|
Acum este 16 Apr 2026, 20:11
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Crăciun Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Micia Scris: 21 Ian 2017, 21:08 |
|
Membru din: 05 Iul 2012, 16:47 Mesaje: 1590 Locatie: iasi,romania Nume forum:1
|
|
Dragă Micia, este un model foarte greoi și cu toată dragostea pe care o așezi odată cu ața și acul, și desigur cu susținerea a multor gărgărițe, vei dobândi ușurință. Este un pas demn de urmat.
_________________ Gargarita-Floare-de-Colt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zavate Ancuta
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Micia Scris: 21 Ian 2017, 21:11 |
|
Membru din: 01 Mar 2016, 21:10 Mesaje: 1129 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Ai lucrat cu mult spor draga Micia. Te felicit. Mult spor pe mai departe!
_________________ Ancuta - Gargarita-de-Safir
|
|
| Sus |
|
 |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Micia Scris: 21 Ian 2017, 21:24 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Draga mea Micia, este tare frumos si mare proiectul pe care l-ai inceput. Dar vei vedea ca se lucreaza frumos si panza se va umple usor. Te felicit, caci ai inceput cu spor. Ai lucrat binisor pentru inceput. Te voi urmari cu drag. Iti doresc mult timp liber si mult spor. Pupici pe inimioara.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Micia Scris: 22 Ian 2017, 12:48 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Micia, se asterne asa frumos cina pe panza ta. Mult spor si te astept cumintica cu noi episoade.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vulpoi Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Micia Scris: 02 Feb 2017, 11:23 |
|
Membru din: 14 Iun 2011, 21:23 Mesaje: 1616 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Mult spor in continuare, Micia! Tine-o tot asa! Pupici.
_________________ Mariana - Gargarita-Orhidee
|
|
| Sus |
|
 |
|
Irimia Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Micia Scris: 02 Feb 2017, 11:29 |
|
|
|
Frumos episod, mult spor in continuare.
_________________ Frumusica - Gargarita-Frumusica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Antoaneta Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Micia Scris: 02 Feb 2017, 17:51 |
|
Membru din: 02 Apr 2005, 00:09 Mesaje: 1559 Locatie: Buzau Nume forum:1
|
|
Felicitari draga Micia pentru proiectul inceput. O sa urmaresc cumintica toate episoadele tale si poate imi transmiti si mie din curajul tau ca pana il termini tu sa ma apuc sa-l cos si eu. Este un model pe care sotul meu doreste sa-l cos, dar eu ma cam uit lung la cat de mare este si intai vreau sa termin toate modelele din ladita si poate imi vine si mie niste curaj. Te voi urmari cu drag intai pe tine si iti urez mult spor.
_________________ Antoaneta - Gargarita-cu-Lipici-la-Pisici
|
|
| Sus |
|
 |
|
Moraru Sorina Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Micia Scris: 02 Feb 2017, 18:12 |
|
Membru din: 20 Ian 2011, 21:49 Mesaje: 1987 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Draga Micia, iti urez mult spor pentru noul proiect care pentru mine este urias. Te felicit pentru indrazneala de a lucra un model atat de mare.
Pupici si imbratisari de la,
_________________ Sorina - Gargarita–Declaratie-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
filip carmen gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Micia Scris: 02 Feb 2017, 19:11 |
|
|
|
Multumesc pentru incurajari si pentru vizitele in topicul meu. Ce sa va zic, este mare intradevar, dar cu ajutorul lui Dumnezeu si cu sustinerea voastra, o sa-l termin eu intr-o zi. Nu pot sa va zic daca este greu sau usor de cusut, abia m-am apucat de el. Primul coltisor a mers destul de usor. Mai am un pic si o sa termin prima diagrama si o sa va aduc un episod in care sa se vada ceva. Deocamdata este destul de monoton.
Nu ma simt cine stie ce curajoasa ca m-am apucat de proiectul asta. Recunosc ca am avut cinci minute de nebunie cand am sunat-o pe mama si i-am zis sa mi-l cumpere. Odata ce l-am avut in casa, n-am mai avut de ales si a trebuit sa il pun pe rama. Motivatia: ma uit deasupra divanului in sufragerie, vad ditamai peretele alb si gol si imi zic: ma ce bine o sa arate Cina mea acolo, ia sa mai cos un pic la ea.
O zi buna tuturor!
_________________ Prietenii adevăraţi nu renunţă unul la celalalt. Aşteaptă-i să vină cu tine.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Micia Scris: 03 Feb 2017, 19:25 |
|
|
|
Sunt sigura ca intr-un timp mai scurt sau mai lung vei finaliza acest proiect. SI ce mandra vei fi cand il vei privi in fiecare zi deasupra divanului. Aripioare la ac!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|