|
Acum este 31 Iul 2026, 13:06
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Zavate Ancuta
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 27 Ian 2017, 19:42 |
|
Membru din: 01 Mar 2016, 21:10 Mesaje: 1158 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Mii de felicitari Dalina. Te imbratisez.
_________________ Ancuta - Gargarita-de-Safir
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dinu Lili
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 27 Ian 2017, 20:23 |
|
Membru din: 17 Iul 2014, 23:32 Mesaje: 1487 Locatie: Timisoara Nume forum:1
|
|
Impresionant! Felicitări din toată inima!
_________________ Gargarita-Dascalita-Gradinii
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 27 Ian 2017, 21:47 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 8911 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
|
Dalina draga, dupa ce ai postat finalul la Madona cu val verde am intrat de cel putin 5 ori in topicul tau cu intentia sa iti transmit un mesaj. Am privit indelung chipul bland al Maicutei Sfinte, am incercat sa iti scriu un mesaj din suflet si mi-am dat seama ca in afara de Superb nu stiu ce sa scriu. Icoana pe care ai terminat-o astazi este impresionanta. Si nu doar prin marime. Cred ca o sa mai privesc modelul de cateva sute de ori. Pentru ca ma face sa ma simt bine, ma face sa ii spun Maicutei ce ma doare, ma face sa imi asez capul la pieptul sau si sa ii adresez o rugaciune. Iti doresc ca Maicuta Sfanta sa iti pazeasca casa si familia, sa iti aduca bucurii si sa te ajute ori de cate ori o sa fie nevoie. Te imbratisez cu drag,
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
| Sus |
|
 |
|
Irimia Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 28 Ian 2017, 19:35 |
|
|
|
Felicitari, felicitari, Dalina! Impresionanta, nu am cuvinte. Sa-ti ocroteasca casa si familia!
_________________ Frumusica - Gargarita-Frumusica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Valea Ana Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 30 Ian 2017, 12:01 |
|
|
|
Nu pot decat sa te felicit pentru minunata icoana. Este o incantare sa o privesti. Bucura ochii si tresalta inima.
_________________ Prietenia este incercarea prin care se masoara un om.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 30 Ian 2017, 18:07 |
|
Membru din: 07 Dec 2011, 21:29 Mesaje: 7495 Locatie: Mangalia Nume forum:1
|
|
Draga mea Dalina, vin si eu sa te felicit pentru aceasta icoana deosebita. Ai lucrat-o cu sufletul si inima si a iesit cu adevarat o minune. Mainile tale ne-au adus-o pe Maicuta Sfanta. Iti urez ca aceasta icoana sa-ti poarte noroc in casa si sa te ocroteasca de ce este rau pe tine si intreaga ta familie frumoasa. Cu drag,
_________________ Gigik - Gargarita-de-la-Malul-Marii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 30 Ian 2017, 19:12 |
|
|
|
Ramai fara cuvinte in fata unei asemenea frumuseti. Felicitari, Dalina!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 30 Ian 2017, 20:09 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Dragi gargarite, va multumesc din suflet pentru ca mi-ati fost alaturi si m-ati incurajat atata timp. Ancuta, LiliDi, Irela, Frumusica, AnaDana, Gigik si Nico, va multumesc inca o data pentru cuvintele fumoase. Fie ca Maica Sfanta, sa ne ocroteasca pe toate, impreuna cu familiile si cei dragi. Va imbratisez cu mare drag.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 30 Ian 2017, 20:21 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Si pentru ca prima gargarita care mi-a scris cand am inceput sa cos acest model, a fost Ioana, ii doresc ca acolo unde este sa o pazeasca Maica Sfanta si sa aiba grija de sufletul ei frumos si sa ii ocroteasca familia ramasa fara mangaiere. Amin!
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vulpoi Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Madona cu val verde - model lucrat de Dalina Scris: 30 Ian 2017, 21:10 |
|
Membru din: 14 Iun 2011, 21:23 Mesaje: 1625 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Felicitari din inima, draga Dalina! Este o opera de arta. Eu, una, nu-mi gasesc cuvintele. Te imbratisez.
_________________ Mariana - Gargarita-Orhidee
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|