru moderare si tuturor pentru participare.
_________________ Moderator Rogoblen
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vasilescu Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Cabanuta Scris: 25 Oct 2016, 15:22 |
|
|
|
Draga Dalina, felicitari pentru finutul tau. Iti doresc sa il cosi cu mare drag si abia astept sa il vad in lucru. Cu drag,
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Cabanuta Scris: 25 Oct 2016, 16:24 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 8920 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
|
Felicitari draga Dalina pentru finutul tau frumos. Te imbratisez cu drag si iti doresc sa il cosi cu placere.
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|